TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

Re: Απάντηση: TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

Θα σου πρότεινα από DVD player να προτιμούσες κάποιο της Pioneer, όπως το DV600. Ειναι σαφώς καλύτερο από το Sony που αναφέρεις.

Ποτε προλαβατε και απαντησατε;;; Το DVD που λεω ειναι το RDR-GX350. Το αλλο απο λαθος... paste γραφτηκε.
Μπορει να ειναι και χαζο αλλα λεω μιας και η TV θα εινα Sony να ειναι Sony και το DVD για το Bravia Sync εκτος και εαν αυτο δεν χρησιμευει και πουθενα.

Για το Pioneer DV400;; Ειναι αισθητα πιο φτηνο απο το 600

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

Μπορει να ειναι και χαζο αλλα λεω μιας και η TV θα εινα Sony να ειναι Sony και το DVD για το Bravia Sync εκτος και εαν αυτο δεν χρησιμευει και πουθενα.

Δεν ειναι χαζο. Θα εχεις και ενα τηλεχειριστηριο λιγοτερο.

Kατ εμέ ειναι λάθος να πάρεις το Sony RDR 350 που ειναι μέτριο σαν player και πολύ κατώτερο στην εικόνα από τo Pioneer 400/600 μονο και μόνο για το Bravia Sync..

Και εγώ εχω Sony TV στην κρεβατοκάμαρα με Pioneer DVD player γιατί προτεραιότητα μου ειναι η σωστή εικόνα και όχι εαν στο τραπεζάκι υπάρχει ενα τηλεχειριστήριο παραπάνω..

Πολυ κατωτερο? Απο που προκυπτει αυτο?

a) Δες στο avsforums και στο avforums τις γνωμες των χρηστών για τα 400/600

b) Δες reviews στο cnet.com , trusted reviews κλπ κλπ

γ) Πηγαινε σε ενα κατάστημα και δες τα με τα μάτια σου.. εαν αμφιβάλλεις ακόμα..

Νομίζω οτι υπάρχουν παραπομπές στο Internet τοσο από γνωμες χρηστων όσο και από reviews (ακομα και στο club μας) που ειναι κοινή παραδεκτή άποψη οτι την στιγμη αυτή το DV-600 ειναι το καλύτερο Player της αγοράς μεχρι 150 Ευρώ.. και οπως ξέρεις πουλάει πολύ καλά και γιαυτό δυστυχώς κρατάει και την τιμή του..

τώρα εαν εσύ θελεις να το συγκρίνεις με ενα entry level recorder εγώ πάω πάσο

http://www.homecinemachoice.com/cgi-bin/displayreview.php?reviewid=7412

To DV400 δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο σε εικονα. Προσωπικα πιστευω οτι το ειναι περιπου στα επιπεδα του Sony NS78 η του recorder που λεμε παραπανω (που εχει το ιδιο κυκλωμα εικονας).

Το DV600 ειναι πιο καλο αλλα υπαρχουν και πολυ καλυτερα οπως το Oppo 981.

Προσωπικα εχω το NS38 που ειναι πιο φθηνο και δινει εξοδο scart στα 576i. Toσο η W4000 οσο και η D3000 κανουν αλλωστε πολυ καλυτερο upscaling απο DVD player σαν το DV600 oποτε δεν αξιζει τον κοπο να αγορασω κατι τετοιο.

ενα πραγμα θα πω για το 600 :σε καλογραμμενες ταινιες,η εικονα που βλεπεις.. νομιζεις..... οτι ειναι hd.(δεν ειναι ομως)

εαν εχουν την ιδια αποδοση και τα αλλα players...δεν το ξερω.

δοκιμασμενο εκτος απο την δικια μου,και στην f86.
σιγουρα ομως τα χρηματα που ζηταει ειναι αρκετα.

To DV400 δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο σε εικονα. Προσωπικα πιστευω οτι το ειναι περιπου στα επιπεδα του Sony NS78 η του recorder που λεμε παραπανω (που εχει το ιδιο κυκλωμα εικονας).

Το DV600 ειναι πιο καλο αλλα υπαρχουν και πολυ καλυτερα οπως το Oppo 981.

Προσωπικα εχω το NS38 που ειναι πιο φθηνο και δινει εξοδο scart στα 576i. Toσο η W4000 οσο και η D3000 κανουν αλλωστε πολυ καλυτερο upscaling απο DVD player σαν το DV600 oποτε δεν αξιζει τον κοπο να αγορασω κατι τετοιο.

ΟΚ, απλά το Οppo κάνει 200+ , και μετά πάμε Marantz 6001 , Denon 2930/3930 και εαν εχουμε Ευρούλια πολλά για ξοδεμα υπάρχει πάντα και το Esoteric 60... :award::award:

Eγω προσπαθησα να πώ στο φίλο οτι το 400 και κυριως το 600 ειναι καλύτερο από το Sony 350 που θελει να πάρει (που εδώ που τα λεμε και σαν recorder δεν ειναι τιποτα τρομερό) και οτι το 600άρι (που παρεπιπτόντως σύντομα αντικαθίσταται) είναι κατα γενική εκτίμηση της αγοράς η καλύτερη επιλογή μέχρι 150 Ευρώ

Επισης το εαν το Χ DVD player κανει καλύτερο upscale από την Y ΤV δεν μπορούμε να το ξερουμε εαν δεν τα δοκιμάσουμε οπότε ειναι απλά υποθέσεις...

Επισης εδώ και πολύ ώρα είμαστε off-topic (θα πρότεινα ατον φιλο να ανοιξει ενα θέμα στην κατηγορία πηγές

Τέλος ας έχουμε υπόψη μας οτι εαν μια εταιρεία φτιάχνει καλό καφέ δεν ειναι υποχρεωτικό οτι θα φτιάχνει και άριστες μαρμελάδες

(οπου καφε/μαρμελάδα βάλτε ότι θέλετε)

Last edited:
Απάντηση: Re: TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

Τέλος ας έχουμε υπόψη μας οτι εαν μια εταιρεία φτιάχνει καλό καφέ δεν ειναι υποχρεωτικό οτι θα φτιάχνει και άριστες μαρμελάδες (οπου καφε/μαρμελάδα βάλτε ότι θέλετε)

.....:flipout::flipout::flipout:

Τέλος ας έχουμε υπόψη μας οτι εαν μια εταιρεία φτιάχνει καλό καφέ δεν ειναι υποχρεωτικό οτι θα φτιάχνει και άριστες μαρμελάδες

Σε αυτο συμφωνω γιατι εχω παρει ενα CD player Pioneer για το αμαξι της γυναικας μου και εχει απαραδεκτη ποιοτητα κατασκευης (η προσοψη τριζει κτλ).

Σε αυτο συμφωνω γιατι εχω παρει ενα CD player Pioneer για το αμαξι της γυναικας μου και εχει απαραδεκτη ποιοτητα κατασκευης (η προσοψη τριζει κτλ).

Ειναι επειδή είσαι Σονάκιας :flipout: το κατάλαβε και άρχισε να σου κάνει κολπα (Εμένα όλη η Pioneer collection μου παιζει μια χαρά και απροβλημάτιστα )

Παντως μην εισαι τόσο φανατικός βρε Γιάννη... και εγώ δεν πολυσυμπαθώ την Sony αλλά εχω αγοράσει προιόντα της (ΤV/ PS3 / Video Camera) και θα συνεχίσω να το κανω οπου θεωρώ οτι εχουν το σωστό value/money.

ΟΧΙ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ.. Ti να κάνουμε δεν μπορεί να ειναι η Sony (και η οποιαδήποτε εταιρεία) πρώτη παντου είτε το θέλουμε είτε οχι

Και επειδή παραείμαστε off-topic εγώ σταματώ εδώ γιατί έπεσε και λόρδα..

(πάω να χτυπήσω 3 γύρους Pioneer με κοτόπουλο και μια σαλάτα Sony :flipout:)

H Sony μπορει σε γενικες γραμμες να μην βγαζει καλυτερα DVD απο την Pioneer αλλα σιγουρα ειναι καλυτερα απο αλλους κατασκευαστες οπως Philips , Samsung και Τοshiba.

