Τυφλή δοκιμή

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τυφλή δοκιμή

Υπ' όψιν, ΜΗΝ το δοκιμάσετε να βάλετε κιθάρα σε απλό ενισχυτή. Είναι καλομαθημένοι και δεν θα παίξουν ποτέ ασυμπίεστο ήχο. Εκτός και αν θέλετε να δείτε κάτι το θεαματικό, όπως π.χ. το από τι είναι φτιαγμένο ένα μεγάφωνο, το γιατί οι όμορφοι ενισχυτές όμορφα καίγονται κλπ...

Με σωστή προσαρμογή της εμπέδησης και της στάθμης, δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι κιθάρες μπορούν να προσαρμοστούν πολύ εύκολα σε μια είσοδο line ενισχυτή.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τυφλή δοκιμή

Με σωστή προσαρμογή της εμπέδησης και της στάθμης, δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι κιθάρες μπορούν να προσαρμοστούν πολύ εύκολα σε μια είσοδο line ενισχυτή.

Σωστα..

Τι να πω; Ο Rogers (2x50) μου είχε πετάξει στο κεφάλι κάτι Celestion woofer.
Και τη στάθμη την είχα στο παρά πέντε. :flipout:

Παντως πεντε σελιδες για την τυφλοδοκιμη και δεν ειχε το θαρος ουτε ενας αντιπροσωπος καλωδιων να πει εγω δινω τα καλωδια μου γιατι τα εμπιστευομαι. Νομιζω οτι ολοι μαζι (αντιπροσωποι καλωδιων) μας πουλανε φυκια για μεταξωρες κορδελες.

Παντως πεντε σελιδες για την τυφλοδοκιμη και δεν ειχε το θαρος ουτε ενας αντιπροσωπος καλωδιων να πει εγω δινω τα καλωδια μου γιατι τα εμπιστευομαι. Νομιζω οτι ολοι μαζι (αντιπροσωποι καλωδιων) μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες.

Γιατί το λες αυτό, τους τα ζήτησε κανείς για ακρόαση και δεν του τα έδωσαν ;

Πάρτε τους κανένα τηλέφωνο τώρα που πήρατε και το ριμάδι το double-play !!!

Re: Απάντηση: Τυφλή δοκιμή

Γιατί το λες αυτό, τους τα ζήτησε κανείς για ακρόαση και δεν του τα έδωσαν ;

Πάρτε τους κανένα τηλέφωνο τώρα που πήρατε και το ριμάδι το double-play !!!

Ολοι κανουν τους εξυπνους και τους πονηρους....αλλα οταν ειναι να μπει το χερι στην τσεπη την κανουν με ελαφρα αγαπητε internet king.

Εχεις δικιο, το τηλεφωνο δεν χτυπαει...

Ο καθε ανωνυμος και ο καθε τυχαιος καθεται και κατηγορει τους αντιπροσωπους.

Λες κι αν ακουσουν διαφορες...θα τα αγορασουν!:flipout:

Οσοι ειναι να παρουν ultra high end καλωδια κυριοι θα τα παρουν,

οτι αμπελοφιλοσοφια κιαν ακουσουν απο τους.... συμπλεγματικους "ειδημονες" της βλακειας του χωρου.

Το ξερω οτι απαντω σε σκληρη γλωσσα και συγχωρηστε με, αλλα ετσι πρεπει.

Γιατί; Βρέθηκαν αφτιά για να ψάξουμε για καλώδια; :p
Μόνο για τα πεϊνιρλί του Τεχλικίδη βρέθηκαν κάποιοι. :flipout:

Μόλις ξεπεράσουμε τον ύφαλο του κλιπαρίσματος θα γίνει η ακρόαση που σχεδιάζεται σπίτι μου και μετά η τυφλή δοκιμή. :)

Παντως πεντε σελιδες για την τυφλοδοκιμη και δεν ειχε το θαρος ουτε ενας αντιπροσωπος καλωδιων να πει εγω δινω τα καλωδια μου γιατι τα εμπιστευομαι. Νομιζω οτι ολοι μαζι (αντιπροσωποι καλωδιων) μας πουλανε φυκια για μεταξωρες κορδελες.

Λοιπον

2 τεμαχια XLO REFERENCE2 REF10C-6 των 200 ευρω και
2 τεμαχια XLO UNLIMITED UE10-6 των 1000 ευρω

ειναι στην διαθεση σας για δοκιμη αρκει να μην χρειαζεται να ειμαι παρων .

Λοιπον

2 τεμαχια XLO REFERENCE2 REF10C-6 των 200 ευρω και
2 τεμαχια XLO UNLIMITED UE10-6 των 1000 ευρω

Τσαμπα ο κοπος και το ψυχολογικο stress βρε Μαρινο.

Φιλος συναδελφος οταν ειχα πρωτοξεκινησει μου ειχε πει μια σοφη κουβεντα:

"Χρειαζεται πολυ γερο στομαχι για να κανεις αυτη την δουλεια".

Αυτο λοιπον απο τοτε αποδεικνυεται καθημερινα.

Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά.
Το να είναι ο αντιπρόσωπος παρόν το είπα απλά γιατί συνήθως χρειάζονται τα καλώδια την ίδια μέρα ή μία μέρα μετά, όπως και για να έχει τον έλεγχο της μεταχείρισης των καλωδίων.

Όπως είπα βέβαια, με τα χιόνια και όλα αυτά που έχουν διοργανωθεί θα πάρει καιρό για να γίνει η δοκιμή. Εξ' άλλου, τώρα καλώδια έχουμε και ψάχνουμε για αφτιά. :flipout:

Πολύ καλή η κίνηση "LUXMAN".

Οι φίλοι αντιπρόσωποι μπορούν να βοηθήσουν τα μέλη,που θέλουν να το επιχειρήσουν.Αν έχουν καλώδια θα βρεθούν και τα αυτιά.Το ενδιαφέρον πολλών μελών για συμμετοχή είναι δεδομένο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τυφλή δοκιμή

Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά.
Το να είναι ο αντιπρόσωπος παρόν το είπα απλά γιατί συνήθως χρειάζονται τα καλώδια την ίδια μέρα ή μία μέρα μετά, όπως και για να έχει τον έλεγχο της μεταχείρισης των καλωδίων.

Όπως είπα βέβαια, με τα χιόνια και όλα αυτά που έχουν διοργανωθεί θα πάρει καιρό για να γίνει η δοκιμή. Εξ' άλλου, τώρα καλώδια έχουμε και ψάχνουμε για αφτιά. :flipout:

Σας εμπιστευομαι πληρως οσον αφορα την μεταχειριση τους και τα καλωδια θα ειναι στη διαθεση μετα απο ειδοποιηση 1 μερας και οσον αφορα την παραδοση και 1 εβδομαδα μετα η παραπανω δεν υπαρχει προβλημα .

Γιωργο εχεις απολυτο δικιο . Η διαφορα μας ειναι οτι .....εμενα δεν μου το χε πει κανεις !! :bang:

Θα ηθελα να επισημανω το εξης ....

δεν επιφερει ενα ειδικο καλωδιο ρευματος την ιδια αλλαγη (μικρη η θεαματικη) σε ολα τα μηχανηματα ενος συστηματος .

Σ ενα συστημα συνηθως μια συσκευη παρουσιαζει πολυ μεγαλη διαφορα και οι υπολοιπες μικροτερη . Συνηθως ειναι ο προενισχυτης η ο ολοκληρωμενος και κατα δευτερο λογο το cd player .

Βεβαια ειναι πολυ δελεαστικη η υπαρξη δυο cd players ιδιων ωστε να μην αναβοσβηνουν καθε λιγο και να διευκολυνεται ετσι η δοκιμη λογω αμεσοτητας .
Επισης χρησιμο ειναι να υπαρχουν και διπλα cd αναφορας , ωστε να μην μεσολαβει ο χρονος απο την μεταβαση του δισκου στην αλλη συσκευη . Με λιγη συνεννοηση θα βρεθουν καποια φανταζομαι .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τυφλή δοκιμή

Σας εμπιστευομαι πληρως οσον αφορα την μεταχειριση τους και τα καλωδια θα ειναι στη διαθεση μετα απο ειδοποιηση 1 μερας και οσον αφορα την παραδοση και 1 εβδομαδα μετα η παραπανω δεν υπαρχει προβλημα .

Ευχαριστώ πολύ.
Τα καλώδια θα χρειαστούν από Παρασκευή απόγευμα (για να μην τρέχουμε πανικόβλητοι το Σαββάτο το πρωί) μέχρι τη Δευτέρα.
Υπόσχομαι ότι θα κρατήσω μακρυά τον Internet King και τα κατσαβίδια του από τα καλώδια και θα κεράσω ρούμι 8 ετών στον Γαιβράσιο Θρηπγούδιο για να κάνει τις αλλαγές των καλωδίων με προσοχή. :ADFADF1:

Λογικά σε λιγότερο από ένα μήνα θα έχετε νέα μου. :)

Γιωργο εχεις απολυτο δικιο . Η διαφορα μας ειναι οτι .....εμενα δεν μου το χε πει κανεις !! :bang:

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα...

