TV 32" οικονομικη

Re: Απάντηση: TV 32" οικονομικη

σίγουρα, μετά την ερώτηση σου στις 20:20, χιλιάδες πράκτορες του avclub.gr ξαμολήθηκαν στην αγορά, κρατώντας μεζούρες.
Το γεγονός, μιλάμε για ΓΕΓΟΝΟΣ, πως στις 21:25, ήτοι άνω της 1 ώρας παρελθόντος χρόνου, δεν έχει δώσει σημείο ζωής κανένας τους, σίγουρα οδηγεί στο συμπέρασμα πως
Απ' οτι φαινεται, δεν πρεπει να υπαρχει καμμια 32", με πλατος 75-76εκ.

ή κάθονται και κάνουν συγκριτικά σε 50άρες plasma πάλι οι αλήτες! :guitarist:

H πιό στενή που έχω βρει, γιατί και γω προσπαθώ να μην πέσω σε 26άρα στην κρεββατοκάμαρα, είναι η περυσινή LG 32 SL8000 στα 78 εκ.

Απάντηση: Re: TV 32" οικονομικη

Πρακτικα για τηλεοπτικο σημα η C450 εχει καλυτερη εικονα απο την C530.

Τουλαχιστον εγω αυτη την εντυπωση εχω που τις εχω δει 2-3 φορες.

θεωρητικά ισχύει το αντίθετο, αλλά σύγκριση δίπλα-δίπλα στις δυο tv δεν έτυχε να κάνω ???:hmmmm2:

Re: Απάντηση: Re: TV 32" οικονομικη

θεωρητικά ισχύει το αντίθετο, αλλά σύγκριση δίπλα-δίπλα στις δυο tv δεν έτυχε να κάνω ???:hmmmm2:

Γιατι ισχυει το αντιθετο?

Ειναι γνωστο οτι η χαμηλοτερη αναλυση βοηθαει στην απεικονιση τηλεοπτικου σηματος γιατι χρειαζεται λιγοτερο scaling.

Δεν μιλαω για HD.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TV 32" οικονομικη

Γιατι ισχυει το αντιθετο?

Ειναι γνωστο οτι η χαμηλοτερη αναλυση βοηθαει στην απεικονιση τηλεοπτικου σηματος γιατι χρειαζεται λιγοτερο scaling.

Δεν μιλαω για HD.

Nαι, με βάση την υπογράμμισή σου, έχεις δίκιο.

Δε νομίζω πως ισχύει πλέον αυτό. Εδώ και χρόνια, όλοι οι επεξεργαστές εικόνας των μεγάλων εταιρειών, δουλεύουν εσωτερικά μόνο σε 1080p και απλώς κάνουν downscale, αν τροφοδοτούν πάνελ χαμηλότερης ανάλυσης...

Δε νομίζω πως ισχύει πλέον αυτό. Εδώ και χρόνια, όλοι οι επεξεργαστές εικόνας των μεγάλων εταιρειών, δουλεύουν εσωτερικά μόνο σε 1080p και απλώς κάνουν downscale, αν τροφοδοτούν πάνελ χαμηλότερης ανάλυσης...

Παντως στο καταστημα η C450 φαινοταν ορατα καλυτερη απο C530.

Καλυτερη απο ολες βεβαια ηταν η C650 αλλα αυτη ξεφευγει στην τιμη.

Η C530 θα χρησιμοποιει κανα Ταιβανεζικο τσιπακι για την εικονα.

Απάντηση: Re: TV 32" οικονομικη

Εγώ για 2.5 μέτρα θα σου πρότεινα 42'' plasma. Ξεκινάνε με μόλις κάτι πάνω από 400 στο Skroutz. Αν μπορείς να περιμένεις 1-2 μήνες ίσως την πάρεις κάτω από 400.
Η 32'' είναι μικρή.

Tωρα που το λες, μηπως να βαλω την 42" (που εχω στο σαλονι), στην κρεβατοκαμαρα, και να παρω μια μεγαλυτερη για το σαλονι ? (Αναποφασιστος!)

Tωρα που το λες, μηπως να βαλω την 42" (που εχω στο σαλονι), στην κρεβατοκαμαρα, και να παρω μια μεγαλυτερη για το σαλονι ? (Αναποφασιστος!)

αυτο θα ειτανε το καλυτερο να κανεις αλλα το προβλημα ειναι οτι θα σου βγει ποιο ακριβα

Για το σαλόνι εάν πούμε πως θα πάρεις καλή τηλεόραση(και 46-50 ιντσών)...διπλασίασε το budget...

Αυτο το εχω υπ'οψιν μου, γι'αυτο ειμαι και αναποφασιστος.
Ειναι οι εποχες λιγο δυσκολες !

50PJ550 στα 600+

δεν ξέρω ποια 42άρα έχεις τώρα στο σαλόνι,
αλλά είμαι σχεδόν σιγουρος πως η LG θα έχει μάλλον καλύτερη εικόνα, και σίγουρα πιο χορταστική στις 50"
και δεν σου ξετινάζει το budget

SAMSUNG LE32C650 ή sony 32x600(γύρω στα 570 και οι δύο), η μία 100hz, η άλλη led, τι προτείνετε; ή να πάρω καμιά πιο φτηνή 32άρα;

SAMSUNG LE32C650 ή sony 32x600(γύρω στα 570 και οι δύο), η μία 100hz, η άλλη led, τι προτείνετε; ή να πάρω καμιά πιο φτηνή 32άρα;

Μεταξύ των δύο σίγουρα να προτιμήσεις τη Samsung. Με την LED θα εξοικονομήσεις κάποιες δεκάδες ευρώ στην κατανάλωση ετησίως.
Όχι παραπάνω.
Αν τελικά αποφασίσεις για φθηνότερη η C530 για μένα είναι μονόδρομος. Θα τη βρείς και κάτω από 400 ευρώ αυτή τη στιγμή.