U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Για Mehldau, οπως και για σχεδον οτιδηποτε αλλο, καλυτερα να παραγγελνεις απο το amazon ή το play ή καποιο αλλο. Με καλυτερες τιμες, σε λιγες ημερες τα εχεις στο σπιτι σου.

@ Σπύρος Α.

Σπύρο την καταβρίσκω ακόμα με του "σκαντζόχοιρους".
Τους έμαθα από μια συλλογή περιοδικού (νομίζω του κλικ).
Περιλάμβανε το "She's moved on". Αγαπημένο...

Γενικά είμαι υπέρ τραγουδιών όπως το Τree Way και Dont't hate me (I'm not special like you) παρά του Signify.

Δεν έχουν όμως την διεισδυτικότητα άλλων group και δεν θα τους κατέτασσα στα "μεγαλύτερα group της εποχής μας".

:grinning-smiley-043 -bye-

Για Mehldau, οπως και για σχεδον οτιδηποτε αλλο, καλυτερα να παραγγελνεις απο το amazon ή το play ή καποιο αλλο. Με καλυτερες τιμες, σε λιγες ημερες τα εχεις στο σπιτι σου.

Πέτρο μου είμαι της παλιάς σχολής. Θέλω να μπαίνω στο δισκάδικο, το βιντεάδικο, το ηλεκρονικάδικο κοκ. Άσε που τσιμπάω και κανα άσχετο CD, μυρίζω και το βινύλιο και πάω σπίτι μου αναζωγονημένος...

Τώρα αν δεν βγάλω άκρη θα αναγκαστώ να το κάνω και αυτό (το έχω ξανακάνει για μηχανήματα ήχου έτσι και αλλιώς)

Πέτρο μου είμαι της παλιάς σχολής. Θέλω να μπαίνω στο δισκάδικο, το βιντεάδικο, το ηλεκρονικάδικο κοκ. Άσε που τσιμπάω και κανα άσχετο CD, μοιρίζω και το βινύλιο και πάω σπίτι μου αναζωγονημένος...

Τώρα αν δεν βγάλω άκρη θα αναγκαστώ να το κάνω και αυτό (το έχω ξανακάνει για μηχανήματα ήχου έτσι και αλλιώς)

Σε εμας τα λες αυτα? Χειροτεροι ειμαστε ή ειμασταν! χεχε

Ομως πλεον δεν παει αλλο. Ειδικα το μετροπολις της Γλυφαδας ειναι χαλια. Μικρο, λιγοι τιτλοι, ασχετο προσωπικο και ακριβο.

Σε εμας τα λες αυτα? Χειροτεροι ειμαστε ή ειμασταν! χεχε

Ομως πλεον δεν παει αλλο. Ειδικα το μετροπολις της Γλυφαδας ειναι χαλια. Μικρο, λιγοι τιτλοι, ασχετο προσωπικο και ακριβο.

Ξέρω ξέρω. Οσοι καμπουριασαμε μπροστά στο πικάπ τα ίδια κάνουμε...

Όπως τα είπες είναι ... Αντιπροσωπευτικό δείγμα της Ελλάδας σήμερα.
Παρόλα αυτά το ίδιο μαγαζί στον Πειραιά είναι πολύ καλό. Και τα παιδιά στο υπόγειο καλά ενημερωμένα και σχετικά με το αντικείμενο (τουλάχιστον περισσότερο σχετικά από εμένα).

Ξέρω ξέρω. Οσοι καμπουριασαμε μπροστά στο πικάπ τα ίδια κάνουμε...

Όπως τα είπες είναι ... Αντιπροσωπευτικό δείγμα της Ελλάδας σήμερα.
Παρόλα αυτά το ίδιο μαγαζί στον Πειραιά είναι πολύ καλό. Και τα παιδιά στο υπόγειο καλά ενημερωμένα και σχετικά με το αντικείμενο (τουλάχιστον περισσότερο σχετικά από εμένα).

O καλος που ειχαν, ψηλος-αδυνατος-μελαχρινος, ειναι στον Πατση εδω και 2 χρονια περιπου.

