TW600... screenshots

Να ρωτήσω και εγώ κάτι παιδιά....
Όλα αυτά τα "λαθάκια" περί ανομοιομορφίας στην εικόνα, που παρατηρήσατε στα παραπάνω screenshots μπορούν να διορθωθούν με ρυθμίσεις στον Epson, ή είναι πρόβλημα του πάνελ του ???
Και επίσης, αυτό το κάνουν όλοι οι Epson, ή κάποια κομμάτια ???

Είμαι στο τσακ να παραγγείλω τον Epson tw-700 και με βάλατε σε σκέψεις τώρα .... :chinscratch:

Λέτε να πάω για τον panasonic px-100 ???

Last edited:
Διονύση, είναι εγγενές πρόβλημα των lcd. Είναι επίσης θέμα τύχης αν θα σου τύχει κομμάτι με μεγάλη / μικρή ή καθόλου ανομοιομορφία.

Εγώ ήμουν τυχερός και στον δικό μου 700 δεν υπάρχει ίχνος προβλήματος.

Ωστόσο, και φίλοι που το έχουν, πιστοποιούν ότι κατά την προβολή ταινίας το φαινόμενο δεν είναι γενικά παρατηρητέο. Μόνον όταν βλέπουμε ακίνητη κάποια άσπρη εικόνα. Επίσης, σε 'βαριές καταστάσεις' η ελληνική αντιπροσωπεία έχει αντικαταστήσει τα προβληματικά κομμάτια.

Και μια και πηρα φόρα να και μερικες ακόμα λίγο πιο κοντινές.

Να ξανατονίσω ότι οι φωτογραφικές είναι 2 κινητά τηλέφωνα, δεν υπήρχε καμμιά ρύθμιση/ματσάρισμα laptop-προβολέα, απλά έριξα το καλώδιο και πρόβαλα τα πατερνάκια.... και φυσικά ότι τα screenshots είναι πολύ χειρότερα από ότι η πραγματικότητα σε πολλές περιπτώσεις (ιδίως ανομοιομορφίας, ανομοιογενούς φωτεινότητας).

Attachments

• DSC01586.JPG
    DSC01586.JPG
    70.7 KB · Views: 11
  • DSC01587.JPG
    DSC01587.JPG
    53.2 KB · Views: 11
  • DSC01588.JPG
    DSC01588.JPG
    84.6 KB · Views: 15
  • DSC01589.JPG
    DSC01589.JPG
    59.9 KB · Views: 14
Last edited:
Ηλια, με screenshots απο κινητα, ειναι αδυνατο να βγαλουμε σοβαρα συμπερασματα. Βρες καμια αξιοπρεπη φωτογραφικη και ποσταρε ξανα, αν θες.

Ηλια, με screenshots απο κινητα, ειναι αδυνατο να βγαλουμε σοβαρα συμπερασματα. Βρες καμια αξιοπρεπη φωτογραφικη και ποσταρε ξανα, αν θες.

Ακριβώς αυτό θα έλεγα κι εγώ τώρα.

Αν και για να προσθέσω, σε μερικές φωτό τα εγγενή προβλήματα ανομοιομορφίας και σύγκλισης είναι ομφαλμοφανέστατα κι ας είναι κι από κινητό.

Last edited:
Re: Απάντηση: TW600... screenshots

Ακριβώς αυτό θα έλεγα κι εγώ τώρα.

Αν και για να προσθέσω, σε μερικές φωτό τα εγγενή προβλήματα ανομοιομορφίας και σύγκλισης είναι ομφαλμοφανέστατα κι ας είναι κι από κινητό.

Είναι όμως στα πλαίσια του αποδεκτού ή ξεφεύγουν?

Αν ρωτάς για τα δικά μου κριτήρια, όχι εγώ δεν θα μπορούσαν να το δεχτώ.Γι' αυτό και δεν έχω πάρει ποτέ LCD.
Αν είναι αποδεκτά για LCD, ναι είναι οριακά θα έλεγα.

Και πάλι τονίζω, βάσει των φωτό που βλέπω.

εγω οσους ελ σι ντι ειδα δεν με ενοχλησε καθολου σε εικονα .....

ισα ισα το ειχα δει μονο σε εναν οταν εδειχνε μια μονοχρωμη στατικη εικονα ...

Μερικές καινούριες με καλύτερη μηχανή... πως τα βλεπετε τα χρώματα? και την ανομοιομορφία? Είναι σε ανεκτό επίπεδο?

Attachments

• 015.jpg
    015.jpg
    50.7 KB · Views: 70
  • 016.jpg
    016.jpg
    35.9 KB · Views: 62
  • 017.jpg
    017.jpg
    37 KB · Views: 63
Επίσης...
Νομίζω είχες πει οτι δεν ενοχλεί και τόσο κατα την θέαση ταινίας... αλλα εμένα προσωπικά στην εικόνα που βλέπω ...με χαλάει :/

Ηλία, αν αυτό που βλέπω στο monitor φαίνεται και στο πανί δεν μιλάμε απλά για ανομοιομορφία.
icon9.gif

Μιλάμε για την Ιταλική σημαία.

Χμμ... όντως, κι εγώ τώρα στο μονιτορ που τις κοιτάω μου έρχεται μια...ζαλάδα, σε έγχρωμα φιλμ δεν μου χτυπάει κατι ενοχλητικά, στα ασπρόμαυρα τα βλεπω λιγο κιτρινοπρασινα αλλα έλεγα ότι φταίει η κόπια (παλιό έργο κτλ.)

Δηλαδή να παω για σερβις κι εγώ Ιταλία Μπάμπη? Μια και φέρνει σε Ιταλική σημαία? :guitarist:

Είχα καιρό να ασχοληθώ με την εικόνα... για να ξαναδω το βράδυ τι γίνεται, έχω την εντύπωση ότι στα μονιτορ δείχνει ελαφρά χειρότερα από ότι στην πραγματικότητα, αλλά .... πάλι.... :violent-smiley-030: