Tsakiridis

Για κάποιον που θέλει να κάνει τα πρώτα βήματα στον λαμπάτο ήχο, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή.

εγω πιστευω οτι μετα δεν προκειται να ξεκολλησει απο αυτα. Ειχα και γω το μικροβιο της αλλαγης αλλα μου περασε μολις τα πηρα. Τοσο γεματο ηχο ειχα καιρο να ακουσω. Δεν ξερω ποσα περισσοτερα πρεπει να δωσεις για να ακουσεις κατι παραπανω...

Δεν ξερω σχεδιαση και τα λοιπα αλλα το τελικο αποτελεσμα ΓΑΜΕΙ

Θα το γράψω
σαν προσωπική γνώμη
Δεν έχω ασχοληθεί με τα μηχανήματά τους ...
Το μόνο που εχω να πώ είναι οτι προκειται γιά τους ποιό τίμιους κατασκευαστές στο Ελληνικό χώρο
και σίγουρα πολλοί καλύτεροι απο μηχανήματα που αγοράζουμε βασισμένοι στα λόγια κατευθυνόμενων ειδικών
Οταν γιά πρώτη φορά στην τελευταία έκθεση hi end συναντήθηκα μαζί τους με εντυπωσίασε το οτι δεν ζητούσαν και τα χιλιάδες ευρώ για μηχανήματα που ο ηχος τους μου ακούστηκε πολύ καλύτερος σε σχέση με τις πατάτες που αγοράζουμε ολοι

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tsakiridis

ΜΜ 'η ΜC υψηλης εξοδου.
Αν ψαχνεσαι για προενισχυτη κεφαλης τσεκαρε MUSICAL FIDELITY XLPSv3. ταιριαζει παραπολυ καλα με τα Αρτεμις. Καλη και οικονομικη λυση

Το ματσαρισμα των phono stage γενικα εχει να κανει περισσοτερο με τον προενισχυτη γραμμης και λιγοτερο με τους τελικους!!

Απάντηση: Re: Tsakiridis

εγω πιστευω οτι μετα δεν προκειται να ξεκολλησει απο αυτα. Ειχα και γω το μικροβιο της αλλαγης αλλα μου περασε μολις τα πηρα. Τοσο γεματο ηχο ειχα καιρο να ακουσω. Δεν ξερω ποσα περισσοτερα πρεπει να δωσεις για να ακουσεις κατι παραπανω...

Δεν ξερω σχεδιαση και τα λοιπα αλλα το τελικο αποτελεσμα ΓΑΜΕΙ
Τα παντα θεμα πληρωσης χρονου
και εγω καθε φορα που αλλαζα μηχανακια <<ελεγα>> εδω ειμαστε,κλεισαμε!!
Εχουν περασει χρονια και...συνεχιζω ακαθεκτος ν'αλλαζω μηχανακια οταν βεβαια το επιτρεπουν τα οικονομικα μου:smash:κτος

Πάντα τείνεις προς το καλύτερο και ποιοτικότερο. Απλός οι συγκεκριμένες σειρές νομίζω ότι είναι σαν μονοπώλιο. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη επιλογή που να σου δίνει 90 λαμπάτα χειροποίητα watt σε ξεχωριστά σασί ανά κανάλι με κόστος γύρο στο χιλιάρικο.

Δεν αντιλεγω,αλλωστε ημουν φαν των υλοποιησεων Tσακιριδη αν και με πολυ ευχαριστηση θ'αγοραζα τους παλιους ξυλινους.
Τους αναζητω παντως!!!:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Tsakiridis

Δεν αντιλεγω,αλλωστε ημουν φαν των υλοποιησεων Tσακιριδη αν και με πολυ ευχαριστηση θ'αγοραζα τους παλιους ξυλινους.
Τους αναζητω παντως!!!:grinning-smiley-043

Τους πουλανε ακομα!!!! και σε καλη τιμη...

Διεθνείς επιτυχίες για την Tsakiridis

http://www.highfidelity.gr/?p=5330

Εντυπωσίασαν, λέει, και τον Alan Shaw (Harbeth) ο οποίος, εξ όσων γνωρίζω, δεν είναι και κάποιος φανατικός της λάμπας.
Ποιο άραγε μοντέλο άκουσε;
Αν έτσι έχουν τα πράγματα (και γιατί να μην έχουν), μπράβο τους!
Άλλωστε, λέγεται ότι πλέον πουλάνε περισσότερο έξω παρά εδώ μέσα.

Διεθνείς επιτυχίες για την Tsakiridis

http://www.highfidelity.gr/?p=5330

Εντυπωσίασαν, λέει, και τον Alan Shaw (Harbeth) ο οποίος, εξ όσων γνωρίζω, δεν είναι και κάποιος φανατικός της λάμπας.
Ποιο άραγε μοντέλο άκουσε;
Αν έτσι έχουν τα πράγματα (και γιατί να μην έχουν), μπράβο τους!
Άλλωστε, λέγεται ότι πλέον πουλάνε περισσότερο έξω παρά εδώ μέσα.

Μπράβο τους!! :SFGSFGSF: