Τυφλό Συγκριτικό DAC

Καταπληκτικέ, τρισμέγιστε και αξιαγάπητε captain... θα μπορέσει να σβήσεις τα posts 492 και 497??? pleeeeeease!!!

και μετά ξέρεις...:7SFGSFG:

Χωρίς πλάκα παιδιά υπάρχουν οι μονάδες μπροστά από το "7" και "8" απλά πρέπει να ήταν από κακή φωτοτυπία δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Ευτυχώς το ανακάλυψε ο κριτής και έτσι διορθώθηκε.

Οι αλλαγές που επήρθαν αφορούν πέραν μιας ελάχιστης μείωσης της βαθμολογίας των Wolfson και Μ1, το γεγονός ότι το Benchmark DAC-1 modified δεν έχει πλέον την πρωτιά στις χειρότερες επιδόσεις ανά κριτή αλλά μοιράζεται τη θέση με Χindak και Wolfson!

Και πάλι συγνώμη!:BDBDG54:

Attachments

Νίκο θες να κλειδωθει το νήμα για λίγο να το δείτε το θέμα πιο άνετα; Διότι φοβάμαι μην δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις

Να δώσω εντολή;

Ακολουθεί καθαρά προσωπική άποψη:

Εγώ στο επόμενο τυφλό συγκριτικό θα προτιμούσα απλά πράγματα Α/Β με sudden death..Βλέποντας την μεθοδολογία της βαθμολογίας μπερδεύτηκα κι εγώ ο ίδιος από απόσταση και δεν θα ήξερα ακριβώς πώς να βαθμολογήσω..

Έχω κάποιες αμφιβολίες εάν θα βγαίνανε τα ίδια αποτελέσματα με το τεστ που έγινε εδώ (πλην του ντακ που βγήκε πρώτο γιατί όπως φαίνεται ξεχώριζε εύκολα ως καλύτερο το Buffalo).

Υ.Γ: Μεταξύ αστείου και σοβαρού,ακόμη κι όσοι πιστεύουνε πως το τεστ όπως έγινε είναι 100% έγκυρο φανταστείτε την επόμενη φορά να έφερνε ο καθένας το δικό του αλλά οι κάτοχοι των ντακς των 10,000 Ευρώ+.Θα παραδεχότανε κανείς την εγκυρότητα μετά αν ερχότανε τελευταίος?Texas θα γινότανε..:flipout:..

στα σοβαρα, εγω δεν εχω κανενα προβλημα να πουν οι συναγωνιστες οτι καποια απο τα ντακ της ακροασης επαιξαν καλυτερα απο το cary.
φανταζομαι οτι οποιος μπαινει στην διαδικασια να εκθεσει τον εαυτο του κ το ετερον ημιση μηχανακι του, σε δημοσια ακροαση, θα σκεφτεται το ιδιο με εμενα.

Νίκο θες να κλειδωθει το νήμα για λίγο να το δείτε το θέμα πιο άνετα; Διότι φοβάμαι μην δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις

Να δώσω εντολή;

Θα ξεκινήσω σε λίγο σκανάρισμα των αξιολογήσεων αλλά θα χρειαστώ τα e-mail των κριτών για να τα αποστείλω... αφού η πλατφόρμα δεν μου δίνει την δυνατότητα να επισυνάψω αρχεία!

Νομίζω ότι θα καθυστερήσει ο δεύτερος έλεγχος... έτσι κι αλλιώς δεν έχουν επέρθει αλλαγές στη κατάταξη για να αλλάξουν τις εντυπώσεις.

Όμως αν κρίνεται απαραίτητο να το κάνετε, καμία αντίρρηση από εμένα!

Νικόλα οτι νομίζεις εσυ είσαι συντονιστής της προσπάθειας αυτής οπότε δώσε οδηγίες πως θέλεις να εξελιχθεί το θέμα μέχρι να έχεις 100% τα σωστά αποτελεσματα

στα σοβαρα, εγω δεν εχω κανενα προβλημα να πουν οι συναγωνιστες οτι καποια απο τα ντακ της ακροασης επαιξαν καλυτερα απο το cary.
φανταζομαι οτι οποιος μπαινει στην διαδικασια να εκθεσει τον εαυτο του κ το ετερον ημιση μηχανακι του, σε δημοσια ακροαση, θα σκεφτεται το ιδιο με εμενα.

Έτσι πρέπει κανονικά, αλλιώς δεν βγάζεις τίποτα έξω..:a0210:..

είπαμε να πριμοδοτήσουμε λίγο το βουβάλι,αλλά εσείς το κάνατε ...σκάνδαλο...:furious3::flipout:

είπαμε να πριμοδοτήσουμε λίγο το βουβάλι,αλλά εσείς το κάνατε ...σκάνδαλο...:furious3::flipout:

Ποιό βουβάλι πριμοδοτήσατε όμως?Θέλω κόντρα κι εγώ μόνο με βουβάλια την άλλη φορά κι αν παίζει κανένα ίδια σφύρα μου..:flipout:..

Έχω στείλει ήδη σε δύο συμμετέχοντες τα έντυπα αξιολόγησης, για έλεγχο.

Αν είναι εφικτό να μου στείλουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες τα e-mail τους για να στείλω με τη σειρά μου τα έντυπα. Όσοι περισσότεροι τα ελέγξουν τόσο το καλύτερο, αν και θεωρώ απίθανο να αλλάξουν οι βαθμολογίες ή οι έως τώρα εντυπώσεις...

