U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Nα σου πω την αλήθεια ,ήπιος είμαι. Για π.χ. τα ραδιόφωνα δεν είναι τελειωμένα;
Φέτος επίσης έγιναν και κάποια μνημόσυνα.

Kαι αυτό με τα διάσημα δεν με ενοχλεί καθόλου. Για παράδειγμα στους Red Hot θα πήγαινα από το προηγούμενο βράδυ να τους δω.

Είναι καθαρά θέμα επιλογής και πως αντιλαμβάνομαι τους τελειωμένους ή μη.

Υπάρχουν καλλιτέχνες που είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι και ακόμη φτιάχνουν όμορφα πράγματα.
Και υπάρχουν και κάποιοι που είναι ολοφάνερο ότι ενώ έχουν τελειώσει μουσικά, συνεχίζουν να αναμασούν τα ίδια και τα ίδια.

Τα πράγματα είναι τελείως απλά.

Αν ο κόσμος είχε προσβάσεις, ενημέρωση σφαιρική τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.

Η νέα γενιά είναι η μεγάλη μας ελπίδα. Υπάρχει ένα εκπληκτικό ανθρώπινο δυναμικό, που ψάχνει, φτιάχνει μουσικές, παρέες , τραβιέται σε live , διαβάζει, δημιουργεί, υποστηρίζει προσπάθειες.
Το ότι δεν είναι ορατό σε πολλούς αυτό , δεν έχει να κάνει με τα παιδιά τα ίδια αλλά με τη διάθεση και την όρεξη τη δική μας για ψάξιμο.

Συμφωνώ, δεν διαφωνούσα άλλωστε και πρίν (εκτός για τους U2 βεβαίως βεβαίως... :flipout:)...

Με τις "σωστές" εκφράσεις εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο διάλογος θα εμπλουτιστεί και όλο και κατι παραπάνω θα μάθουμε. Και αν δε μάθουμε θα προβληματιστούμε, αυτό είναι όλο.

Για παράδειγμα όταν με ρώτησες για τα 10 πιο αγαπημένα μου συμπεριέλαβα τους Fixx και Blue Nile χωρίς καν να ξέρω ότι δίνουν ακόμα συναυλίες!!! Με αφορμή αυτό ανακάλυψα στο YouTube ότι συνεχίζουν και χάρηκα... Βέβαια ειδικά οι Fixx εντελώς τελειωμένοι το δέχομαι όμως βγήκε κατι καλο από τη συζήτηση δεν νομίζεις (για μένα εννοώ)...

Βρε Γιώργο άσε τον άνθρωπο να "αγιάσει".
Τι έπρεπε αν πεί δηλαδή, ότι όλα τα ραδιόφωνα είναι για τα σκουπίδια και οι παραγωγοί είναι με όλοι με λοβοτομή?

Αφήστε ρε τους χαρακτηρισμούς δεν κερδίζουμε τίποτα έτσι :grinning-smiley-043 -bye-

Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Βρε Γιώργο άσε τον άνθρωπο να "αγιάσει".
Τι έπρεπε αν πεί δηλαδή, ότι όλα τα ραδιόφωνα είναι για τα σκουπίδια και οι παραγωγοί είναι με όλοι με λοβοτομή?

Αφήστε ρε τους χαρακτηρισμούς δεν κερδίζουμε τίποτα έτσι :grinning-smiley-043 -bye-

Άσε φίλε Dalanik, με ραδιόφωνο μεγαλώσαμε όλοι. Εγώ τα βασικά από εκεί τα πήρα. Υπήρχαν όμως εκπομπές, αφιερώματα σε καλλιτέχνες σε είδη και πολλά άλλα. Είμαστε μακριά από αυτές τις εποχές νομίζω. Ακόμα και τότε τα περισσότερα από αυτά που αγόραζα δεν τα είχα ακούσει από πουθενά. Ρίσκο ρίσκο ρίσκο….Πονάει η τσέπη αλλά στο τέλος κάτι βγαίνει.
Σήμερα άσε φρίκη!!!!!!

