TX 50UT50E vs TX 50XT50E

να συνεχίσω το ποστ του vertical - 30άρα πανασονικ δεν θα έπαιρνα αυτή την εποχή. αν θές πανασονικ κοίτα κάποιο καινούργιο μοντέλο. γενικά αν θές να συνδυάσεις την καλή εικόνα με το καλό πλαίσιο - να μην είναι χοντρή - να είναι λεπτή κλπ θα χαθείς κάπου.

η 550 είναι μια έντιμη λύση στα χρήματα της. από εκεί και πέρα θεωρώ ότι η 6500 έχει φίλτρο επιπέδου panasonic vt και αν έχεις φωτεινό χώρο ίσως είναι καλύτερα να την προτιμήσεις.

για το που μπορείς να τις δείς σε σκοτεινό χώρο. στο mm στο μαρούσι μέχρι πριν 15 μέρες ήταν όλες στημένες δίπλα δίπλα σε ειδικό σταντ της samsung. ο χώρος ήταν φωτεινός. κάποιος χρήστης ανέφερε ότι τις είδε σε φώς χαμηλομένο σε mm. πήγαινε μια βόλτα σε κάποιο κοντινό σου mm μπας και τις πετύχεις σε σκοτεινό χώρο - έχουν χαμηλώσει τα φώτα ???? - δεν το ξέρω.

Re: Απάντηση: TX 50UT50E vs TX 50XT50E

Υπεριωνα, αναμεσα σε ST30 και Ε550 ποια προτεινεις??? Φυσικα και οι υπολοιπες γνωμες μετρανε ετσι...!!!

Αν πας σε Panasonic πας σε ST50 , τίποτα πιο κάτω (έλλειψη φίλτρου , πιο παρωχημένος σχεδιασμός κτλ) και τίποτα πιο πάνω (πεταμένα λεφτά χωρίς ουσιαστικές διαφορές σε εικόνα οι GT50 , VT50).

H ST30 είναι χειρότερη στο 90% των χαρακτηριστικών της εικόνας από την Ε550.

Κυριοι, η παραγγελια εγινε!!! Samsung PS51E55O !!!
Η τιμη της σουπερ, στα 799 ευρω με κουπονι απο τα electroworld και η τιμη ισχυει μεχρι αυριο 31/08 γιατι μετα τελειωνουν οι εκπτωσεις.
Αναμενω παραδοση απο βδομαδα, και τα ξαναλεμε στο σχετικο νήμα...
Σας ευχαριστω πολυ ολους για την υπερπολυτιμη βοήθεια σας!!:ernaehrung004:

ρε παιδια να σας ζαλισω και εγω λιγο?
ειχα αποφασισει να παρω την GT30 50"
εχω τωρα μια U20 50" και εχω κανονισει να την δωσω

διαβασα ολα οσα ειπατε στον φιλο και θα ηθελα μια γνωμη ακομη
τελικα λετε καλυτερα να παω σε st50 ή ps51e550 και οχι σε gt30 ετσι?

και απο οτι ειδα η ps51e550 βγαινει και πιο οικονομικη σε σχεση με τις αλλες
ευχαριστω

τελικα λετε καλυτερα να παω σε st50 ή ps51e550 και οχι σε gt30 ετσι?

Αν δεν σε νοιάζει ο χοντροκομμένος σχεδιασμός και η έλλειψη φίλτρου που κάνει την εικόνα "ξεβαμμένη" στο φως δες και την UT50.

Αν δεν σε νοιάζει ο χοντροκομμένος σχεδιασμός και η έλλειψη φίλτρου που κάνει την εικόνα "ξεβαμμένη" στο φως δες και την UT50.

χαχαχα
τωρα με μπερδεψες π[ερισσοτερο πρεπει να δω ενα μοντελο ακομη ετσι?

σαν σειρα προτεραιοτητος ας πουμε πια θα ηταν?
ας αρχισουμε απο την καλυτερη ας πουμε και
τελευταια αυτη που θα παιρνατε αν δεν ειχατε αλλη επιλογη

Eγω παντως την UT την απεριψα οχι τοσο λογω σχεδιασμου, οσο λογω εντονης αντανακλασης και λογω του εντονου ξεθωριασματος που ειχαν τα χρωματα σε φωτεινο χωρο που την ειδα.