Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...
Συμφωνώ, δεν διαφωνούσα άλλωστε και πρίν (εκτός για τους U2 βεβαίως βεβαίως...
)...
Με τις "σωστές" εκφράσεις εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο διάλογος θα εμπλουτιστεί και όλο και κατι παραπάνω θα μάθουμε. Και αν δε μάθουμε θα προβληματιστούμε, αυτό είναι όλο.
Για παράδειγμα όταν με ρώτησες για τα 10 πιο αγαπημένα μου συμπεριέλαβα τους Fixx και Blue Nile χωρίς καν να ξέρω ότι δίνουν ακόμα συναυλίες!!! Με αφορμή αυτό ανακάλυψα στο YouTube ότι συνεχίζουν και χάρηκα... Βέβαια ειδικά οι Fixx εντελώς τελειωμένοι το δέχομαι όμως βγήκε κατι καλο από τη συζήτηση δεν νομίζεις (για μένα εννοώ)...
Nα σου πω την αλήθεια ,ήπιος είμαι. Για π.χ. τα ραδιόφωνα δεν είναι τελειωμένα;
Φέτος επίσης έγιναν και κάποια μνημόσυνα.
Kαι αυτό με τα διάσημα δεν με ενοχλεί καθόλου. Για παράδειγμα στους Red Hot θα πήγαινα από το προηγούμενο βράδυ να τους δω.
Είναι καθαρά θέμα επιλογής και πως αντιλαμβάνομαι τους τελειωμένους ή μη.
Υπάρχουν καλλιτέχνες που είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι και ακόμη φτιάχνουν όμορφα πράγματα.
Και υπάρχουν και κάποιοι που είναι ολοφάνερο ότι ενώ έχουν τελειώσει μουσικά, συνεχίζουν να αναμασούν τα ίδια και τα ίδια.
Τα πράγματα είναι τελείως απλά.
Αν ο κόσμος είχε προσβάσεις, ενημέρωση σφαιρική τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.
Η νέα γενιά είναι η μεγάλη μας ελπίδα. Υπάρχει ένα εκπληκτικό ανθρώπινο δυναμικό, που ψάχνει, φτιάχνει μουσικές, παρέες , τραβιέται σε live , διαβάζει, δημιουργεί, υποστηρίζει προσπάθειες.
Το ότι δεν είναι ορατό σε πολλούς αυτό , δεν έχει να κάνει με τα παιδιά τα ίδια αλλά με τη διάθεση και την όρεξη τη δική μας για ψάξιμο.
Συμφωνώ, δεν διαφωνούσα άλλωστε και πρίν (εκτός για τους U2 βεβαίως βεβαίως...

Με τις "σωστές" εκφράσεις εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο διάλογος θα εμπλουτιστεί και όλο και κατι παραπάνω θα μάθουμε. Και αν δε μάθουμε θα προβληματιστούμε, αυτό είναι όλο.
Για παράδειγμα όταν με ρώτησες για τα 10 πιο αγαπημένα μου συμπεριέλαβα τους Fixx και Blue Nile χωρίς καν να ξέρω ότι δίνουν ακόμα συναυλίες!!! Με αφορμή αυτό ανακάλυψα στο YouTube ότι συνεχίζουν και χάρηκα... Βέβαια ειδικά οι Fixx εντελώς τελειωμένοι το δέχομαι όμως βγήκε κατι καλο από τη συζήτηση δεν νομίζεις (για μένα εννοώ)...