Ακολουθεί καθαρά προσωπική άποψη:
Εγώ στο επόμενο τυφλό συγκριτικό θα προτιμούσα απλά πράγματα Α/Β με sudden death..Βλέποντας την μεθοδολογία της βαθμολογίας μπερδεύτηκα κι εγώ ο ίδιος από απόσταση και δεν θα ήξερα ακριβώς πώς να βαθμολογήσω..
Έχω κάποιες αμφιβολίες εάν θα βγαίνανε τα ίδια αποτελέσματα με το τεστ που έγινε εδώ (πλην του ντακ που βγήκε πρώτο γιατί όπως φαίνεται ξεχώριζε εύκολα ως καλύτερο το Buffalo).
Υ.Γ: Μεταξύ αστείου και σοβαρού,ακόμη κι όσοι πιστεύουνε πως το τεστ όπως έγινε είναι 100% έγκυρο φανταστείτε την επόμενη φορά να έφερνε ο καθένας το δικό του αλλά οι κάτοχοι των ντακς των 10,000 Ευρώ+.Θα παραδεχότανε κανείς την εγκυρότητα μετά αν ερχότανε τελευταίος?Texas θα γινότανε....
Νίκο θες να κλειδωθει το νήμα για λίγο να το δείτε το θέμα πιο άνετα; Διότι φοβάμαι μην δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις
Να δώσω εντολή;
στα σοβαρα, εγω δεν εχω κανενα προβλημα να πουν οι συναγωνιστες οτι καποια απο τα ντακ της ακροασης επαιξαν καλυτερα απο το cary.
φανταζομαι οτι οποιος μπαινει στην διαδικασια να εκθεσει τον εαυτο του κ το ετερον ημιση μηχανακι του, σε δημοσια ακροαση, θα σκεφτεται το ιδιο με εμενα.
είπαμε να πριμοδοτήσουμε λίγο το βουβάλι,αλλά εσείς το κάνατε ...σκάνδαλο...:furious3:![]()
Τρίτος έλεγχος από τον κ2 και τα δικά του είναι σωστά (ευτυχώς)
Μένει να δούμε τον κ1 μεσαίες στο DAC A (xindak).
Έχω γράψει 16 μπορεί να είναι και 10... Δεν αλλάζει και πάλι τίποτα σημαντικό!
16 είναι σίγουρα.
Αφού στα χαμηλά έχει βάλει 13 και στις υψηλές 19
16 είναι σίγουρα.
Αφού στα χαμηλά έχει βάλει 13 και στις υψηλές 19
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.