kblachos
Μέλος Σωματείου
εγώ τελευταία φορά που κοίταξα (2009) της philips,
Προσωπικά τα χειρότερα artifacts τα έχω δει σε Philips, και συγκεκριμένα στην περυσινή 21:9, σε σημείο μάλιστα που η θέαση καταντούσε κουραστική και εκνευριστική.
εγώ τελευταία φορά που κοίταξα (2009) της philips,
Προσωπικά τα χειρότερα artifacts τα έχω δει σε Philips, και συγκεκριμένα στην περυσινή 21:9, σε σημείο μάλιστα που η θέαση καταντούσε κουραστική και εκνευριστική.
Λινκ υπάρχει; Που είναι το συγκριτικό;
Τα "reviews" στο συγκεκριμένο site είναι άθλια.
Απλό: κρύβουν την πραγματικότητα
Γιατι κρυβουν την πραγματικοτητα , πχ. εγω βλεπω οτι ο Κωστας συμφωνει μαζι τους..
Και εγω επισης...
Λογικο ειναι να ειναι υπερ των Panasonic , δεν υπαρχει site παγκοσμιως που να μην εβγαλε την VT20 ως την καλυτερη τηλεοραση που κυκλοφορησε φετος , μετα την αποχωρηση της Pioneer αυτη ειναι η επιλογη οσων ενδιαφερονται για αντικειμενικα σωστη εικονα. Προφανως ενας ISF calibrator μαθαινει στα σεμιναρια που κανει τι ειναι λαθος και τι σωστο. Δεν γινεται να λεμε σωστη την εικονα οταν γεμιζει artifacts και να παει σαν fast forward...
Για οσους ενδιαφερονται για υποκειμενικα "σωστη" εικονα , υπαρχουν και αλλες επιλογες. Αυτο ομως δεν κανει ψευτες τους παραπανω.
Απλως ειναι η προσωπικη επιλογη καποιου να πηγαινει αντιθετα στο ρευμα.
Εγώ 2 καταλαβαίνω: ή είναι εντελώς άσχετοι, ή εντελώς κατευθυνόμενοι. Τώρα αν εσύ τους πιστεύεις και τους ακολουθείς, δικαίωμά σου.
Εγω πιστευω και ακολουθω αυτα που βλεπω. Και αυτα που βλεπω ειναι οτι σε ολες τις Philips που εσυ πιστευεις-αγαπας-εμπιστευεσαι (πες το οπως θες) η εικονα ειναι απαραδεκτη με τα "βελτιωτικα" (ο θεος να τα κανει) ενεργοποιημενα. Μερικες φορες ειναι απαραδεκτη και με τα βελτιωτικα απενεργοποιημενα.
Οπως λεει και η παροιμια η "στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε" , απλως επειδη λενε την αληθεια για την αγαπημενη σου μαρκα τους βγαζεις ασχετους και καθαρισες ενω στην πραγματικοτητα συμβαινει ακριβως το αντιθετο. Ασχετοι θα ηταν αν δεν τα εβλεπαν ολα αυτα.
Πάντως στην δική μου στα δύο mode isf που έχει δημιουργήσει μετά το calibration o Μανώλης, όλες οι επεξεργασίες είναι στο [off].
Petasis said:Όσο για τους ISF πιστοποιημένους, σιγά την πιστοποίηση. Σε λίγο θα μου τους κάνεις και επιστήμονες.
Τι επεξεργασίες προσφέρει η κούρο;
Και γιατι να ειναι λαθος το καλιμπραρισμα μεσω της αλλαγης του white balance (tint)?
Δηλαδη και αυτοι ασχετοι ειναι?
The [Custom Tint] submenu on the Philips 32PFL8404H HDTV allows you to tweak the white balance for greyscale calibration...
http://www.hdtvtest.co.uk/news/philips-32pfl8404h-32pfl8404-20100105162.htm
It's under Custom Tint. it seems to allow adjustments to be made to "White Point (R, G & B)" and "Red Black Level Offset" and "Green Black Level Offset".
http://www.avforums.com/forums/isf-calibration/1198950-philips-47pfl7404h-calibration.html
Ειναι αυτο που λεμε καλυτερα να μασας παρα να μιλας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.