U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

μάλον και οι διαχειριστές δεν διαβάζουν προσεκτικά τους τίτλους των νημάτων

Aυτό, πάλι,... από Πού προκύπτει; :nounder:

Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

πάντως οι βεβαιότητες χάθηκαν πιά. Αν με ρωτούσες σήμερα "δηλαδή ποιό είναι το μεγαλύτερο ροκ γκρουπ;" δεν θάξερα τι να απαντήσω :nounder:

Αυτό πάντα ήταν υποκειμενικό.Π.χ. ακόμα και για τις παλιές μπάντες η πρώτη απάντηση που σου ερχόταν στο μυαλό, ήταν οι Stones αλλά αν ρωτήσετε εμένα μπροστά στους Doors, ακόμα και οι Stones είναι μικρότεροι.Καθαρά προσωπική άποψη βέβαια...

Μου έκανε τρομερά άσχημη εντύπωση που έμπλεξαν με την πολιτική.

Ναι όντως.Και με όλο το σεβασμό δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να αγνοεί την ιδεολογία ενός καλλιτέχνη από τη στιγμή που η μουσική είναι σε πολύ μεγάλο μέρος καθρέπτης του εαυτού μας και οι απόψεις για την πολιτική είναι κάτι το βασικό σε έναν άνθρωπο, ειδικά αν αυτός σ επηρεάζει με τέτοιο τρόπο.:hmmmm2:

Είναι τραγικό να βλέπεις μπάντες που κάποτε πρωτοτύπησαν να μετατρέπονται σε arena rock θέαμα. Για μένα πάντα.

Συμφωνώ απόλυτα αλλά όχι στην περίπτωση που το θέαμα συνδυάζεται με πρωτοτυπία και , ειδικά ,στην περίπτωση που για μένα μια μπάντα σημαίνει πολλά και μ έχει σημαδέψει.Τότε προσωπικά ποσώς μ ενδιαφέρει πώς τους βλέπουν όλοι οι άλλοι, ακόμα και αν είναι μεγαλύτεροι με πολλά περισσότερα ακούσματα.Μιλάω από προσωπική εμπειρία...

Τώρα αν υπάρχει κάποιο άλλο γκρούπ να κάνει τόσες συναυλίες, να κόβει τόσα εισητήρια, να πουλάει τόσους δίσκους 30 χρόνια τώρα και να το ξέρουν και οι πέτρες γενικότερα, πάω πασο!

Αυτά είναι κατα τη γνώμη σας τα κριτήρια για το μεγαλύτερο γκρουπ της εποχής?Γιατί αν το πάμε έτσι υπάρχουν και οι Metallica, οι Red Hot Chili Peppers και πολλά άλλα τουλάχιστον αξιοπρεπή γκρουπ τα οποία τυγχάνουν απήχησης και στο ευρύ κοινό.Τώρα αν αυτά τα γκρουπ για κάποιον σημαίνουν πολλά παραπάνω οκ αλλά ο τίτλος ''το μεγαλύτερο ροκ συγκρότημα της εποχής'' κατα τη γνώμη μου είναι πολύ άστοχος και πολύ βαρύς τίτλος για οποιαδήποτε μπάντα.

Κατα τα άλλα στέκομαι βασικά σε αυτό που είπατε πολύ σωστά ότι σας σημάδεψαν και μπορώ να το καταλάβω 100%...:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δ

Aυτό, πάλι,... από Πού προκύπτει; :nounder:

Ας μην ήταν Ιρλανδοί, και τα ξαναλέγαμε, για "κορυφαίο" κλπ

Κυριολεκτικώς luck of the Irish.

Από εδώ...

Παρεπιπτόντος για αποφυγή παρερμήνευσης των γραφόμενων ο sent είναι από τους αγαπημένους μου (παρότι είναι ολίγον αυστηρός ως προς την εφαρμογή των κανόνων του club, πράγμα που δεν μου αρέσει αλλά το σέβομαι...)

Γενικά θα επαναλάβω (αφού το χαλάσαμε που το χαλάσαμε το νήμα) ότι λίγη περισσότερη ανεκτικότητα και κυρίως ευγένια δεν θα έβλαπτε και αν μη τι άλλο θα προσέλκυε νέα μέλη στα "κοινά" μας ενδιαφέροντα (καμία σχέση ούτε με σένα ούτε με τον sent αυτό!) .........

Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δ

Αυτά είναι κατα τη γνώμη σας τα κριτήρια για το μεγαλύτερο γκρουπ της εποχής?Γιατί αν το πάμε έτσι υπάρχουν και οι Metallica, οι Red Hot Chili Peppers και πολλά άλλα τουλάχιστον αξιοπρεπή γκρουπ τα οποία τυγχάνουν απήχησης και στο ευρύ κοινό.Τώρα αν αυτά τα γκρουπ για κάποιον σημαίνουν πολλά παραπάνω οκ αλλά ο τίτλος ''το μεγαλύτερο ροκ συγκρότημα της εποχής'' κατα τη γνώμη μου είναι πολύ άστοχος και πολύ βαρύς τίτλος για οποιαδήποτε μπάντα.

Κατα τα άλλα στέκομαι βασικά σε αυτό που είπατε πολύ σωστά ότι σας σημάδεψαν και μπορώ να το καταλάβω 100%...:grinning-smiley-043

Απολύτως κατανοητή και σεβαστή η θέση σου, αλλά εγώ έτσι το βλέπω.

Όντως οι Μetallica είναι από τα μεγαλύτερα group. Για τους Chili..., νομίζω ένα σκαλί πιο κάτω!

Αυτό πάντα ήταν υποκειμενικό.Π.χ. ακόμα και για τις παλιές μπάντες η πρώτη απάντηση που σου ερχόταν στο μυαλό, ήταν οι Stones αλλά αν ρωτήσετε εμένα μπροστά στους Doors, ακόμα και οι Stones είναι μικρότεροι.Καθαρά προσωπική άποψη βέβαια...

Μα αυτό ακριβώς εννοώ. Είχες κάτι να αντιπροτείνεις με μια βεβαιότητα ( εστω και σχετική ) . Τους Stones , τους Doors ,κάτι. Τώρα εγώ δεν έχω τίποτα -bye-. Πιάστηκα στα πράσα με το θρεντ αυτό. Και φυσικά μ'αρέσουν οι Sonic αλλά δεν μουρθαν .

Με τη λογική που έχει γίνει η τοποθέτηση του θέματος, μπορεί και να είναι έτσι.
Πιθανό χωρίς να έχω τα στοιχεία ,να είναι το πιο εμπορικό όνομα στις μέρες μας.
Αν και η Μαντόνα πιστεύω πως τους ρίχνει άνετα.

Τώρα επειδή γράφτηκε για σπουδαία κομμάτια κ.τ.λ. δυστυχώς για μένα υπάρχουν εκατοντάδες μπάντες πιο σπουδαίες και πιο σημαντικές.

Αν το μεγαλύτερο έχει να κάνει με τραπεζικούς λογαριασμούς, παρουσία σε κανάλια, συναυλίες, εμφανίσεις στον τύπο κ.τ.λ εντάξει.

Υ.Γ. Τελειωμένοι μουσικά εδώ και πολλά χρόνια (για μένα).

Υ.Γ. Τελειωμένοι μουσικά εδώ και πολλά χρόνια (για μένα).

+100
To "μουσικά" είναι το πρώτο ζητούμενο Τζιμ. Αν δεχτούμε ότι μουσικά βρίσκονται ακόμα ψηλά, τότε θα πρέπει να δεχτούμε το ίδιο και για τον Νταλάρα που φέρεται ομοίως στην ελληνική κλίμακα.

Για μένα ήταν μέχρι το Achtung Baby, μετά τους έχασα, τους βαρέθηκα, άλλαξα, δεν ξέρω....

Δεν έχω πάει ποτέ να τους δώ, αλλά αν θα έρθουν ξανά, θα πάω. Σαν φόρο τιμής, γιατί με έχουν ξεσηκώσει με τις τότε κομματάρες τους.