Παρομοίως και εγώ το ίδιο κουσούρι έχω,
Παρόλο που αγοράζω αβέρτα από ιντερνετ άλλα πράγματα για μουσική θέλω να μπαίνω σε δισκάδικο, να "ξεφυλλίζω" δίσκους, να τα πιάνω στα χέρια μου. Άλλη ευχαρίστηση, το βλέπω και σα βολτούλα.

ΥΣ dalanik, cd του mehldau εννούσα ότι είδα.

ουπς! Hλία κατάλαβα βινύλιο...

Λοιπον για να λυθεί και η παρεξήγηση θα είμαι εκεί την Τρίτη 21/07.
Όποιος έχει χρόνο, ραντεβού γύρω στις 19:00 στον εισόγειο.

Last edited:
Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

συνέχισε γιατί 'τσιμπάς' εύκολα και προβλέπεται πάρτυ. :popcorn:

τι σου είπανε βρε και κάνεις σαν το γάτο που του πάτησαν την ουρά; :speechless-smiley-0

το μεγαλύτερο ροκ γκρούπ του πλανήτη, για τα τελευταία 25 τουλάχιστον χρόνια, είναι οι Sonic Youth φίλε μου.:grandpa:
τονίζω το ροκ, όπως βλέπεις ;)

Κώστα, πάω να τους ξανακούσω-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά σ

Σπύρο μακάρι να έχεις δίκιο. Ο καιρός θα δείξει! :grinning-smiley-043 -bye-
Οπου Σπύρος ο φίλτατος Spyros A.

Ο Καιρός δεν έχει να δείξει τίποτα.
Και δεν περνάμε εξετάσεις απο κανέναν.Ουτε βάλαμε ούτε θά βάλουμε οιονδήποτε γιά Εξεταστή.
Οσοι συμμετέχουν εδώ μέσα (Παλαιότατοι,Παλαιοί,Νεότεροι και Νέοι)έχουν δόσει τις Εξετάσεις τους στον Εξω Κόσμο εδώ και Καιρό.Σέ Διαδικτυακή Κοινότητα Εξετάσεις γιόκ.
Και η Συγκεκριμένη Κατηγορία αντέδρασε μονον σέ τρολάκια..Και έκανε πολυ καλά παρότι κάποιοι ελάχιστοι´Προύχοντες´τόλμησαν να τά υποστηρίξουν (τελικά έφαγαν τά μούτρα τους και αυτοί Κανονικότατα)γιά δικούς τους λόγους.
Ολοι οι άλλοι φίλοι συμμετέχουν κανονικότα ,ο καθείς μέ τις προσωπικές του Μουσικές του Επιλογές.Και αυτό τελευταία έχει πληθυνθεί γεγονός πού ξεκουράζει και τά παλιότερα μέλη τής κατηγορίας.
Τέλος μιάς και είσαι καινούριος(και καλοδεχούμενο φυσικά)σέ ενημερώνω πώς απο το παλιό ακόμα Avforum οι μεγαλύτεροι Καυγάδες έγιναν μεταξύ Μελών πού σήμερα ειναι Αδιαπραγμάτευτα φίλοι και ας μένουν και σε διαφορετικές ακόμα Πόλεις.
Απο εδώ μέσα γνωριστήκαμε πάμπολλα ατομα πού και παρέα κάνουμε αλλά και σε συνάντηση τής Μουσικής Κατηγορίας γιά Μάσες και Πιώματα μαζευτήκαμε γιά πλάκα 50 ατομα..
Αυτό σημαίνει πολλά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά σ

Οπου Σπύρος ο φίλτατος Spyros A.

Ο Καιρός δεν έχει να δείξει τίποτα.
Και δεν περνάμε εξετάσεις απο κανέναν.Ουτε βάλαμε ούτε θά βάλουμε οιονδήποτε γιά Εξεταστή.
Οσοι συμμετέχουν εδώ μέσα (Παλαιότατοι,Παλαιοί,Νεότεροι και Νέοι)έχουν δόσει τις Εξετάσεις τους στον Εξω Κόσμο εδώ και Καιρό.Σέ Διαδικτυακή Κοινότητα Εξετάσεις γιόκ.

Επαναλαμβάνω:
Ο καιρός θα δείξει αν υπάρχουν κακόβουλες προθέσεις ή αγενείς συμπεριφορές.
Εξεταστής θα ήμουν αν αποφάσιζα ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο. Ποιός έχει απώτερους σκοπούς και ποιός όχι. Ποιός φοράει τα κουδούνια και ποιός τα λάβαρα του ροκ. Θα κρίνω για μένα και για κανένα άλλο...

Επιπλέον θα ήθελα αν μου επιτρέψεις να έχω το δικαίωμα να θιχτώ αλλά και να λέω μπράβο και ευχαριστώ, όποτε το νομίζω εγώ.

Ο "εξεταστής" είναι ο χειρότερος ρόλος που θα μπορούσες να μου προσάψεις. Αν αυτός ήταν ο σκοπός σου, μπράβο τα κατάφερες...

Και η Συγκεκριμένη Κατηγορία αντέδρασε μονον σέ τρολάκια..Και έκανε πολυ καλά παρότι κάποιοι ελάχιστοι´Προύχοντες´τόλμησαν να τά υποστηρίξουν (τελικά έφαγαν τά μούτρα τους και αυτοί Κανονικότατα)γιά δικούς τους λόγους.

Μακάρι να καταλάβαινα τι εννοείς (και ποιούς). Δυστυχώς δεν γνωρίζω το παρελθόν. Ούτε καν τι σημαίνει τρολ και τρολάκι...

Αν δεν αναφέρεσαι σε μένα τότε νομίζω ότι ξεφεύγεις από το θέμα. Πολύ δε περισσότερο οι επαναλαμβανόμενες αναφορές σου στο παρελθόν και άλλα πράγματα. Εμπάθεια? Δεν έκλεισε ο κύκλος όπως θα ήθελες? Θές να αποτρέψεις καποιους να συνομιλούν με τρολάκια? Θα μας το εξεγείσεις εσύ καλύτερα...

Ολοι οι άλλοι φίλοι συμμετέχουν κανονικότα ,ο καθείς μέ τις προσωπικές του Μουσικές του Επιλογές. Και αυτό τελευταία έχει πληθυνθεί γεγονός πού ξεκουράζει και τά παλιότερα μέλη τής κατηγορίας.
Τέλος μιάς και είσαι καινούριος(και καλοδεχούμενο φυσικά)σέ ενημερώνω πώς απο το παλιό ακόμα Avforum οι μεγαλύτεροι Καυγάδες έγιναν μεταξύ Μελών πού σήμερα ειναι Αδιαπραγμάτευτα φίλοι και ας μένουν και σε διαφορετικές ακόμα Πόλεις.

Γι'αυτό ακριβώς το λόγο προσπαθώ να δώσω τέλος στην παρεξήγηση και να πάμε παρακάτω. Κάποιοι βοηθούν σ'αυτό... Εσύ πάντως όχι.
Επειδή δεν γνωριζόμαστε σε πληροφορώ ότι μπορείς να μου ζητήσεις ότι θέλεις ευθέως, και αν αυτό συνάδη με τα ήθη μου ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω με το όποιο κόστος.

Απο εδώ μέσα γνωριστήκαμε πάμπολλα ατομα πού και παρέα κάνουμε αλλά και σε συνάντηση τής Μουσικής Κατηγορίας γιά Μάσες και Πιώματα μαζευτήκαμε γιά πλάκα 50 ατομα..
Αυτό σημαίνει πολλά.

Σημαίνει ότι είστε μια αξιοζήλευτη παρέα.
Δεν χρειαζόταν να πάτε για ούζα για να το καταλάβω. Η αλληλουποστήριξη της παρέας ήταν παραπάνω από εμφανής, έγκαιρη και αξιοζήλευτη.

Δεν αξίζω καθόλου αυτή την αλλαγή στο ύφος σου ...

Δεν αξίζω καθόλου αυτή την αλλαγή στο ύφος σου ...

Προσπάθησα σε λιγες σειρές να σου δοσω να καταλάβεις,πως υπήρχαν καυγάδες έντονοι στο Παρελθόν για Μουσικά Θέματα,που τελικά κατέληξαν καί σέ Φιλίες.
Το θέμα σου , αντιθέτως ,κύλησε μια χαρά και με συμμετοχή πολλών...
Να με συγχωρείς,αλλά κατά την γνώμη μου έχεις κάνει την Τρίχα-Τριχιά.
Για τά άλλα που λές,πάλι λάθος συμπεράσματα έβγαλες.Μιλησα γενικά στο οτι κανενα μέλος δεν δινει Εξετάσεις σε διαδικτυακό χώρο,αλλά εσύ το πήρες προσωπικά.Δεν μπορώ να κάνω τιποτα γι´αυτό.
Δεν εχω σκοπό να εξηγήσω οτιδήποτε περαιτέρω και το αν ειμαι ή δεν ειμαι off-topic ας το κρίνουν οι Διαχειριστές.
Υφος δεν άλλαξα ,και η πρόθεσή μου παραμένει η ιδια,δηλαδή να συμμετέχεις στην Κατηγορία με τον δικό σου τρόπο,οπως τόσοι άλλοι.
Αλλά τά γενικόλογα περί ´Ελιτισμού´δεν μου λένε τίποτα.
Πρώτον επειδή δεν έχω τίποτα μέ τον καλώς εννοούμενο Ελιτισμό(με την ιδια λογική θάπρεπε να πεταχτούν στην Πυρά οσοι έχουν πολυ καλά High-End συστήματα,αξιόπιστα προβόλια και πάει λέγοντας...)και δεύτερον επειδή δέν χαλιέμαι μέ κατηγορίες περί ´Ελιτισμού´πλέον ,επειδή απλά τίς βαριέμαι...
Πολλοί εδώ μέσα έχουν ματώσει κυριολεκτικά τίς τσέπες τους ,επειδή το θέλουν ,γιά να πειραματιστούν σε διαφόρων ειδών ακροάσεις και Μουσικές.
Ολους αυτούς τους σεβομαι και τούς τιμώ οποιο ειδος και να ακούνε.
Τα συμμετέχοντα Μέλη μόνον πληρώνουν απο την τσέπη της (χωρίς κανενα οφελος και πολλές φορές ο καθενας στερούμενος κάποιο άλλο πιό in αντικείμενο)και δεν κερδίζουν τίποτα παρά μόνον Προσωπική Απολαυση.
Αυτό ειναι το Νοημα τής Μουσικής και φυσικά οι διαφωνίες χωράνε ,οπως και οι Κοινές Γνώμες.
Καλή πρόθεση να υπάρχει μόνον.

Συμφωνούμε με όλα τα παραπάνω...

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

ΥΓ Οταν ευχερήσει κάποιος, ας μου πεί τι σημαίνει τρολ :nounder:

Μια συνοπτική εξήγηση του τι σημαίνει τρολ, είναι η παρακάτω:

In Internet slang, a troll is someone who posts controversial, inflammatory, irrelevant or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, chat room or collaborative content community with the primary intent of provoking other users into an emotional or disciplinary response or to generally disrupt normal on-topic discussion.

Κοινώς, αυτός που προσπαθεί να προβοκάρει και να καταστρέψει συζητήσεις γενικώς, ένας διαδικτυακός σπασ......δης! :D

Καμμιά φορά με εκπλήσω με σοκαριστικό τρόπο.
Την είχα ψιλλιαστεί τη δουλειά με τα περιοδικά και τις εφημερίδες.
Όχι ότι είναι κακό βέβαια, προς θεού.
Αλλά...

Το θέμα παρατράβηξε και κούρασε.

Για την κριτική που έκανε ο φίλος μας δεν θα μπω στη διαδικασία ν´απαντήσω.
Δεν έχει νόημα, ούτε και αξία. Δικαιωμά του, άποψη του.

Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει. Μεγάλα παιδιά είμαστε.

Πάμε γι άλλα.

Υ.Γ. Dalanic , σου είπα για τα video και το έκανες ξανά μέσα στο ίδιο thread.
Μη τα ξαναλέμε.

Last edited:
Φίλε Δημήτρη Μ. κατανοώ απολύτως τις θέσεις σου και χαίρομαι που δεν πιστεύεις οτι είναι κακό να ακούς και τα CD/DVD και ότι άλλο προσφέρουν τα περιοδικά και οι εφημερίδες. Η αναφορά μου στους σκαντζόχοιρους είχε ως σκοπο την αντίδρασή σου, βεβαίως...