Εκτός από Philips , Samsung και Τοshiba.....ξέχασες την LG, την Panasonic, την Denon και τη Marantz....

Εκτός από Philips , Samsung και Τοshiba.....ξέχασες την LG, την Panasonic, την Denon και τη Marantz....

Denon και Μarantz βγαζουν καλυτερα DVD player απο την Pioneer απο οτι ξερω.

Για τα DVD Panasonic δεν ξερω καθως δεν εχω διαβασει ποτε δοκιμη καποιου ουτε το εχω δει πουθενα.

Denon και Μarantz βγαζουν καλυτερα DVD player απο την Pioneer απο οτι ξερω.

Για τα DVD Panasonic δεν ξερω καθως δεν εχω διαβασει ποτε δοκιμη καποιου ουτε το εχω δει πουθενα.

Για βρες μου ενα πλαιερ που να παιζει ολα τα φορματ να εχει εξαιρετικη ποιοτητα εικονας σε blu ray και dvd πολυ καλλιτερη απο τις παραπανω μαρκες και να αναβαθμιζεται συχνα μεσω νετ υπαρχει?

Mονο τα πλαστασιον 3 και ειναι SONY :a0210: οποτε και εδω η σονυ προτοτυπει για μια αλλη φορα και ειναι κορυφη

Αν πιστεύεις ότι το PS3 είναι καλύτερο player από Denon Μarantz Pioneer μάλλον δεν τα έχεις δει.

Και εγώ PS3 έχω αλλά μην λέμε κι ότι θέλουμε.

Άλλο η ευελιξία και οι ευκολίες/δυνατότητες...και άλλο η ποιότητα..το σωστό να λέγεται..ΙΜΗΟ...-bye-...να μην ξεχνάμε και το κόστος...value for money ...κ.λ.π...

Υ.Γ.: Για μένα το PS3 αποδείχτηκε πολύ καλή λύση (BD, δίκτυο, ψευτοHTPC,...κ.λ.π) και είμαι ευχαριστημένος από την αγορά του...:a0210:...αλλά .....πάντα θα υπάρχει ένα αλλά..!!!

Αν πιστεύεις ότι το PS3 είναι καλύτερο player από Denon Μarantz Pioneer μάλλον δεν τα έχεις δει.

Και εγώ PS3 έχω αλλά μην λέμε κι ότι θέλουμε.

Σε τι ειναι καλλιτερο?
Μιλαμε για ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ το player ΔΕΝ σου φτιαχνει σουπερ εικονα αν εχεις καλη τηλεοραση ολα τα blu ray την ιδια ποιοτητα βγαζουν
Και βεβαια ειναι καλλιτερο το play βελτιωνεται μεσω νετ το dennon οχι οποτε τι ζηταμε σε 3-4 χρονια με τις πολλες αναβαθμισεις Firmware φαντασου πως θα ειναι το ενα και πως το αλλο

Άλλο η ευελιξία και οι ευκολίες/δυνατότητες...και άλλο η ποιότητα..το σωστό να λέγεται..ΙΜΗΟ...-bye-...να μην ξεχνάμε και το κόστος...value for money ...κ.λ.π...

Υ.Γ.: Για μένα το PS3 αποδείχτηκε πολύ καλή λύση (BD, δίκτυο, ψευτοHTPC,...κ.λ.π) και είμαι ευχαριστημένος από την αγορά του...:a0210:...αλλά .....πάντα θα υπάρχει ένα αλλά..!!!

δηλαδη εσυ θα σκαγες 300 ευρω να παρεις το φτηνοτερο πλαυερ να βλεπεις μονο ταινιες?
και απο την αλλη δινεις 400 ευρω και εχεις ενα Multi media συστημα παιχνιδομηχανη με φοβερες δυνατοτητες αναβαθμισης και υπηρεσιες free ακομα και για να βαζεις λειτουργικο μεσα
Τι αλλο θες να παρεις το πλαυ με 100 ευρω να ξερουμε τι λεμε τετοιες δυνατοτητες φτηνα τις πληρωνουμε δεν επρεπε να φωναζουμε επ ουδενι