supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,660
να σας πω την αληθεια δεν θελω να βαζουμε κ να βγαζουμε καλωδια απο τον τελικο.
τότε μιά και θα είναι τυφλό, μπορείτε απλά να τα χαϊδεύετε....:worshippy:
να σας πω την αληθεια δεν θελω να βαζουμε κ να βγαζουμε καλωδια απο τον τελικο.
Βλάσση κατανοητό αυτό που λες, κανένα πρόβλημα, επειδή εμένα έχει μόνο xlr όμως, να μη το κουβαλάω τσάμπα, θα έρθω απλά να ακούσω τα υπόλοιπα αν είναι.
Βλάσση κατανοητό αυτό που λες, κανένα πρόβλημα, επειδή εμένα έχει μόνο xlr όμως, να μη το κουβαλάω τσάμπα, θα έρθω απλά να ακούσω τα υπόλοιπα αν είναι.
Μήπως χωράω κι εγώ ?
(Αν έχει balanced είσοδο ο προ, μπορώ να φέρω και το βουβάλι μου που είναι Dual Mono με volume).
2) Αξιολόγηση κριτών... μπορούμε άνετα να δοκιμάσουμε mp3 128kbit και CD και έτσι οι ίδιοι οι κριτές να δούν αν τα καταφέρνουν ή όχι.
Θα κάψω ένα CD με mp3 και θα φέρω και τα αντίστοιχα δισκάκια, αλλά όχι 10 κομμάτια δεν υπάρχει χρόνος γι’ αυτό. 3-4 νομίζω ότι αρκούν και ο καθένας ας κρίνει μόνος του.
Σε ευχαριστώ Νίκο απλά ήθελα να γνωρίζουν όλοι με βάση ποιων τα κριτήρια γίνετε το συγκριτικό σας!!
Νίκο, με αντάπτορες xlr πάμε κατευθείαν σε -6db δυναμικό εύρος + όποια υποβάθμιση, έστω και ελάχιστη, θα έχω από τον αντάπτορα bnc->rca. Οπότε, να το φέρω αλλά με όλους αυτούς τους αντάπτορες δεν θα δείτε τί μπορεί να κάνει το βουβαλάκι...στο λέω γιατί το έχω ακούσει και έτσι και αλλιώς....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.