Για τους παραγωγούς θα στα πει καλύτερα ο Δημήτρης, Σιγά μην δεν πιέζονται οι παραγωγοί για το τι θα παίξουν……

Θα τολμήσω να πώ: αθάνατε Γιάννη Πετρίδη!!!

Το καλό είναι πως υπάρχει και το ιντερνετ...

Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Προτιμώ σε λίγα χρόνια να μου έχει μείνει σαν ανάμνηση το live των Ηoly Fuck, παρά η ανάμνηση της ανάμνησης από 5 πάνες ακράτειας.

Το οποιο, παρεπιπτωντως, ηταν μια μ@λακια και μιση (ευτυχως για τοτς υπολοιπους, ζητημα ειναι να πληρωσαμε 100 ατομα να τους δουμε).

Για το επόμενο λέω Πέτρο.:flipout::flipout:

θα ξαναρθουν τοσο συντομα????????:flipout::flipout:
Προτιμω να ξανακουσω το αλμπουμ τους. Πολυ πιο ενδιαφερον απο το live τους. Μετα τους ΝΙΝ ομως, ολα μοιαζουν λιγα. Ακομα να συνελθω...

Καλημέρα -bye-

Χθες βράδυ επέστρεψα από Ιρλανδία κ ακόμα είμαι εκεί..........:BDGBGDB55:

Έγιναν 3 συναυλίες των U2 στο Croke Park, την Παρασκευή, το Σάββατο κ την Δευτέρα, όλες φυσικά sold out, ένα γήπεδο κάθε ημέρα ασφυκτικά γεμάτο !!

Το σάββατο που πήγαμε εμείς, είχε νωρίτερα τους Kaiser Chiefs, οι οποίοι έπαιξαν καταπληκτικά για 1+κάτι ώρα περίπου !! :grinning-smiley-043 Ξεσήκωσαν το πλήθος, αν κ σαφώς λιγότερο.

Τώρα σε ότι αφορά τους U2, ότι κ να πω είναι λίγο κ φυσικά τα σχόλια απόλυτα υποκειμενικά !! :BDGBDGB53:

Βγήκαν στην σκηνή 8.55 κ κατέβηκαν στις 11.05, παίζοντας παλιά & νέα κομμάτια. Υπήρχε ρυθμός, χορός, μηνύματα επί σκηνής...

Ο κόσμος γύρω μας από όλες τις χώρες....δίπλα μου είχα πιάσει κουβέντα με 3 Δανούς και 1 Πορτογάλλο από το Πόρτο, μπροστά μου 2 από την Ουρουγουάη, αριστερά μου είχα 1-2 Άγγλους κ ένα ζευγάρι Ελλήνων.

Γύρω-γύρω έβλεπα σημαίες από Γαλλία, Βέλγιο, Αμερική, Ιταλία.....ένα κοινό από όλο τον κόσμο...

Μάλιστα σε ένα κομμάτι, ανέβηκε στην σκηνή μια κοπέλα με την σημαία της Χιλής !

Η μουσική επιλογή τους πολύ καλή, τα φωτορυθμικά κ τα video walls πανέμορφα...όλα ήταν όπως έπρεπε να είναι για το μέγεθός τους, για τον κόσμο τους...:music-smiley-005:

Οι U2 είναι ένα γκρουπ που είναι το πιο αγαπητό στην Ιρλανδία, έχουν κόσμο που τους αγαπά πραγματικά, ζουν κ αναπνέουν για αυτούς ! Αυτό φαινόταν παντού....Ιρλανδοί να πίνουν στις παμπ κ να τραγουδούν τραγούδια τους, στον δρόμο, στο τραμ...φορούσαν μπλούζες τους, μικροί-μεγάλοι, άνδρες-γυναίκες-παιδιά...στο ράδιο έπαιζαν τραγούδια τους συνέχεια, στα καταστήματα το ίδιο, στο εστιατόρια το ίδιο...παντού U2 !!! :grinning-smiley-043

