Για Mehldau, οπως και για σχεδον οτιδηποτε αλλο, καλυτερα να παραγγελνεις απο το amazon ή το play ή καποιο αλλο. Με καλυτερες τιμες, σε λιγες ημερες τα εχεις στο σπιτι σου.
Πέτρο μου είμαι της παλιάς σχολής. Θέλω να μπαίνω στο δισκάδικο, το βιντεάδικο, το ηλεκρονικάδικο κοκ. Άσε που τσιμπάω και κανα άσχετο CD, μοιρίζω και το βινύλιο και πάω σπίτι μου αναζωγονημένος...
Τώρα αν δεν βγάλω άκρη θα αναγκαστώ να το κάνω και αυτό (το έχω ξανακάνει για μηχανήματα ήχου έτσι και αλλιώς)
![]()
![]()
Σε εμας τα λες αυτα? Χειροτεροι ειμαστε ή ειμασταν! χεχε
Ομως πλεον δεν παει αλλο. Ειδικα το μετροπολις της Γλυφαδας ειναι χαλια. Μικρο, λιγοι τιτλοι, ασχετο προσωπικο και ακριβο.
Ξέρω ξέρω. Οσοι καμπουριασαμε μπροστά στο πικάπ τα ίδια κάνουμε...
Όπως τα είπες είναι ... Αντιπροσωπευτικό δείγμα της Ελλάδας σήμερα.
Παρόλα αυτά το ίδιο μαγαζί στον Πειραιά είναι πολύ καλό. Και τα παιδιά στο υπόγειο καλά ενημερωμένα και σχετικά με το αντικείμενο (τουλάχιστον περισσότερο σχετικά από εμένα).
ναι αλλά δεν είναι ροκ . :chinscratch:
συνέχισε γιατί 'τσιμπάς' εύκολα και προβλέπεται πάρτυ.opcorn:
τι σου είπανε βρε και κάνεις σαν το γάτο που του πάτησαν την ουρά; :speechless-smiley-0
το μεγαλύτερο ροκ γκρούπ του πλανήτη, για τα τελευταία 25 τουλάχιστον χρόνια, είναι οι Sonic Youth φίλε μου.:grandpa:
τονίζω το ροκ, όπως βλέπεις![]()
Οπου Σπύρος ο φίλτατος Spyros A.Σπύρο μακάρι να έχεις δίκιο. Ο καιρός θα δείξει!![]()
![]()
Οπου Σπύρος ο φίλτατος Spyros A.
Ο Καιρός δεν έχει να δείξει τίποτα.
Και δεν περνάμε εξετάσεις απο κανέναν.Ουτε βάλαμε ούτε θά βάλουμε οιονδήποτε γιά Εξεταστή.
Οσοι συμμετέχουν εδώ μέσα (Παλαιότατοι,Παλαιοί,Νεότεροι και Νέοι)έχουν δόσει τις Εξετάσεις τους στον Εξω Κόσμο εδώ και Καιρό.Σέ Διαδικτυακή Κοινότητα Εξετάσεις γιόκ.
Επαναλαμβάνω:
Ο καιρός θα δείξει αν υπάρχουν κακόβουλες προθέσεις ή αγενείς συμπεριφορές.
Εξεταστής θα ήμουν αν αποφάσιζα ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο. Ποιός έχει απώτερους σκοπούς και ποιός όχι. Ποιός φοράει τα κουδούνια και ποιός τα λάβαρα του ροκ. Θα κρίνω για μένα και για κανένα άλλο...
Επιπλέον θα ήθελα αν μου επιτρέψεις να έχω το δικαίωμα να θιχτώ αλλά και να λέω μπράβο και ευχαριστώ, όποτε το νομίζω εγώ.
Ο "εξεταστής" είναι ο χειρότερος ρόλος που θα μπορούσες να μου προσάψεις. Αν αυτός ήταν ο σκοπός σου, μπράβο τα κατάφερες...
Και η Συγκεκριμένη Κατηγορία αντέδρασε μονον σέ τρολάκια..Και έκανε πολυ καλά παρότι κάποιοι ελάχιστοι´Προύχοντες´τόλμησαν να τά υποστηρίξουν (τελικά έφαγαν τά μούτρα τους και αυτοί Κανονικότατα)γιά δικούς τους λόγους.
Μακάρι να καταλάβαινα τι εννοείς (και ποιούς). Δυστυχώς δεν γνωρίζω το παρελθόν. Ούτε καν τι σημαίνει τρολ και τρολάκι...
Αν δεν αναφέρεσαι σε μένα τότε νομίζω ότι ξεφεύγεις από το θέμα. Πολύ δε περισσότερο οι επαναλαμβανόμενες αναφορές σου στο παρελθόν και άλλα πράγματα. Εμπάθεια? Δεν έκλεισε ο κύκλος όπως θα ήθελες? Θές να αποτρέψεις καποιους να συνομιλούν με τρολάκια? Θα μας το εξεγείσεις εσύ καλύτερα...
Ολοι οι άλλοι φίλοι συμμετέχουν κανονικότα ,ο καθείς μέ τις προσωπικές του Μουσικές του Επιλογές. Και αυτό τελευταία έχει πληθυνθεί γεγονός πού ξεκουράζει και τά παλιότερα μέλη τής κατηγορίας.
Τέλος μιάς και είσαι καινούριος(και καλοδεχούμενο φυσικά)σέ ενημερώνω πώς απο το παλιό ακόμα Avforum οι μεγαλύτεροι Καυγάδες έγιναν μεταξύ Μελών πού σήμερα ειναι Αδιαπραγμάτευτα φίλοι και ας μένουν και σε διαφορετικές ακόμα Πόλεις.
Γι'αυτό ακριβώς το λόγο προσπαθώ να δώσω τέλος στην παρεξήγηση και να πάμε παρακάτω. Κάποιοι βοηθούν σ'αυτό... Εσύ πάντως όχι.
Επειδή δεν γνωριζόμαστε σε πληροφορώ ότι μπορείς να μου ζητήσεις ότι θέλεις ευθέως, και αν αυτό συνάδη με τα ήθη μου ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω με το όποιο κόστος.
Απο εδώ μέσα γνωριστήκαμε πάμπολλα ατομα πού και παρέα κάνουμε αλλά και σε συνάντηση τής Μουσικής Κατηγορίας γιά Μάσες και Πιώματα μαζευτήκαμε γιά πλάκα 50 ατομα..
Αυτό σημαίνει πολλά.
Σημαίνει ότι είστε μια αξιοζήλευτη παρέα.
Δεν χρειαζόταν να πάτε για ούζα για να το καταλάβω. Η αλληλουποστήριξη της παρέας ήταν παραπάνω από εμφανής, έγκαιρη και αξιοζήλευτη.
Δεν αξίζω καθόλου αυτή την αλλαγή στο ύφος σου ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.