Εχετε πουλήσει κιλότα και κάλτσα σε γυναίκα 54 ΑΚΡΙΒΩΣ χρονών !! ( παρθένα παρακαλώ ) να δείτε αν σου σπάει το στομάχι !!! :violent-smiley-030::flipout::flipout::flipout: θα σας αναφέρω κιάλα πιο hiend !!!! μην βγούμε off topic

Σ ενα συστημα συνηθως μια συσκευη παρουσιαζει πολυ μεγαλη διαφορα και οι υπολοιπες μικροτερη . Συνηθως ειναι ο προενισχυτης η ο ολοκληρωμενος και κατα δευτερο λογο το cd player .

Οι δοκιμές θα γίνουν στα CD τα οποία με λίγη τύχη θα έχουμε διπλά.
Φυσικά δεν σημαίνει ότι στο ένα cd θα μπαίνει πάντα το καλό καλώδιο και στο άλλο το φτηνό. Όλα θα είναι random για να μην υπάρχει η υπόνοια ότι ούτος ή άλλος το ένα cd παίζει καλύτερα από το άλλο.
Επίσης, στο σύστημά μου οι αλλαγές "ακούγονται" αλλά όχι τόσο όσο θα ακουγόντουσαν σε κάποιο άλλο. Ο λόγος είναι ότι έχω τραβήξει δικό μου καλώδιο από τον στύλο της ΔΕΗ και δεν περιμένω μόνο από το τελευταίο 1 μέτρο να μου δώσει ότι μπορεί να δώσει. :) (ναι, είμαι ανώμαλος, βαράτε με).

Επισης χρησιμο ειναι να υπαρχουν και διπλα cd αναφορας , ωστε να μην μεσολαβει ο χρονος απο την μεταβαση του δισκου στην αλλη συσκευη . Με λιγη συνεννοηση θα βρεθουν καποια φανταζομαι .

Πριν γίνει η δοκιμή θα οριστεί το κομμάτι που θα ακούσουμε.
Από τη στιγμή που θα υπάρξει μία μικρή "ψηφοφορία" υποθέτω ότι οποιοδήποτε κομμάτι με 2 ψήφους θα υπάρχει στην ομάδα τουλάχιστον 2 φορές. :)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τυφλή δοκιμή

Εχετε πουλήσει κιλότα και κάλτσα σε γυναίκα 54 ΑΚΡΙΒΩΣ χρονών !!

Την μέρα των γενεθλίων της συνέβη αυτό;

( παρθένα παρακαλώ )

Ελεγμένο με προσωπικές μετρήσεις αυτό ή βασίστηκες στα λεγόμενά της; :ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τυφλή δοκιμή

Υπόσχομαι ότι θα κρατήσω μακρυά τον Internet King και τα κατσαβίδια του από τα καλώδια και θα κεράσω ρούμι 8 ετών στον Γαιβράσιο Θρηπγούδιο για να κάνει τις αλλαγές των καλωδίων με προσοχή. :ADFADF1:

Λογικά σε λιγότερο από ένα μήνα θα έχετε νέα μου. :)

Τα καλώδια να είναι στρωμένα παρακαλώ γιατί αν δεν είναι θα χρειαστεί να τα βάλουμε στο φούρνιο για να στρώσουν. Οπότε θα χρειστούμε 5 πακέτα ψωμι Καραμαλέγκος, 5 πακέτα ζαμπόν Creta Farm (και δύο μπεϊκον) και 4 πακέτα τυρί για τοστ, ένα κιλό μελιτζάνες και μπόλικες φρέσκιες ντομάτες.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Κοβουμε τις μελιτζανες σε φετες τις πλενουμε και τις αλατιζουμε .αφου τις εχουμε αφησει για λιγο στο σουρωτηρι μας να σταγγιξουν τις ξεπλενουμε.Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες χωρίς αλεύρι και τις βάζουμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το λάδι. Εγω προσωπικα τις βαζω στο γκριλ και τις ψηνω για δεκα λεπτα και από τις 2 μεριες μεχρι να παρουν χρωμα δεν τις τηγανιζω ποτε. Μετα στρώνουμε σε πυρέξ μια στρώση μελιτζάνες, μια στρώση ζαμπόν, μια τυρί τοστ, ξανά μελιτζάνες, τυρί για τοστ και απλώνουμε από πάνω την σάλτσα ντομάτας.

Σάλτσα ντομάτας:
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με λιγο λαδι, προσθέτουμε την ντομάτα, τον μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι λιγη κετσαπ και λιγη κανελλα και αν θελουμε ελαχιστη ζαχαρη και βράζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Πασπαλίζουμε με τυρί τριμμένο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά.Ελαφρυ φαγητο και ευκολο. αν θελουμε μπορουμε να αντικαταστησουμε το τυρι του τοστ με φετα για πιο ελληνικη γευση.

Καλή σας όρεξη.

Ελπίζω να μην μας διαβάζουν νοικοκυρές, μόνο οι υποψήφιες .:gossip:

Last edited: