- 10 June 2010
- 58
Επειδή βλέπω πολύ δυσκολεύεστε με την εγγραφή με το imgburn προτείνω την εγγραφή με το clonecd που είναι ποιο απλή διαδικασία
Ξεκινάμε
Ισχύει για όλα τα XDG3 παιχνίδια KINECT και μη που έχουμε νόμιμα στην κατοχή μας και διατηρούμε το δικαίωμα να κρατάμε ένα αντίγραφο ασφαλείας του. edited by JohnBougiou
X-MEN DESTINY
NBA 2K12
RAGE
GEARS OF WAR 3
WARHAMMER 40000 SPACE MARINE
RISE OF NIGHTMARES
DRIVER SAN FRANCISCO
DARK SOULS
FORZA 4 (LT+ 2.1?)
και ερχονται και αλλοι τιτλοι
τι χρειαζομαστε:
CLONE CD 5.3.1.4
DVD DL + R VERBATIM
ISO XDG3 ριπαρισμενο
LT+ 2.0
ανοιγουμε το clone cd και εχουμε αυτη την εικονα
παταμε τωρα την δευτερη εικονα αυτη με το cd και το μολυβι για να γραψουμε ενα εικονικο αρχειο οπως τα iso.
πατωντας το θα μας βγαλει σε αυτη την εικονα
παταμε εκει που λεει ''Ερευνα'' και θα μας ανοιξει αυτο το παραθυρο
βρισκουμε το αρχειο .dvd και οχι iso του XDG3 παιχνιδιου μας που θελουμε να γραψουμε και αφου το επιλεξουμε παταμε το κουμπι ''Ανοιγμα''
θα δουμε οτι θα μας βγαλει εδω
δεξια βλεπουμε οτι το LAYERBREAK ειναι στο 2133520. παταμε το κουμπι ''Επομενο'' και μας βγαζει εδω
επιλεγουμε 4χ ταχυτητα (εγω βαζω 6χ και ειμαι οκ) και τικαρουμε το εικονιδιο DVD και παταμε το κουμπι ''ΟΚ''
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
''Εγγραφη μεχρι το τελος του δισκου''
και αρχιζει η εγγραφη μας. μολις τελειωσει βγαλτε τον δισκο και βαλτε το σε xbox360 με LT+ 2.0 και ειστε αρχοντες!!
Ξεκινάμε
Ισχύει για όλα τα XDG3 παιχνίδια KINECT και μη που έχουμε νόμιμα στην κατοχή μας και διατηρούμε το δικαίωμα να κρατάμε ένα αντίγραφο ασφαλείας του. edited by JohnBougiou
X-MEN DESTINY
NBA 2K12
RAGE
GEARS OF WAR 3
WARHAMMER 40000 SPACE MARINE
RISE OF NIGHTMARES
DRIVER SAN FRANCISCO
DARK SOULS
FORZA 4 (LT+ 2.1?)
και ερχονται και αλλοι τιτλοι
τι χρειαζομαστε:
CLONE CD 5.3.1.4
DVD DL + R VERBATIM
ISO XDG3 ριπαρισμενο
LT+ 2.0
ανοιγουμε το clone cd και εχουμε αυτη την εικονα

παταμε τωρα την δευτερη εικονα αυτη με το cd και το μολυβι για να γραψουμε ενα εικονικο αρχειο οπως τα iso.
πατωντας το θα μας βγαλει σε αυτη την εικονα

παταμε εκει που λεει ''Ερευνα'' και θα μας ανοιξει αυτο το παραθυρο

βρισκουμε το αρχειο .dvd και οχι iso του XDG3 παιχνιδιου μας που θελουμε να γραψουμε και αφου το επιλεξουμε παταμε το κουμπι ''Ανοιγμα''
θα δουμε οτι θα μας βγαλει εδω

δεξια βλεπουμε οτι το LAYERBREAK ειναι στο 2133520. παταμε το κουμπι ''Επομενο'' και μας βγαζει εδω

επιλεγουμε 4χ ταχυτητα (εγω βαζω 6χ και ειμαι οκ) και τικαρουμε το εικονιδιο DVD και παταμε το κουμπι ''ΟΚ''
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
''Εγγραφη μεχρι το τελος του δισκου''
και αρχιζει η εγγραφη μας. μολις τελειωσει βγαλτε τον δισκο και βαλτε το σε xbox360 με LT+ 2.0 και ειστε αρχοντες!!
Last edited by a moderator: