TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

Απάντηση: Re: Απάντηση: TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

δηλαδη εσυ θα σκαγες 300 ευρω να παρεις το φτηνοτερο πλαυερ να βλεπεις μονο ταινιες?
και απο την αλλη δινεις 400 ευρω και εχεις ενα Multi media συστημα παιχνιδομηχανη με φοβερες δυνατοτητες αναβαθμισης και υπηρεσιες free ακομα και για να βαζεις λειτουργικο μεσα
Τι αλλο θες να παρεις το πλαυ με 100 ευρω να ξερουμε τι λεμε τετοιες δυνατοτητες φτηνα τις πληρωνουμε δεν επρεπε να φωναζουμε επ ουδενι

Άλλο η ευελιξία και οι ευκολίες/δυνατότητες...και άλλο η ποιότητα..το σωστό να λέγεται..ΙΜΗΟ...-bye-...να μην ξεχνάμε και το κόστος...value for money ...κ.λ.π...

Υ.Γ.: Για μένα το PS3 αποδείχτηκε πολύ καλή λύση (BD, δίκτυο, ψευτοHTPC,...κ.λ.π) και είμαι ευχαριστημένος από την αγορά του...:a0210:...αλλά .....πάντα θα υπάρχει ένα αλλά..!!!
Τα ίδια λέμε....μάλλον δεν κατάλαβες τι γράφω...-bye-...μην είσαι βιαστικός...

....για την τιμή του και αυτά που προσφέρει είναι ότι καλύτερο...και μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα από ένα απλό player...γι´ αυτό το αγόρασα ...και γι' αυτό είμαι ικανοποιημένος....και γι' αυτό το προτείνω σε κάποιον που θέλει μια all around λύση...

...υπάρχουν όμως και άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει (για οποιονδήποτε προσωπικό λόγο) κάποιο μηχάνημα που να κάνει όλες τις δουλειές....και προτιμούν να πάρουν ξεχωριστά ένα HTPC...ένα DVD player...ένα BD player...ένα MEDIA SERVER...

....θα μου πεις τώρα πόσο κοστίζουν χώρια όλα αυτά...αυτό είναι άλλο θέμα αφορά τον καθένα ξεχωριστά...και εξαρτάται από τη τσέπη του ή από τη τρέλα του..

...ελπίζω να το διατύπωσα καλύτερα από προηγουμένως...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

....θα μου πεις τώρα πόσο κοστίζουν χώρια όλα αυτά...αυτό είναι άλλο θέμα αφορά τον καθένα ξεχωριστά...και εξαρτάται από τη τσέπη του ή από τη τρέλα του..

...ελπίζω να το διατύπωσα καλύτερα από προηγουμένως...

Με πρόλαβες -bye-

Έχουμε πει πολλές φορές πως ότι καλύπτει εμάς δεν σημαίνει πως απαραίτητα καλύπτει και τους άλλους για πολλούς και διάφορους λόγους. Εγώ για παράδειγμα δεν θα έπαιρνα PS3 γιατί δεν παίζω παιχνίδια, δεν με ενδιαφέρουν οι δυνατότητες σύνδεσης, η εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος και στην τελική δεν γουστάρω παιχνιδομηχανή στο σαλόνι μου. Άσε που είναι και Sony :BDGBGDB55:

Σίγουρα είναι εξαιρετική επιλογή για όσους τα θέλουν όλα σε ένα, αλλά όσοι ενδιαφέρονται μόνο για αναπαραγωγή ταινιών έχουν και άλλες επιλογές με καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

Με πρόλαβες -bye-

Μαθαίνω ρε Γιώργη σιγά-σιγά....-bye-

.... και φροντίζω πριν από μένα...για μένα...:smokin:

To PS3 είναι μία άριστη εισαγωγή στον κόσμο του Blu ray, ειδικά για όσους το πήραμε από την αρχή ακόμα του format war.

Πλέον θα προτιμούσα ένα εκ των BD50, S550, πόσω μάλλον τα χρηματοκιβώτια της Pioneer. Λυπάμαι αλλά έτσι είναι πλέον η αγορά κατά τη γνώμη μου.