Με την προϋπόθεση ότι συνδέεις σωστά τα λνβ στις εισόδους του διακόπτη και τα δηλώνει ομοίως σωστά στον δέκτη, πιθανολογώ ότι πρέπει να αλλάξεις διακόπτη..Δυστυχώς ΔΕΝ λειτουργεί έτσι καθόλου. καμιά άλλη ιδέα ??
Δεν είναι απαραίτητο να πας σε Spaun. Διάλεξε κάποιον άλλο Diseqc 2.0 διακόπτη και μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα.Και δυστηχώς ρωτάω ξανά. Να πάω σε spaun 411 (211 δεν μπορώ να βρω)? (τιμή 32Ε) και πιστεύω να εισηχάσω ή έχει κάποιος άλλος να προτείνει κάτι άλλο που να παίζει? Υπάρχει πιθανότητα να φταίει κανένα lnd ? Τώρα πάνω έχω ένα παλιό humax 0.5 (4-ετίας) για hotbird και ένα νέο 0.10 για astra. (λέω να αντικαταστήσω και αυτό του horbird)..
επιδή αντιμετοπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχει κανείς να προτείνει μαγαζί να αγοράσω ένα spaun 2χ1; να είναι εξωτερικό (στη ταράτσα) γιατί με λίγο ψάξιμα βρίκα 4χ1 αλλά για εσωτερική χρήση.
Παιδιά, καλή σας μέρα.
Γράφω τα πρώτα μου μηνύματα στο AV και σας χαιρετώ όλους.
Με το συγκεκριμένο θέμα (Tuner failed) αντιμετωπίζω και εγώ πρόβλημα. Αρκετά κανάλια για πολλές ώρες τη μέρα χάνεται το σήμα. Ξαφνικά από 90-93 γίνεται 0. από ότι διαβάζω ο db800 θέλει συγκεκριμένα diseqc και lnb (τέτοιο θέμα δεν είχα ποτέ με τον 7020). Διαβάζω ότι προτείνετε το diseqc Spaun. Από τις περιγραφές που μελετώ αυτά που προτείνετε εδώ είναι για ένωση 2-4 Universal LNB σε ένα καλώδιο καθώδου (ατομική λήψη). Επειδή εγώ έχω φτιάξει ενα σύστημα με 3 σταθερούς δορυφόρους (hotbird,astra, hellas) αλλά δίνει σήμα ξεχωριστό σε δύο σπίτια φαντάζομαι ότι το θα πρέπει τα καλώδια καθόδου να είναι δύο; Πριν αρχίσω να κάνω αλλαγές και αγοράζω πράγματα άσκοπα παρακαλώ την συμβουλή σας.
υπάρχει κατι άλλο που πρέπει να υποδείξω στο τεχνικό μου γιατί απο ότι μου φαίνεται ούτε αυτός γνωρίζει το θέμα σε τόση λεπτομέρεια.
Ευχαριστώ
Cy67
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.