συνέχισε γιατί 'τσιμπάς' εύκολα και προβλέπεται πάρτυ.opcorn:
τι σου είπανε βρε και κάνεις σαν το γάτο που του πάτησαν την ουρά; :speechless-smiley-0
το μεγαλύτερο ροκ γκρούπ του πλανήτη, για τα τελευταία 25 τουλάχιστον χρόνια, είναι οι Sonic Youth φίλε μου.:grandpa:
τονίζω το ροκ, όπως βλέπεις![]()
ένα άλλο που δεν μπορώ είναι το εμείς και το εσείς..
τι πάει να πει εμείς τότε είχαμε ενώ εσείς τώρα τζίφος...
Αυτό είναι το Χάσμα των Γενεών, Σπύρο μου... Μην δίνεις και πολλή σημασία:jester:
τους Sonic τους απέριψα γιατι δεν καταλάβαιναν ούτε και οι ίδιοι τι έπαιζαν ... Προτίμησα Μίλι Βανίλι που ήταν και όμορφοι ...
QUOTE]
μιά χαρά σε βρίσκω και καλώς μας ήρθες.:ernaehrung004:
όσο για τα άλλα τώρα, άσ'τα προς το παρόν: γούστα είν αυτά![]()
Μέχρι και το Unforgetable Fire, μετά κλινικά ανύπαρκτοι.
Είναι τραγικό να βλέπεις μπάντες που κάποτε πρωτοτύπησαν να μετατρέπονται σε arena rock θέαμα. Για μένα πάντα.
Οτιδήποτε έκαναν από εκεί και μετά, φτιάχτηκε μόνο για να συνοδεύει τα παλαμάκια και τις κραυγές του Bono προς τον κόσμο στα live, περιμένοντας την ανταπόδωση.
Δυστυχέστατα βλέπω και τους Cure στην ίδια κατάσταση εδώ και αρκετά χρόνια.
μάλλον ξεχνάς την κατηφόρα που έχει πάρει ο Cornell
Ναι δυστυχώς όμως σιώπησαν και αυτοί.
Δεν θυμάμαι το έτος αλλά θυμάμαι το τραγούδι - τίτλοι τέλους:
"Sorry wrong number" ...
Πάνε και τα πορνογραφήματα, πάνε και οι φόνοι αράβων και τα δάση ... Δυστυχώς.
Να επαναλάβω γιατί μάλον και οι διαχειριστές δεν διαβάζουν προσεκτικά τους τίτλους των νημάτων ότι θεωρώ (και έτσι είναι) τους U2 το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ group της εποχής μας και όχι το "Καλύτερο" ή "Κορυφαίο" όλων των εποχών. Επιπλέον δεν έκανα καμιά αναφορά στη λέξη ROCK!
Τώρα αν υπάρχει κάποιο άλλο γκρούπ να κάνει τόσες συναυλίες, να κόβει τόσα εισητήρια, να πουλάει τόσους δίσκους 30 χρόνια τώρα και να το ξέρουν και οι πέτρες γενικότερα, πάω πασο!
Ναι δυστυχώς όμως σιώπησαν και αυτοί.
Δεν θυμάμαι το έτος αλλά θυμάμαι το τραγούδι - τίτλοι τέλους:
"Sorry wrong number" ...
Πάνε και τα πορνογραφήματα, πάνε και οι φόνοι αράβων και τα δάση ... Δυστυχώς.
εχεις δικιο φιλε μου
τι να πω εγω που μ αρεσει η Dolly Parton
δεν το εχω πει σε κανενα , αλλα και να το πω μ εχουν μαθει και δεν μου δινουν πολυ σημασια ....
καλο βραδυ
Sonic Youth ε; Κάπου τους ξέρω αυτούς ; Δεν είναι εκείνη με την ξανθιά μπασσίστρια ; Μμμμ μ´αρέσουν αλλά στην ύστερη περίοδο τους . Κάτι EVOL και δεν συμμαζεύεται τα βαριέμαι απελπιστικά .![]()
Μεγαλυτερο λεμε ρε μαγκες, οχι καλυτερο ή σημαντικοτερο ή επιδραστικοτερο. Το "μεγαλυτερο" τα περιλαμβανει ολα αυτα, σε δοσεις.
Το μεγαλυτερο γκρουπ πρεπει να εχει διεισδυτικοτητα σε πολλες κοινωνικες ομαδες, σε πολλες χωρες και σε πανω απο μια γενιες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.