Παντως διαβαζοντας τα νηματα και για τις plasma, ειτε για panasonic, ειτε για samsung, βλεπω πως και παλι ρισκαρεις με την αγορα για διαφορα προβληματακια με τα πανελ κτλ.
Τι να πω... Οτι και να παρεις δηλαδη πρεπει να παρακαλας να μην πεσεις σε αυτη με τα εμφανη ελατωματα? Δινεις ενα αξιοσεβαστο ποσό, και ελπιζεις πως θα εισαι απο τους τυχερους που θα παρουν το κομματι χωρις κανενα προβλημα...
Εγω εχω μαθει με τα γυαλια του παθητικου (μου εδωσαν 12 ζευγαρια με την αγορα) να μαζευω παρεα και να βλεπουμε 3d. Επειδη με την αγορα θα αγορασω κατευθειαν τουλαχιστον 4 ζευγαρια θα ηθελα να ξερω για να συνυπολογισω και αυτο το κοστος.
Τι να πω... Οτι και να παρεις δηλαδη πρεπει να παρακαλας να μην πεσεις σε αυτη με τα εμφανη ελατωματα? Δινεις ενα αξιοσεβαστο ποσό, και ελπιζεις πως θα εισαι απο τους τυχερους που θα παρουν το κομματι χωρις κανενα προβλημα...
Παντως επιμενω να θελω να μου πει καποιος αν γνωριζει ποσο στοιχιζουν τα γυαλια, γιατι διαβασα στα νηματα της πανυ κατι 70αρια το ζευγαρι.Απ'οτι βλεπω η πανυ δε δινουν καθολου γυαλια, ενω η samsung δινει 2 ζευγαρια. Γνωριζει καποιος ποσο στοιχιζουν τα γυαλια των 2 αυτων εταιρειων?
Εγω εχω μαθει με τα γυαλια του παθητικου (μου εδωσαν 12 ζευγαρια με την αγορα) να μαζευω παρεα και να βλεπουμε 3d. Επειδη με την αγορα θα αγορασω κατευθειαν τουλαχιστον 4 ζευγαρια θα ηθελα να ξερω για να συνυπολογισω και αυτο το κοστος.
Last edited by a moderator: