Turntable

Το πιστευω οτι θα το ευχαριστηθω. Θα φυγει με τον καιρο κι αυτη η σκεψη, πως θα ηταν αν ειχα παρει το καινουργιο και ολα καλα..:)

Απάντηση: Re: Turntable

Το πιστευω οτι θα το ευχαριστηθω. Θα φυγει με τον καιρο κι αυτη η σκεψη, πως θα ηταν αν ειχα παρει το καινουργιο και ολα καλα..:)

Κατι που λεω παντα ειναι το εξης.Αν αγορασει καποιος κατι επειδη του αρεσει,τοτε αυτο που απομενει ειναι να το απολαμβανει ακουγοντας μουσικη και οχι να διερωταται η να στοχευει στην επομενη αναβαθμιση.Καμια αναβαθμιση δεν εγγυαται περισοτερη απολαυση απο αυτην που πηρε ακουγοντας και αγοραζοντας κατι.Σιγουρα μια αναβαθμιση/μετατροπη θα αλλαξει κατι αλλα δεν ειναι σιγουρο αν θα αρεσει σε ολους.

Re: Απάντηση: Re: Turntable

Κατι που λεω παντα ειναι το εξης.Αν αγορασει καποιος κατι επειδη του αρεσει,τοτε αυτο που απομενει ειναι να το απολαμβανει ακουγοντας μουσικη και οχι να διερωταται η να στοχευει στην επομενη αναβαθμιση.Καμια αναβαθμιση δεν εγγυαται περισοτερη απολαυση απο αυτην που πηρε ακουγοντας και αγοραζοντας κατι.Σιγουρα μια αναβαθμιση/μετατροπη θα αλλαξει κατι αλλα δεν ειναι σιγουρο αν θα αρεσει σε ολους.

Εχω τοσα πολλα να κανω πριν ασχοληθω με αναβαθμισεις..και κυριως να χτισω δισκοθηκη που εχει κόπο και χαρά ατέλειωτη

Δεν γνωρίζω ποιας χρονιάς είναι το μοντέλο, σαν συνδιασμός που το άκουσα μου άρεσε (εννοώ πλατώ, βραχίονας, κεφαλή, phono) και κάπως έτσι τελείωσε η αναζήτηση

Πρέπει να σε χαροποιεί (γνώμη μου μετά από πολύ ψάξιμο και πολλές συζητήσεις ακροάσεις με κατόχους) ότι έχεις ένα πλατό που ανήκει στην παρούσα φάση στην mid market κατηγορία και μπορείς να το μετατρέψεις σε ...higher level .
Αλήθεια ποιο άλλο μηχάνημα έχει αυτό το 'χάρισμα'? Πέρα απ το Champion 1/2...για αναβάθμιση ενός αναλογικού συστήματος ,στην πλειονότητα έχεις τη δυνατότητα ν αλλάξεις βραχίονα,κεφαλή,φόνο.

Απάντηση: Re: Turntable

Η τελευταία μου ακουστική κόντρα μεταξύ κάποιου μοντέλου μεταγενέστερου ήταν ο τελευταίος:
The "LK" series:
LK2 (1985-1992)
LK100
LK85 (1998-2006)
LK140 (1998-2006)
Klout (1992-2002)

The "AV" series:
AV5105 (1996-2002)
AV5125 (2001-2005)
Chakra/Majik x100 (where "x" = 2-6 channels) (2005 onwards)
AV2250 (2002-2005)
Chakra/Akurate x200 (where "x" = 2-4 channels) (2005 onwards)

