Τυφλό Συγκριτικό DAC

Εχω μια ερωτηση για οσους συμμετειχαν στην συγκεντρωση.
Οποιος θυμαται και θελει απανταει.

Βουβαλι η Cary? ειναι η ερωτηση.

Καλησπερα
Το Cary ( χωρις τον προ με τον οποιο επαιζε το buffallo )
θυμαμαι οτι καθοταν πολυ καλυτερα στο συστημα

Απάντηση: Re: Τυφλό Συγκριτικό DAC

για μένα αμελητέες οι διαφορές Βλάσση.

προτείνω ένα αξιόπιστο και φθηνό transport μέ ένα καλό dac σαν το βουβάλι και τα ρέστα για μελλοντικές αναβαθμίσεις-αλλαγές για να μην πλήττουμε κι όλας...

-bye-

η υπόθεση transport δεν είναι τόσο απλή.
Το βουβάλι έχει αποδείξει ότι ανάλογα με το transport αναδεικνύει περισσότερες αρετές.

οκ... απλά να μην ξηλωθεί!
Ας ψαχτεί με το transport και το dac είναι έτοιμο.

το άκουσε... απ' ότι θυμάμαι του άρεσε, ας ξαμοληθεί για transport.

απλά θέλει προσοχή...
έχω 4 cdp και δυό ψηφιακές πηγές μέσω HD.
Καμμιά δεν παίζει ίδια.
προχτές στου Τσάκωνα, ένα παλιό cdp εποχής 90 έπαιξε 60/40 το πισί... για να μην πω 65/35

To pc μου φαίνεται ακόμα πιο δύσκολη ιστορία!

Συμφωνώ απόλυτα με την προσοχή που λες, γιατί μετά θα ασχολείται με τα μηχανάκια πιο πιο πολύ από την μουσική!

Νοιώθω ευτυχής που οι απαιτήσεις μου είναι περιορισμένες (οκ δεν παύει να ισχύει ότι ζηλεύω κάποια συστήματα...)

Με μικρές και φθηνές αλλαγές όμως ανανεώνω το ενδιαφέρον και δεν κολλάω στα προβλήματα... άλλωστε τα μηχανάκια είναι το μέσον και μόνο...

Νομίζω ότι και ο Βλάσσης έτσι το βλέπει, οπότε δεν θα δυσκολευτεί να βρει τη λύση που του ταιριάζει περισσότερο.

Όπως και να έχει με το carry ήδη άριστο player, οπότε ξεκινάει από μια βάση που δεν μπορεί να βγεί χαμένος.

απλά θέλει προσοχή...
έχω 4 cdp και δυό ψηφιακές πηγές μέσω HD.
Καμμιά δεν παίζει ίδια.
προχτές στου Τσάκωνα, ένα παλιό cdp εποχής 90 έπαιξε 60/40 το πισί... για να μην πω 65/35

Από το Audiotrak (...που ήταν συνδεμένο με το pc)
Και η αδυναμία του οφείλεται μάλλον στην κακιά του τροφοδοσία (...μέσω usb)

Το παραπάνω 60/40 ποσοστό το επιβεβαιώνω και'γώ.

Το βουβάλι έπαιξε κατά καιρούς και με οδηγό τα Marasntz 63KIS, Rega Planet, και κάποιο SonyES και κάθε φορά υπήρχαν διαφορές.
Το Rega ήταν λίγο αν και κάπως μουντό (...απειροελάχιστα) ήταν το πιό ισορροπημένο και με αυτό τρέχω τα σιντιά μου τώρα

Καλή τύχη -bye-

Last edited:
πάντως στο κρίσιμο ερώτημα του Βλάση, χωρίς να ήμουν παρών, και βάζοντας στον λογαριασμό το κόστος...στο βουβάλι θα πήγαινα.

και φυσικά τα παραπάνω τα γράφω εν γνώσει των πιθανοτήτων να πλακώσουν οι κακεντρεχείς (που δεν έχουν ασχοληθεί με τα βουβάλια επειδή το όνομα δεν θυμίζει κολώνια ή wall street)

και φυσικά τα παραπάνω τα γράφω εν γνώσει των πιθανοτήτων να πλακώσουν οι κακεντρεχείς (που δεν έχουν ασχοληθεί με τα βουβάλια επειδή το όνομα δεν θυμίζει κολώνια ή wall street)

:flipout::flipout::flipout:

και τωρα στα δυσκολα. σε τι υπερτερουσε το Cary και σε τι το βουβαλι. ξερω οτι ουτε και εγω δεν θυμαμαι καλα καλα. αλλα οσοι τα ακουσατε και τα δυο, ποιο θα προτιμουσατε να κρατησετε?