U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Θά παρακαλούσα Dalanik και Μούκ να μήν το συνεχίσουν άλλο...
Περί ορέξεως Κολοκυθόπιττα άλλως τε.

Τώρα για το άλλο μέλος αποτι είδα ´περιορίστηκε´και δεν ξέρω τον λόγο μιάς και τώρα μπήκα.
Πάντως τό ´Παλιός´σαν πολύ νά φοριέται τώρα τελευταία και πάλι .Γενικά κατά ´περιόδους´υπάρχει μιά Κυκλικότητα στο Φαινόμενο ...Εως τώρα έχει αντιμετωπιστεί δεόντως και θα συνεχίσει να αντιμετωπίζεται.
Και επειδή μοιάζει μερικά παιδάκια που δεν ξέρω πόθεν προέρχονται να το πιπιλάνε πολύ ,μια υποσημείωση:Kαλοδεχούμενοι είναι όσοι συμμετέχουν και γράφουν απόψεις γιά Μουσικές πού αγαπούν.Και αυτό έχει αποδειχτεί πλήρως ,ανεξαρτήτως τού είδους πού τούς ενδιαφέρει.Φυσικά και θα υπάρχουν και διαφωνίες πού κάνουν μιά συζήτηση πιπεράτη.
Γενικότερα δέ αν μερικοί νομίζουν(απο όποια ´βαθμίδα´και εάν προέρχονται) οτι κάποιοι απο εμάς θα πάψουμε να γράφουμε τίς απόψεις μας,επειδή κατά καιρούς εμφανίζονται κάποια ´φαινόμενα´πού αρέσκονται να συκοφαντούν τήν Κατηγορία αλλά και μέλη της είναι πολύ γελασμένοι ..Δεν το κάναμε απο την πρωτη μέρα που ιδρύθηκε το club και φυσικά δέν θα σταματήσουμε παρά μονον οταν το αποφασίσουμε εμείς.
Και ας κτυπιούνται μεταξύ τους οσο θέλουν και ας κλαίνε και ας σκούζουν ελλείψει επιχειρημάτων.
Και επειδή φοριέται πάλι κατά ´περιόδους´το φαινόμενο τών αναπόδεικτων κατηγοριών περί ´φαβοριτισμού´πού προσωπικά γνωρίζω απο πού προέρχεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του ,ενημερώνω πώς το Παραμύθι δεν έχει Δράκο και πώς πάμπολλες προσπάθειες κατασυκοφάντησης δέν έχουν περάσει,ούτε θά περάσουν...
Αυτά ως γενικό σχόλιο στά περί ´Παλιών´.
Dalanik ειναι σαφές πώς είσαι απολύτως Καλοδεχούμενος καί στην Μουσική Κατηγορία είτε αρέσουν είτε οχι οι U2.
Και μιάς και ανήκω στούς Παλιούς(:flipout::flipout:)θά παρακαλούσα να μήν συνεχιστούν οι ´διαξιφισμοί´.

Last edited:
Σπύρο η ορολογία "Φαβοριτισμός" που αναφέρεις πιο πάνω από τον πατέρα Κόκοτα καθιερώθηκε η έχει βαθύτερες στον χρόνο ρίζες???:flipout:

Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Περί ορέξεως Κολοκυθόπιττα άλλως τε.

Ακριβώς. Είναι ΤΟΣΟ απλά τα πράγματα, ειδικά σε ένα θέμα όπως η μουσική. Δεν υπάρχει ούτε σωστό, ούτε λάθος, ούτε χαζό ούτε έξυπνο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει. Ίσως με τον μοναδικό περιορισμό να μη βρίζουμε "ιερά τέρατα", καθώς έτσι μάλλον εκτιθέμεθα οι ίδιοι. Κατά τα άλλα αν κάποιος θεωρεί ως βασιλιά της Pop τον Σάκη και ως κορυφαίο συμφωνικό συνθέτη τον... Χατζηνάσιο, γούστο του καπέλο του...

Dalanik ειναι σαφές πώς είσαι απολύτως Καλοδεχούμενος καί στην Μουσική Κατηγορία είτε αρέσουν είτε οχι οι U2.
Και μιάς και ανήκω στούς Παλιούς(:flipout::flipout:)θά παρακαλούσα να μήν συνεχιστούν οι ´διαξιφισμοί´.

Δεν θα ήταν πρέπων να σε ευχαριστήσω και σήμερα για την "αποδοχή" και την εγκράτεια και εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν υπάρχει κακή πρόθεση απο κανέναν.
Για αυτου του είδους τις απόψεις μου έχω ακούσει πολλά (πχ ότι είμαι αλλού για αλλού ή ότι ζώ στο Λουξεμβούργο...), δεν θα στεναχωρηθώ σήμερα.

Όπως και νά έχει δεν θα έβλαπτε καθόλου να δοκιμάζαμε να είμαστε λιγότερο καταδικαστικοί στις απόψεις των άλλων αλλά ακόμα και λίγο πιο ευγενικοί (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου διόλου).

