Μελίδης Μιχάλης
Banned
Όλα εντάξει αλλά κολλάμε λίγο στο μαντέ.Εσύ ετοιμάσου...
θέλω πανί, καλώδια ντιβιντιά, ταινίες, μπλουρέυ, χαντέ, μαντέ, ρυθμίσεις κλπ κλπ κλπ.
Αλήθεια τον πήρες ρε θηρίο; Κι εσύ βλαμμένος κι επίσημα με τη βούλα;
Όλα εντάξει αλλά κολλάμε λίγο στο μαντέ.Εσύ ετοιμάσου...
θέλω πανί, καλώδια ντιβιντιά, ταινίες, μπλουρέυ, χαντέ, μαντέ, ρυθμίσεις κλπ κλπ κλπ.
Όλα εντάξει αλλά κολλάμε λίγο στο μαντέ.
Αλήθεια τον πήρες ρε θηρίο; Κι εσύ βλαμμένος κι επίσημα με τη βούλα;
Όχι θα τον άφηνα.
Με εσας που έμπλεξα... :slapface:
![]()
Εσύ ετοιμάσου...
Δυο παρατηρησεις και παρακαλώ πειτε τη γνωμη σας....
1. Μετακίνησα τον προβολέα και ενω μέχρι τώρα ήταν σε τραπεζακι χαμηλο μπροστα μου αλλα στο κεντρο της οθονης και χρησιμοποιούσα μόνο το καθετο σιφτ για να σηκωσω την εικονα, τωρα τον μετακινησα ψηλοτερα αλλα στα αριστερα μου και χρησιμοποιω και το οριζοντιο σιφτ.
Κώστα χρησιμοποιώ το ΒΤ2, με το ΒΤ1 (και ίδιες ρυθμίσεις) δεν είδα διαφορά.
Στη δικιά σου σύγκριση φαντάζομαι πηγή, καλώδια, είσοδος ήταν ίδια στους 2 προβολείς, αλλοιώς δικαιολογημένες οι όποιες διαφορές.
Ο έπσον έχει πολλές ρυθμίσεις για να τον βελτιώσεις αλλά και πολλές αδυναμίες που δεν.... σε γενικές γραμμές όμως όσοι τον έχουν δει έμειναν ευχαριστημένοι (σε συνδυασμό με την τιμή του πάντα).
(αυτο το ανεφερα επειδη η φραση:"σε γενικες γραμμες...εμειναν ευχαριστημενοι σε συνδιασμο με την τιμη του...) νομιζω οτι ηταν αδικη για το συγκεκριμενο μηχανημα.![]()
Ο ρουμπής, ο κουμπής, ο ρουμπο κομπολογής. Έλεγε η γιαγιά μου.ποιος ντιρλας και ποιος ρουμπυς....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.