Υ.Γ Θα προτιμούσα να έβγαζαν δίσκο όταν θα έβρισκαν κάτι νέο να μας πουν, αλλά περί ορέξεως.....-bye-

Παιδιά κακά τα ψέμματα εάν θέλουμε να σταθούμε μόνο στην μουσική και όχι στο μάρκετινγκ τις μεγάλες εκτός εισαγωγικών μπάντες δεν τις ξέρει ούτε η μάνα τους...ο καθένας τις ψάχνει για τον εαυτό του ,γεμίζουν τεράστια κενά μέσα μας και πάει λέγοντας...το κακό (γι αυτούς) είναι ότι δεν γεμίζουν τεράστια γήπεδα και κυριλέ μουσικές σκηνές...

θέλετε να αρχίσω να αραδιάζω παραδείγματα??

θα μου βρείτε άλλα τόσα και περισσότερα...

Εγω παντως σε αντιθεση με τον Ντοκ οταν ακουω για "μεγαλυτερο συγκροτημα της εποχης μας" μου ερχεται ξεκαθαρα η εικονα των Red hot chilli peppers να ξεκινανε τη συναυλια στο Slane Castle.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά σ

Μα αυτό ακριβώς εννοώ. Είχες κάτι να αντιπροτείνεις με μια βεβαιότητα ( εστω και σχετική ) . Τους Stones , τους Doors ,κάτι. Τώρα εγώ δεν έχω τίποτα -bye-. Πιάστηκα στα πράσα με το θρεντ αυτό. Και φυσικά μ'αρέσουν οι Sonic αλλά δεν μουρθαν .

Ίσως γιατί πιθανόν να μην έχετε εμβαθύνει τόσο στο σύγχρονο rock όσο άλλοι στο club και να προτιμάτε τα παλιά και διαχρονικά συγκροτήματα.:nounder:

Επιλογή σας και σεβαστή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ''δε λένε'' τα νέα γκρουπ.Η αναλογία είναι περίπου ίδια με τότε.Απλά έχουν αλλάξει το φόντο και οι βάσεις.

Mε τον Πάνο είμαι πιο κοντά και αυτό βέβαια έχει να κάνει και με τη μουσική, όχι μόνο από τους 100 χιλ θεατές στα live και τις τεράστιες πωλήσεις.

Εγω παντως σε αντιθεση με τον Ντοκ οταν ακουω για "μεγαλυτερο συγκροτημα της εποχης μας" μου ερχεται ξεκαθαρα η εικονα των Red hot chilli peppers να ξεκινανε τη συναυλια στο Slane Castle.

Πολύ μεγάλη μπάντα.Αλλά δε μου κάνει καρδιά να της δώσω το τίτλο γιατί μου φαίνονται ''κολλημένοι'' μουσικά στο ίδιο σημείο και μολονότι κάποια τραγούδια τους μου αρέσουν πάρα πολύ, προσωπικά δε μπορούν να με ''αγγίξουν''.Δε λέω είναι μεγάλη υπόθεση να γράφεις πολύ καλά...''τραγουδάκια'' για είκοσι χρόνια αλλά όλο το politically correct, όλα τα κοριτσάκια που τους ακούνε και γενικά όλα τα επιμέρους στοιχεία τους με κρατάνε λίγο σε απόσταση.Μπορεί να με πει όποιος θέλει ψώνιο δεν παρεξηγώ...:aetsch:

Μουσικάρες όμως όπως και να το κάνουμε...:grinning-smiley-043

καλά, αν φτάσουμε να συγκρίνουμε red hot με τους φανφαρώνους, πάει το χάσαμε το τρένο πατριώτη:grinning-smiley-043

μπορεί να άλλαξαν πλήρως κατεύθυνση, αλλά μουσικά και πνευματικά είναι πολλά σκαλιά πάνω.

Καλά δεν υπάρχει σύγκριση τώρα της μίας μπάντας και της άλλης.
Μόνο εμπορικά μπορούμε να το κουβεντιάσουμε το θέμα.

Οι RHCP είναι ζωντανοί ακόμα.

Καλά δεν υπάρχει σύγκριση τώρα της μίας μπάντας και της άλλης.
Μόνο εμπορικά μπορούμε να το κουβεντιάσουμε το θέμα.

Οι RHCP είναι ζωντανοί ακόμα.

Πέθαναν με το Californication.
Μετά το Blood Sugar Sex Magic έπρεπε να έχουν πουλήσει τα υπάρχοντά τους και να γίνουν καλόγεροι.