Internet King
Supreme Member

Uploaded with ImageShack.us
να και τα δικά μου Tsakiridis Artemis μοντέλο του 1999 με λυχνίες ΚΤ-99. Θα παραμείνουν για μερικές μέρες στο ρακ και μετά θα επιστρέψουν στην αποθήκη.
Έχουν αρκετή δύναμη αυτά τα μηχανάκια και δεν τους φαίνεται.
Uploaded with ImageShack.us
να και τα δικά μου Tsakiridis Artemis μοντέλο του 1999 με λυχνίες ΚΤ-99. Θα παραμείνουν για μερικές μέρες στο ρακ και μετά θα επιστρέψουν στην αποθήκη.
Για ΜΜ
Συμφωνω απολυτα!!!
Τα πριν του 2000 ομως ακουγονταν καλυτερα!!!Ειχαν καποιο συγκεκριμενο voice τα σημερινα ειναι απροσωπα!!!
Έχουν αρκετή δύναμη αυτά τα μηχανάκια και δεν τους φαίνεται.
Εννοείς ότι το Zeus κάνει μόνο για ΜΜ κεφαλές; Στο site γράφει ότι είναι και για MC.
"Zeus , Moving Coil / Moving Magnet Preamplifier, (4 x 12AX7)"
"45 dB (M.M.)
55 dB (MC)"
Υπάρχουν διαφορές και στο κύκλωμα. Κατ' αρχάς τα Artemis πρώτης γενιάς ήταν υβριδικά. Transistors στα πρώτα στάδια και στον driver και λάμπες στο τελικό στάδιο.
Εγώ αργότερα πρόσθεσα έναν διακόπτη για να επιλέγω τριοδική ή ultralinear λειτουργία. Στα σημερινά Artemis αυτή η δυνατότητα προβλέπεται.
Λόγω της προσεγμένης κατασκευής με RF transistors υψηλής τάσης στα πρώτα στάδια, ο θόρυβος του ενισχυτή είναι σχεδόν μηδενικός. Δεν έχω ξανακούσει πιο ήσυχο λαμπάτο τελικό ενισχυτή.
:a0210:
αυτό που λετε με την οδήγηση...
ο Powerhouse oδηγούσε Zanadu oπως τρανζιστοράτοι πανω απο 150 καλά βατ!!!!
Και τα καινούγια ωραία ειναι
λίγο πιο λαμπάτα
Ο αγαπημένος μου ειναι ο Αχιλλέας
τον θεωρώ κλοπή για τα λεφτά του!
Χωρις ομως να λειπει η ποιοτητα. Δεν ειναι CAV σιγουρα. Οι ανθρωποι κεντανε..... και φτηνά....
Μήπως είχαν διαφορετικές λάμπες ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.