Μιλώντας με ντόπιους, προσπαθούσα να μάθω αν αυτό είναι κάτι προσωρινό ή όχι. Η απάντηση ήταν ότι στο 3ήμερο αυτό είχε τονωθεί η ένδειξη αγάπης τους, αλλά γενικότερα, η κατάσταση είναι έτσι ! :grinning-smiley-043

Όπου κοίταζες έβλεπες ανθρώπους να φορούν μπλουζάκια τους κ φυσικά το ίδιο κάναμε κ εμείς...για εμένα κ την κοπέλα μου, παραμένουν ένα από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα, ανεξάρτητα τι ακούν/βλέπουν οι υπόλοιποι. -bye-

Μιχάλη καλώς ήρθες. Ήμουν σίγουρος ότι θα περάσεις τέλεια...

Οι σκηνή με την κοπέλα (με την πράσινη φανέλα) έχει καταγραφεί. Γενικά στι Υou Tube τα video ανεβαίναν σχεδόν με το τέλος των συναυλιών!!!

Τι να κάνουμε αφού δεν έχει live βολευτήκαμε με κονσέρβα φέτος!

Να' σαι καλά και να βρίσκεις πάντα τρόπο να παρακολουθείς τα αγαπημένα σου

Πράγματι περάσαμε καταπληκτικά και στην συναυλία και στο Δουβλίνο και στην εξοχή που πήγαμε μονοήμερη με νοικιασμένο αυτοκίνητο !!

Το βράδι της Παρασκευής το Wembley σείστηκε.

Ήταν η πρώτη φορά που τους είδα από την εξέδρα (γεράσαμε πια) αλλά το 542 stand ήταν φάτσα στην σκηνή από την πίσω πλευρά και έβγαλα αρκετά καλές φωτογραφίες.Τους πήρε μόλις 2 τραγούδια για να σηκωθεί όλο το Wembley (εξέδρες) όρθιο.

Ότι και να λένε διάφοροι "κριτικοί" παραμένουν ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ στα live τους. Μπροστά στην σκηνή κυμάτιζε στο πλήθος και μια ελληνική σημαία. Φίλος που ταξίδευε το πρωί της Παρασκευής με πτήση της Aegean για Λονδίνο μου έλεγε ότι σχεδόν το μισό αεροπλάνο ανέβαινε για τους U2.

Highlights της βραδιά για μένα

1) To Sunday Bloody Sunday σε μια καταπράσινη σκηνή και στο τέλος μαζί η Ιρλανδική και Βρετανική σημαία.

2) Το ότι έπαιξαν μετά από χρόνια το Unforgettable Fire.

3) Το ότι τους είχα δεί στο παλιό Wembley τους είδα και στο νέο (παρεπιμπτόντως χρηστικότατο Στάδιο)

Επόμενος στόχος 2013 να τους δω στην Ιρλανδία, αν και με τους U2 κλείνεις εισιτήριο όπου βρεις και πας...

Υ.Γ Για όσους πιάνουν Astra 28,2 συντονιστείτε στο Kerrang Radio στις 20/8/2009 διότι....

http://www.iloveu2ontheradio.com/

Last edited:
...και κατα τα αλλα δεν ειναι αυτοι το μεγαλυτερο ονομα του πλανητη. Επειδη δε μας αρεσουν πια ή επειδη δε μας αρεσουν οι παρεες ενος μελους τους ή επειδη δε μας αρεσει ο ορισμος. Ειναι μεγαλυτεροι, δηλαδη, οι Sonic youth και οι Porcupine tree ή μηπως και οι Gossip???????????

Μετα τον Κιθ (ή και εξισου), ποιος εχει το χαρακτηριστικοτερο παιξιμο κιθαρας ολων των εποχων?

Eίμαστε δυο είμαστε τρείς είμαστε χίλιοι δεκατρείς.
Σαν τα μανιτάρια μετά τη "βροχή" φυτρώνουν οι U2δες!

Τελικά δεν έχει και τόσο σημασία τι λέν οι άλλοι, αλλά τι αισθάνεσαι εσύ.
Προσωπικά ανακάλυψα το σκοπό του YouTube φέτος (!) και η αιτία ήταν οι U2...