Κατάστημα Gouda Ολλανδία,με τον πρώην ολοκληρωμένα Mark Lenvinson ,πηγή ένα Cdp Arcan FJM και ηχεία Dynaudio Contur παλιότερα ,δεν θυμάμαι ακριβώς.
Μ άρεσε, δεν μπορούσα σε 1 ώρα να ακούσω τέτοιες διαφορές ,που να βγάλω συμπεράσματα απόλυτης υπεροχής,τον διαπραγματεύτηκα,παραλίγο να τον πάρω προς αντικατάσταση της σειράς LK που είχα-έχω όλους ακόμα.
Εκείνο που θέλω να μεταφέρω αλλά δυστυχώς μάλλον αδυνατώ,είναι ότι διαφορές άκουσα και μεγάλες απ την σειρά που έχω με τον Charka.
Ήδη δλδ από τέλη του 2010 είχε αλλάξει τον ήχο στα ενισχυτικά της,έτσι και στα πλατό.Γι αυτό 'αντιδρώ' με κάποιον που χωρίς ν ακούσει όχι μόνο σχηματίζει γνώμη,αλλά 'παραπληροφορεί'..
Δεν μπορώ αλλιώς να εξηγήσω και να επαναλαμβάνομαι,επειδή κουράζω και κουράζομαι.

Αχαλίνωτος!! -bye-

Δεν γνωρίζω ποιας χρονιάς είναι το μοντέλο, σαν συνδιασμός που το άκουσα μου άρεσε (εννοώ πλατώ, βραχίονας, κεφαλή, phono) και κάπως έτσι τελείωσε η αναζήτηση

Πρέπει να σε χαροποιεί (γνώμη μου μετά από πολύ ψάξιμο και πολλές συζητήσεις ακροάσεις με κατόχους) ότι έχεις ένα πλατό που ανήκει στην παρούσα φάση στην mid market κατηγορία και μπορείς να το μετατρέψεις σε ...higher level .
Αλήθεια ποιο άλλο μηχάνημα έχει αυτό το 'χάρισμα'? Πέρα απ το Champion 1/2...για αναβάθμιση ενός αναλογικού συστήματος ,στην πλειονότητα έχεις τη δυνατότητα ν αλλάξεις βραχίονα,κεφαλή,φόνο.

Αυτος ακριβως ο λογος μ εκανε να κινηθω προς την Linn, εκτος βεβαια της ηχητικης υπογραφης που ειναι κοντα σ αυτα που μ αρεσουν

Re: Απάντηση: Re: Turntable

Εκεί πρέπει να αφοσιωθεί..στην μουσική.
Υπάρχουν κάτοχοι που δεν προχώρησαν σε αναβαθμίσεις,εγώ θα πήγαινα ίσως και επειδή βαρέθηκα αυτό το κάπως 'γκρίζο'..
Κάποιοι μάλιστα λένε ότι η εταιρεία με το Radical ήρθε εκεί που παλιά χλεύαζε με τον μοτέρ εννοώ.
Εμένα μ άρεσε επειδή μαζί με 2-3 άλλα έπαιζε ότι δίσκο του έβαζες,και δεν ζητούσε 'αναφοράς' και 180 γραμμαρίων.

Προς το παρον η αναζητηση εχει φυγει απο πλατώ, βραχίονες κλπ κι έχει πάει σε ..δισκάδικα!

The "LK" series:
LK2 (1985-1992)

Και μια επισήμανση,λαμβάνοντας υπ όψη όσους το διαβάσουν και ενημερωτικά.
Ο τελικός LK 2 ,αναφέρεται και σαν LK 280,που ήταν και ο αντικαταστάτης του.

Καλορίζικο,πίστευα ότι θα αφαιρούσε το lift του βραχίονα ο Ιωνάς..μου είπε γύρω στο 1992 ότι τον προτιμούν πολλοί 'χωρίς' και ότι παίζει καλύτερα...

Καλορίζικο,πίστευα ότι θα αφαιρούσε το lift του βραχίονα ο Ιωνάς..μου είπε γύρω στο 1992 ότι τον προτιμούν πολλοί 'χωρίς' και ότι παίζει καλύτερα...

Άντε να το έβαζα να παίξει χωρίς lift :)