Turntable

Καλά εδω με το lift και πήγα να διαλύσω την ανάρτηση, άσε..

Καλοριζικο! Πως παιζει σε σχεση με τα ψηφιακα σου αρχεια;

Καλοριζικο! Πως παιζει σε σχεση με τα ψηφιακα σου αρχεια;

Για ένα περίεργο λόγο μου κανει ένα ψηφιακό θόρυβο όταν έχω ανοιχτό το WiFi κάτι που αφενός θα πρέπει να βρούμε τι φταίει αφετερου με ανάγκασε να κλείσω τον δικτυακό μου δίσκο κι ετσι δεν είχα πρόσβαση στα άυλα. Σε σχέση με Spotify πάντως παίζει πολύ καλύτερα

Για πείτε καμία ιδέα για ταν θόρυβο σαν παράσιτο από το Phono σε σχέση με το WiFi. Να ναι θέμα λάμπας; Αλλα και στα 2 κανάλια;

τα καλώδιά σου σε πρώτη φάση και τη θωράκισή τους.
Πόσο κοντά είναι το router?
έχει σταθερή ισχύ ή μπορείς να τη ρίξεις?

Απάντηση: Re: Turntable

Για πείτε καμία ιδέα για ταν θόρυβο σαν παράσιτο από το Phono σε σχέση με το WiFi. Να ναι θέμα λάμπας; Αλλα και στα 2 κανάλια;

Τροφοδοτησε το πικαπ και phono απο αλλο πολυπριζο/πριζα

Τα καλώδια είναι αυτά που είχα και δεν έκαναν παράσιτα σε άλλες συσκευές. Επίσης δεν υπάρχει router στον χώρο, μόνο ένα repeater που αναπαράγει την σύνδεση του router. Επίσης στο ίδιο πολύμπριζο είναι κι άλλες συσκευές που δεν παράγουν θόρυβο..

Κλέψε με κολλητική ταινία την γείωση του phono... Αν είναι αυτό το.προβλημα, μετά θα δεις πως θα το λύσεις...

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κλέψε με κολλητική ταινία την γείωση του phono... Αν είναι αυτό το.προβλημα, μετά θα δεις πως θα το λύσεις...

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως θα βάλω την μπριζα αν καλυψω την γειωση?

Υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξεις τη σούκο και να απομονώσεις τη γείωση [αν το επιτρέπει η κατασκευή της σουκο]
και η άλλη περίπτωση είναι να αφαιρέσεις το απόσπωμενο καλώδιο της γείωσεως από το phono αφού βέβαια το ανοίξεις

Attachments

• 834P.jpg
    834P.jpg
    90.1 KB · Views: 99
Re: Απάντηση: Re: Turntable

Υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξεις τη σούκο και να απομονώσεις τη γείωση [αν το επιτρέπει η κατασκευή της σουκο]
και η άλλη περίπτωση είναι να αφαιρέσεις το απόσπωμενο καλώδιο της γείωσεως από το phono αφού βέβαια το ανοίξεις

καμια πιθανοτητα να κανω τετοιες επεμβασεις :)

θα παω το Phono στον κ Ιωνα να το δει..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Turntable

καμια πιθανοτητα να κανω τετοιες επεμβασεις :)

θα παω το Phono στον κ Ιωνα να το δει..

Πιθανόν εκεί δεν θα παρουσιάσει κάτι παρόμοιο .
Πάρε και το καλώδιο μαζί σου ,μήπως και αφαιρέσει προσωρινά τη γείωση .
Η μπορεί να έχει κάποιο άλλο χωρίς γείωση ,για να το δοκιμάσεις .

Καλυψε στο πολυπριζο με μονωτικη ταινια στα αυτακια της γειωσης (αριστερα-δεξια) και μετα βαλε την πριζα του phono προσεχοντας να μην μετακινηθει η μονωτικη.

Τα καλώδια είναι αυτά που είχα και δεν έκαναν παράσιτα σε άλλες συσκευές. Επίσης δεν υπάρχει router στον χώρο, μόνο ένα repeater που αναπαράγει την σύνδεση του router. Επίσης στο ίδιο πολύμπριζο είναι κι άλλες συσκευές που δεν παράγουν θόρυβο..

Πολλες φορες τα phono και πικαπ εχουν θεματα θορυβων οταν ειναι στι ιδιο πολυπριζο με ψηφιακα.Πριν πας το phono για ελεγχο δοκιμασε αυτο που σου ειπα και ισως γλυτωσεις την ταλαιπωρια να παιρνεις το phono για ελεγχο και τελικα να μην εχει κατι

Δεν ξέρω αν με ξεγελάει η φωτογραφία, αλλά νομίζω πως το armboard είναι λίγο πιο ψηλά από την ανοξείδωτη επιφάνεια ενώ, κατά τη γνώμη , θα έπρεπε να είναι στο ίδιο επίπεδο. Όχι πως θα αλλάξουν τρομερά τα πράγματα αλλά θυμάμαι πως παλιά προσπαθούσαμε να είναι "αλφαδιά" και κεντραρισμένο μπρος-πίσω ,δεξιά-αριστερά.