Ένα μάθημα για την επόμενη φορά είναι να μην δημοσιευτεί τίποτα πριν ελεγχθεί απ' όλους τους κριτές!

Και πάλι συγνώμη...

Ένας δεύτερος έλεγχος από άλλον συμμετέχοντα ήδη έγινε και δεν βρέθηκε κάτι άλλο...

Οι δύο παραπανίσιες διακοπτόμενες γραμμές υπάρχουν και στο έντυπο του κ3 στο ίδιο σημείο αλλά εκεί τα νούμερα δεν επέτρεπαν παρερμηνεία (ήταν ήδη διψήφια...)
Και τα δύο έντυπα ήταν φωτοτυπίες και όχι original, οπότε πρόκειται για ατέλεια στη φωτοτυπία και μάλλον αυτή ήταν η αιτία του λάθους μου!

Πιστεύω ότι ήταν η τελική αλλαγή, εκτός αν υπάρξει κάποια ιδιοτροπία στο γραφικό χαρακτήρα άλλου κριτή!

Και πάλι συγνώμη για το λάθος!

Νίκο έκανα τον έλεγχο σε όλα τα έντυπα και είναι σωστά.
Στο έντυπο Κ5 όντως υπάρχει στην κατηγορία "ΥΨΗΛΕΣ" μια ευθεία κάθετη γραμμή στις γραμμές E & F αλλα δεν φαίνεται να έχει γίνει από ανθρώπινο χέρι, ή από ξένο δάκτυλο ! :flipout:

Last edited:
Δεύτερος έλεγχος τελείωσε, δυστυχώς με αμφιβολίες για το γραφικό χαρακτήρα 2-3 μετρήσεων... ήδη έχει σταλεί στον κατάλληλο άνθρωπο (κ2) για έλεγχο οπότε αύριο πιστεύω θα ξέρουμε.

Και πάλι δεν αλλάζουν τα αποτελέσματα! Δεν αφορούν χαμένους και ηττημένους αλλά δεν αλλάζει και η κατάταξη!

Την επόμενη φορά εγγραφές σε pc απευθείας... τι να πώ???

:damnyou:

Τρίτος έλεγχος από τον κ2 και τα δικά του είναι σωστά (ευτυχώς)

Μένει να δούμε τον κ1 μεσαίες στο DAC A (xindak).
Έχω γράψει 16 μπορεί να είναι και 10... Δεν αλλάζει και πάλι τίποτα σημαντικό!

Τρίτος έλεγχος από τον κ2 και τα δικά του είναι σωστά (ευτυχώς)

Μένει να δούμε τον κ1 μεσαίες στο DAC A (xindak).
Έχω γράψει 16 μπορεί να είναι και 10... Δεν αλλάζει και πάλι τίποτα σημαντικό!

16 είναι σίγουρα.

Αφού στα χαμηλά έχει βάλει 13 και στις υψηλές 19

16 είναι σίγουρα.

Αφού στα χαμηλά έχει βάλει 13 και στις υψηλές 19

Και εγώ έτσι πιστεύω!

+++
Sorry που ο έλεγχος γίνεται δημόσια και σε πραγματικό χρόνο, αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι για να μην υπάρχουν αμφιβολίες!

Αύριο θα διευκρινίσουμε και την μέτρηση του Κ1 όσον αφορά το Xindak και πιστεύω τελειώσαμε...

Επαναλαμβάνω δεν αλλάζει κάτι σημαντικό στην κατάταξη ή τις αρχικές εντυπώσεις (ευτυχώς!), αλλά η διαδικασία καταμέτρησης πρέπει στο μέλλον να γίνεται σχολαστικότερα, από περισσότερα του ενός άτομα και με διασταύρωση από τους κριτές... Έγινε μάθημα αυτό (πιστεύω χωρίς απώλειες).

Δεν έχω καταλάβει γιατί τόση βιασύνη και τόση ανυπομονησία. :confused: Αυτά τα αποτελέσματα μου θυμίζουν αποτελέσματα... εκλογών, που όλοι περιμένουν να μάθουν ποιός βγήκε!:flipout::flipout::flipout:

Και όλοι ανσμένουν τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής που θα κάνουν την ανατροπή...

Πάντως, όποιος και να βγει, οφείλουμε να δώσουμε πραγματικά συγχαρητήρια και ειδικό έπαινο τιμής στον φίλο Dalanik για τα ξενύχτια και τις ατέλειωτες προσπάθειες που έχει καταβάλει! :firstprize:

Έχεις απόλυτο δίκιο Μιχάλη. Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος...
Ένοιωσα κάποια πίεση και από την άλλη ο ενθουσιασμός να παρουσιάσω τα αποτελέσματα που περιμέναμε όλοι με παρέσυραν.

Δεν έχω πάντως δικαιολογία...

+++
Ο κριτής κ1 έχει ενημερωθεί ήδη και όποτε βρεί χρόνο να τα δεί θα μου στείλει pm για να αποσαφηνιστεί και το τελευταίο (πιστεύω) ζήτημα...

Θα είναι ο πέμπτος που θα τα ελέγξει οπότε πλέον θα μιλάμε για τα τελικά...

Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση και την κατάχρηση του νήματος για την διαδικασία καταμέτρησης!