Turntable

Οι πρώτες εντυπώσεις από το πλύσιμο είναι ότι, όντως, οι δίσκοι έχουν στατικό. Παράξενο εφόσον το υγρό αυτο λέει ότι το καταπολεμαει.. τους περνάω με ειδικό βουρτσάκι πριν τους ακούσω και κάτι διορθώνεται.

Ο ήχος από το πλατό είναι σαν κονιάκ μια κρύα νύχτα του χειμώνα. Θα μείνω στον αναλογικό κόσμο, fullstop
οντωs παραξενο το περι στατικου ηλεκτρισμου.
ο χαρακτηρισμοs που εδωσεs για τον ηχο του πλατω αξιζει ενα μεγαλο :grinning-smiley-043

Μάλλον εχει να κανει με τον χωρο του καθενός μας και του πόση υγρασία εχει

Μάλλον εχει να κανει με τον χωρο του καθενός μας και του πόση υγρασία εχει
δοκιμασε να κανειs περισσοτερεs περιστροφεs τον δισκο αλλαζονταs την φορα περιστροφηs συχνοτερα. δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο, εκτοs και αν το slip mat του πλατω...

δοκιμασε να κανειs περισσοτερεs περιστροφεs τον δισκο αλλαζονταs την φορα περιστροφηs συχνοτερα. δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο, εκτοs και αν το slip mat του πλατω...

Αξίζει μια αγορά ενός άλλου υλικού αντί για το υφασμάτινο slip? Πχ από φελλό; Αν και διαβάζω αντιφατικές απόψεις

δεν μπορω να πω αν αξιζει η οχι. εγω οσο και να σου φανει παραξενο, χρησιμοποιω λαστιχενιο απο πικαπ του `87.περασαν φελλοι, τσοχεs ψιλεs, τσοχεs χοντρεs και κατεληξα εκει. στο παλιο λαστιχο του C.E.C

δεν μπορω να πω αν αξιζει η οχι. εγω οσο και να σου φανει παραξενο, χρησιμοποιω λαστιχενιο απο πικαπ του `87.περασαν φελλοι, τσοχεs ψιλεs, τσοχεs χοντρεs και κατεληξα εκει. στο παλιο λαστιχο του C.E.C

Να βάλω δηλαδή το λαστιχένιο του Thorens μου;

Το τσοχενο ματ του linn αποτελει μερος του συνολικου του ηχου.Απ εκει και περα μπορει καποιος να πειραματιστει και να αποφασισει αν κατι αλλο λυνει το προβλημα του στατικου και ταυτοχρονα δεν αλλοιωνει τον ηχο,τουλαχιστον προς μια μη αρεστη ακουστικα κατευθυνση.

balanced σε πικαπ?

ενδιαφέρον....

Είχα το απλό κάποτε το T-Cable Phono,δεν μ άρεσαν γενικά τα Linn interconnects,αλλά αυτό λένε ότι παίζει ...
Δεν είμαι σίγουρος αν έπαιζε μ αυτό όταν πέρασα κάπου Χριστούγεννα για μια ακρόαση ,με ένα Klimax

ελπίζω να μην το έχει πάρει είδηση κανένας επαγγελματίας ηχολήπτης...

Re: Απάντηση: Turntable

Το τσοχενο ματ του linn αποτελει μερος του συνολικου του ηχου.Απ εκει και περα μπορει καποιος να πειραματιστει και να αποφασισει αν κατι αλλο λυνει το προβλημα του στατικου και ταυτοχρονα δεν αλλοιωνει τον ηχο,τουλαχιστον προς μια μη αρεστη ακουστικα κατευθυνση.
συμφωνω με τον Πανο. Linn αγορασεs ο ηχοs πρωτη προτεραιοτητα. ο στατικοs μπορει να λυΘει και αλλιωs. εχει μελλον ακομα το νημα σου

zerostat.jpg

Κανει.
Ηταν το ultimate gadget απο την εποχη των πρωτων τευχων του ηχου. Τοτε αν θυμαμαι σωστα πρεπει να κοστιζε ενα υπερβολικό ποσο. Αλλα τοτε ακομα δεν υπηρχαν ουτε πλυντηρια

Καλά και τωρα κοντά 100 ευρώ εχει εδω, δεν τα λες και λίγα