Όπως και να έχει έγραψα και πάραπάνω ότι δεν χρειάζεται συνέχεια.

Φίλε Κώστα Μ. για να μην φέρνουμε και σε αμηχανία τα υπόλοιπα μέλη, ιδίως τα νέα που δεν έχουν εμπειρίες, αναλαμβάνω την ευθύνη να μην σε ξαναενοχλήσω.

Φιλικά
Νίκος

Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Για αυτου του είδους τις απόψεις μου έχω ακούσει πολλά (πχ ότι είμαι αλλού για αλλού ή ότι ζώ στο Λουξεμβούργο...), δεν θα στεναχωρηθώ σήμερα.

Φίλε Κώστα Μ. για να μην φέρνουμε και σε αμηχανία τα υπόλοιπα μέλη, ιδίως τα νέα που δεν έχουν εμπειρίες, αναλαμβάνω την ευθύνη να μην σε ξαναενοχλήσω.

Το "αλλού για αλλού" αν νομίζεις ότι το είπα για τους U2 και τις μουσικές που προτιμάς, απλά το επιβεβαιώνεις. Να ανατρέξεις στους λόγους που το είχα πει και να μη θυμάσαι όσα ευχαριστιέσαι. Είναι να απορεί κανείς με σένα πάντως, ειλικρινά.

Ακριβώς. Είναι ΤΟΣΟ απλά τα πράγματα, ειδικά σε ένα θέμα όπως η μουσική. Δεν υπάρχει ούτε σωστό, ούτε λάθος, ούτε χαζό ούτε έξυπνο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει. Ίσως με τον μοναδικό περιορισμό να μη βρίζουμε "ιερά τέρατα", καθώς έτσι μάλλον εκτιθέμεθα οι ίδιοι. Κατά τα άλλα αν κάποιος θεωρεί ως βασιλιά της Pop τον Σάκη και ως κορυφαίο συμφωνικό συνθέτη τον... Χατζηνάσιο, γούστο του καπέλο του...

Maestro δεν είναι μουσικές οι διαφορές που προκάλεσαν την ένταση, να είσαι βέβαιος. Θα ήταν ό,τι πιο ανόητο..

Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δ

Yπάρχει μιά βασική προϋπόθεση:O Kαθένας να έχει το προσωπικό του Μέτρο και να μιλάει γι´αυτά πού ξέρει και έχει ακούσει
Οταν επί παραδείγματι κάποιος χλευάζει τον Μπετόβεν ενώ η Μουσική-Ακουστική του εμπειρία φτάνει μέχρις τον Καρβέλα ας έχει το Γνώθι Σαυτόν και ας μην μπερδεύεται σέ θέματα που δεν γνωρίζει..Θάταν ακόμα εντιμότερη σάν στάση το να πεί κάποιος πώς ´παιδιά αυτά ακούω και τά άλλα δεν τάχω ψάξει´.
Και μένα μπορεί να μήν μού αρέσει ο Ρέμπραντ(επι παραδείγματι)αλλά παρά την άγνοιά μου για την Ζωγραφική δεν θα προσπαθήσω να σέ πείσω πώς το καδράκι πού ζωγράφισε η Θειά μου η Μαρίκα είναι καλύτερο.
Σέβομαι απολύτως οιονδήποτε έχει την προσωπική Εντιμότητα να δηλώνει φάν ενός είδους οποιοδήποτε και εάν είναι, εάν έχει εντρυφήσει σε αυτό.
Εκείνους πού έχουν ακούσει τίς 4Εποχές μόνον απο c.d. εφημερίδας ,προφανώς και δεν θα τούς λάβω υπόψιν στην γνώμη τους για την Κλασσική επί παραδείγματι.
Αλλως τε η καλύτερη απόδειξη,ακόμα και σέ ένα φόρουμ ,γιά το ειλικρινές τής συμμετοχής και τού πραγματικού ενδιαφέροντος για οιοδήποτε Μουσικό είδος ειναι ο Χρόνος.

Maestro δεν είναι μουσικές οι διαφορές που προκάλεσαν την ένταση, να είσαι βέβαιος. Θα ήταν ό,τι πιο ανόητο..

Nαι βρε συ το ξέρω... αλλά εξαρχής, μια και παρακολουθώ το θέμα, αρχίσαν κι οι δύο πλευρές να ασχολούνται με κάτι (για μένα) ανούσιο, όπως το αν οι U2 είναι ή δεν είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα. Είπε ο άνθρωπος αυτό που πιστεύει, είπαν και άλλοι τον αντίλογο... Να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα που χάθηκε η μπάλα, αλλά πραγματικά το θεωρώ ελάχιστης σημασίας αν ένας καλλιτέχνης που μ'αρέσει είναι ή δεν είναι "ο μεγαλύτερος"...

Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Σπύρο η ορολογία "Φαβοριτισμός" που αναφέρεις πιο πάνω από τον πατέρα Κόκοτα καθιερώθηκε η έχει βαθύτερες στον χρόνο ρίζες???:flipout:

:flipout::flipout:
Απο άλλους ´Πατέρες´-οχι τού ΠΑΟ-:flipout::flipout:

πάντως μεταξύ μας:
τις εμπεδώσαμε και τις δυό απόψεις περί γιουτου.

Να πάμε παρακάτω τώρα...?
Υπάρχουν και άλλα συγκροτήματα...

Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

πάντως μεταξύ μας:

Ναι η Nora(h?) Jones με το Συγκρότημά της.:flipout::flipout:

Υou too or not You too??:BDGBGDB55:-bye-:flipout:

Re: Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο .

Ναι η Nora(h?) Jones με το Συγκρότημά της.:flipout::flipout:

Υou too or not You too??:BDGBGDB55:-bye-:flipout:

γιά τα κορίτσια σχετικά είπαμε ελάχιστα...-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξα

Αφού μου εκοψες τον άερα .
Μούβαλες αυτό::damnyou:
:flipout::flipout:

πολύ τοις μετρητοίς τα παίρνεις και συ

βρήκα ένα - έβαλα....-bye-
σιγά μη σκάσω να δω τι σημαίνει...

(μεταξύ μας, αφού τον καλό το δίσκο της Νόρας δεν τον άκουσες...τους ξενέ άκουσες...:damnyou:)

πάντως μεταξύ μας:

Εμένα παιδιά θα μου επιτρέψετε να παραμείνω στο θέμα αφού ο κύκλος των συναυλιών τους δεν έχει κλίσει και περιμένω και τον "παλιόγαυρο" ( :flipout: ) να γυρίσει από την συναυλία στο Δουβλίνο και να πεί τι είδε.

Να προσθέσω επί της ουσίας ότι από τα videoclip που βλέπω τα παιδιά από το Δουβλίνο δείχνουν λίγο πεσμένα, πλήν του Εdge. Iσως να φταίει και το σκηνικό, ίσως και ότι το υλικό είναι μη επαγγελματικό και ακατέργαστο αφού είναι σίγουρο ότι όταν πέσει στα χέρια των ειδικών θα φαίνεται και ακούγεται πολύ καλύτερο. Για μένα δεν είναι καθόλου κακό αυτό και η γυναίκα μου άλλωστε φαίνεται καλύτερη με λίγο βαψιματάκι.

Κρίμα πάντως (αν είναι έτσι) γιατί το καινούργιο τους υλικό είναι μια σκάλα παραπάνω από τα τρία προηγούμενα και θα μπορούσε να "σηκώσει" ακόμα πιο ψηλά τις είδη εντυπωσιακές συναυλίες τους...

Re: Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο .

Εμένα παιδιά θα μου επιτρέψετε να παραμείνω στο θέμα αφού ο κύκλος των συναυλιών τους δεν έχει κλίσει και περιμένω και τον "παλιόγαυρο" ( :flipout: ) να γυρίσει από την συναυλία στο Δουβλίνο και να πεί τι είδε.

..

καλά.

μη γκρινιάζεις λοιπόν που θα μείνεις μόνος σου...
-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά σ

καλά.

μη γκρινιάζεις λοιπόν που θα μείνεις μόνος σου...
-bye-

Για τους U2 πάντα θα βρίσκεται παρέα βρε!

Θυμάμαι στην 5ημερη (Ρόδος 1987)... Εγραψα σε κασσέτα το "Joshua" περνάγαμε φίνα με δύο φιλαράκια. Είμασταν και στο φτύσιμο... δεν άρεσε! Όταν βέβαια γυρίσαμε το αντιγράψαμε στο μισό σχολείο αλλα τι να πείς έτσι είναι αυτά!

-bye-

Οι U2 ειναι μια μεγαλη μπαντα.
Τωρα το "μεγαλυτερο" συγκροτημα....ενταξει,προσωπικα δεν το σκεφτηκα καν ποτε.
Εχουν "τελειωσει" νομιζω προ πολλου.Αυτο βεβαια ειναι μεγαλη κουβεντα να λεγετε για εναν καλλιτεχνη απο εναν με περιορισμενες γνωσεις σαν εμενα....αλλα το αυτι και η προσωπικη κριση ειναι ενα αλλο θεμα.
Η ματωμενη κυριακη τους ανεδειξε στο ευρυ κοινο ως μεγαλη μπαντα εν μερη.
Ειναι καλη... μουσικοι και εχουν γραψει καλα τραγουδια,κανουν μεγαλα live και πως να μην κανουν?
Live μου αρεσουν πολυ,αλλα για ενα περιεργο? λογο δεν μπορω να τους ακουσω πολυ ωρα, (cd κ.τ.λ)
Τον μονο δισκο που εχω ειναι το διπλο RATTLE AND HUM.
Αυτα....