Συμφωνώ ότι το θέμα αυτό κούρασε και νομίζω ότι έκανα μια προσπάθεια, προφανώς όχι αρκετή, για να επανέλθει στην ουσία του. Όσον αφορά εμένα δεν υπάρχει πλέον παρεξήγηση και με χαρά θα συμμετέχω στα νήματα της κατηγορίας. Προφανώς μεγαλοποίησα τα πράγματα, χωρίς λόγο, και αποδέχομαι ότι δεν υπήρξε κακή πρόθεση από κανένα. Ελπίζω να πιστεύεται το ίδιο και για μένα.

Δεν είχα σκοπό να συνεχίσω με video των U2 και δεν το έκανα. Νόμιζα ότι περισσότερο αυτό ενόχλησε (λόγω του ότι το προηγούμενο από το δικό μου video με σκηνή από το "Ζουν ανάμεσά μας", δεν σχολιάστηκε ανάλογα).

Τέλος θα σε παρακάλούσα πολύ να μου πείς τι ακριβώς "κατάλαβες" όπως αναφέρεις στο ποστ παραπάνω, έτσι ώστε να μην πιστέψω και πάλι άδικα, ότι απευθύνεσαι σε μένα. Δυστυχώς το έχω αυτό...

Φιλικά
Νίκος

Xαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεχίσεις τη συμμετοχή σου στην κατηγορία.

Με αφορμή την αναφορά σου σε cd περιοδικού lifestyle, θυμήθηκα μία συζήτηση με φίλο που προσπαθούσε με ένταση να με πείσει για την αναγκαιότητα κατοχής ενός live μεγάλου συγκροτήματος σε κάθε δισκοθήκη.
Σε προσφορά περιοδικού το είχε βρει.

Ούτε καν το είχε ψάξει τόσα χρόνια σε κάποιο δισκάδικο.

Μου είναι αδύνατο να πειστώ για το οτιδήποτε , όσο καλό και να είναι, από κάποιον που δεν έχει μοιραστεί, δανειστεί, ψαχτεί, αγοράσει, κλέψει κ.τ.λ για να ακούσει - αποκτήσει κάτι που τον ενδιαφέρει ουσιαστικά.

Μαζί με παντόφλες, φουσκωτές μπάλες, τράπουλες, gel για μαλλιά ,τάβλι θαλάσσης, να σου κάτσει και ένα cd και να μου λες ότι πρέπει να το αποκτήσω...δεν ψήνομαι με τίποτα.
Για το gel ναι, εύκολα.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, ο τρόπος που έγραψες για τους U2 , μου θύμισε τη συζήτηση με το φίλο μου.

Αλλά ο.κ. φαίνεται ότι τους έχεις ψάξει. Γι αυτό συμμετείχα.

Συμπερασματικά λέω πως το θέμα μια χαρά ήταν και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσεις να γράφεις και για άλλα αγαπημένα σου σχήματα.

Τώρα που είσαι και έμπειρος μετά την πρώτη σου επαφή, θα το ευχαριστηθείς περισσότερο την επόμενη.:grandpa:

Υ.Γ. Εδώ κράζουμε τους Beatless ,για τους U2 θα είχαμε πρόβλημα;:flipout:

Προφανώς ο φίλος Dalanik δεν έχει διαβάσει τι έχει γράψει ο υποφαινόμενος για τον Brian Wilson και τους Beach Boys :flipout:γι αυτό θεωρεί κράξιμο ορισμένα αθώα σχόλια για τους U2 .

Συμπερασματικά λοιπόν και αυτή τη φορά δεν αναφερόσουν προσωπικά σε μένα, αφού το ψάξιμο ξεκίνησε με αφορμή ένα CD από lifestyle περιοδικό. Ζητώ συγνώμη για αλλη μια παρεκτροπή από τη συζήτηση.

Για να επανέρθουμε λοιπόν και για όσους έχουν όρεξη ακόμα να πω ότι διάβασα αρκετά από τα "αντίστοιχα" νήματα της κατηγορίας, όπως τα άλμπουμ 10/10, "5/5" και διαπίστωσα ότι με πολλούς από εσάς έχουμε ταύτιση απόψεων!!! Όχι μόνο στις μουσικές μας επιλογές αλλα και στο πώς κρίνεται ένα άλμπουμ κτλ.

@supersonic: Είσαι ο άνθρωπός μου. Gloria Estefan? Πίσσα και πούπουλα βρε...:flipout::flipout::flipout:

Last edited: