Tutorial εγγραφής αντιγράφων ασφαλείας XGD3-ΧΒΟΧ360

SCORPIOS_X

New member
10 June 2010
58
Επειδή βλέπω πολύ δυσκολεύεστε με την εγγραφή με το imgburn προτείνω την εγγραφή με το clonecd που είναι ποιο απλή διαδικασία

Ξεκινάμε

Ισχύει για όλα τα XDG3 παιχνίδια KINECT και μη που έχουμε νόμιμα στην κατοχή μας και διατηρούμε το δικαίωμα να κρατάμε ένα αντίγραφο ασφαλείας του. edited by JohnBougiou

X-MEN DESTINY
NBA 2K12
RAGE
GEARS OF WAR 3
WARHAMMER 40000 SPACE MARINE
RISE OF NIGHTMARES
DRIVER SAN FRANCISCO
DARK SOULS
FORZA 4 (LT+ 2.1?)

και ερχονται και αλλοι τιτλοι

τι χρειαζομαστε:

CLONE CD 5.3.1.4
DVD DL + R VERBATIM
ISO XDG3 ριπαρισμενο
LT+ 2.0

ανοιγουμε το clone cd και εχουμε αυτη την εικονα
4fzax5.jpg

παταμε τωρα την δευτερη εικονα αυτη με το cd και το μολυβι για να γραψουμε ενα εικονικο αρχειο οπως τα iso.
πατωντας το θα μας βγαλει σε αυτη την εικονα
s12syw.jpg

παταμε εκει που λεει ''Ερευνα'' και θα μας ανοιξει αυτο το παραθυρο
4i2b9z.jpg

βρισκουμε το αρχειο .dvd και οχι iso του XDG3 παιχνιδιου μας που θελουμε να γραψουμε και αφου το επιλεξουμε παταμε το κουμπι ''Ανοιγμα''

θα δουμε οτι θα μας βγαλει εδω
2s81z5h.jpg

δεξια βλεπουμε οτι το LAYERBREAK ειναι στο 2133520. παταμε το κουμπι ''Επομενο'' και μας βγαζει εδω
s2ecex.jpg

επιλεγουμε 4χ ταχυτητα (εγω βαζω 6χ και ειμαι οκ) και τικαρουμε το εικονιδιο DVD και παταμε το κουμπι ''ΟΚ''

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

2ntl4ly.jpg

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
''Εγγραφη μεχρι το τελος του δισκου''

και αρχιζει η εγγραφη μας. μολις τελειωσει βγαλτε τον δισκο και βαλτε το σε xbox360 με LT+ 2.0 και ειστε αρχοντες!!

Last edited by a moderator:
Φιλε μου με την διαδικασια που αναφερεις δεν δημιουργουνται σωστα τα αντιγραφα, σε παιχνιδια οπως το forza 4 ο μονος τροπος να γραφτουν ακριβως τα δισκακια ειναι να παρεις liteon writer και να το κανεις firmware update με το burner max firmware του team-executer. Εγω το εχω παραγγείλει εδω και μερικες μερες και το περιμενω απο Αγγλια.

XALAROS , μόνο στο forza 4 θα έχεις πρόβλημα με αυτον τον οδηγό εγγραφης...αλήθεια δώσε link απο το lite on driver αμα γινεται ρε συ...

Παιδες εγω παραγγειλα απο εδω λαιτ ον β και το παρελαβα εχθες το πρωι!!!μαλιστα μιλησα κιολας με τον υπαλληλο του καταστηματος!!! και μου ειπε οτι απο την αλλη εβδομαδα περιμενουν νεα παρτιδα β.http://www.computerbeast.gr/index.p..._id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=2

spartan είδες σίγουρα ότι σου ήρθε το β???
Vader olh h σειρα *24 μας μας κάνει αρκεί να είναι b.

Τα συμβατα drives ειναι τα εξης:
LiteON iHAS124-XX B (AL0S)
LiteON iHAS224-XX B (GL0A)
LiteON iHAS324-XX B (AL1B)
LiteON iHAS424-XX B (GL1A)
LiteON iHAS524-XX B (AL2A)
LiteON iHAS624-XX B (GL29)

Το b μας ενδιαφέρει...
Δεν ξέρω από που να το πάρω ρε γμτ, θελω να είμαι σίγουρος...

παιδια αγόρασα το lite on ihas 224 για pc, το φλασαρα και εγραψα 2-3 xgd3 games με imgburn και ολα καλα χωρις κανενα error..:ernaehrung004:

spartan είδες σίγουρα ότι σου ήρθε το β???
Vader olh h σειρα *24 μας μας κάνει αρκεί να είναι b.

Τα συμβατα drives ειναι τα εξης:
LiteON iHAS124-XX B (AL0S)
LiteON iHAS224-XX B (GL0A)
LiteON iHAS324-XX B (AL1B)
LiteON iHAS424-XX B (GL1A)
LiteON iHAS524-XX B (AL2A)
LiteON iHAS624-XX B (GL29)

Το b μας ενδιαφέρει...
Δεν ξέρω από που να το πάρω ρε γμτ, θελω να είμαι σίγουρος...
Β ςιναι φιλε μου το συγκεριμενο που εχω βαλει στο λινκ.

Απορώ ποιός δυσκολεύεται με imgburn.

Μιλάμε δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Μια χαρά γράφεται το δισκάκι. Κανένα error μήνυμα. Εννοείται βεβαίως-βεβαίως με LiteOn B ;-)

Re: Απάντηση: Tutorial εγγραφής αντιγράφων ασφαλείας XGD3-ΧΒΟΧ360

νομίζω όχι, απλως με το imgburn φορτώνεις το .dvd.. ως συνήθως
πάλι μόνο του τα κάνει όλα.:D

νομίζω υπερισχύει το .dvd.
Εγώ αυτό θα φορτώνω.

φιλε μηπως μπορεις να με βοηθησεις στο να γραφω παιχνιδια...εχω κ γω ihas 124 b αλλα καπου κολλαω...αυτο ειναι το mail μου[email protected] αν θες στειλε μου για να τα πουμε...
παιδια αγόρασα το lite on ihas 224 για pc, το φλασαρα και εγραψα 2-3 xgd3 games με imgburn και ολα καλα χωρις κανενα error..:ernaehrung004:

Αντε πάλι...
Και εκεί που πήγαιναν όλα μια χαρά, νααααααα μια πόρτα (με το συπάθειο) μετά το dashboard upgrade που ζήτησε το xbox...

Τι έγινε; Μόλις παρήγγειλα ihas. Να ακυρώσω;