Under the Dome [CBS]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Under the Dome (2013 )

Να ηταν μονο αυτο. ?
Στην αρχη του επεισοδιου που ειναι ολοι μαζεμενοι διπλα στο θολο, φυσαει με μανια. Ειπαμε, μικροκλιμα για να δικαιολογησουμε καποια πραγματα αλλα εκει πεταγες χαρταετο. (εδω θα μου πεις εβρεξε εντος θολου, τι να λεμε τωρα)

Αργοτερα και ενω ολοι βρισκοταν εξω απο το supermarket και πεφτανε κλωτσομπουνιδια, σφαζονταν με μπαλνταδες κλπ, οταν εβρεξε ξαφνικα ολοι αγκαλιαστηκαν και εκει που ο αλλος πριν εβγαζε τα ματια του γειτονα με ανοιχτηρι μπυρας, υστερα αρχισε να του δινει αγκαλιες και φιλακια. (ε, ειπαμε, αλλα οχι κι ετσι)

Και απο οτι φαινεται για να ροκανιζουν τα επεισοδια, καθε φορα θα εχουμε και μια απειλη. (μολυσμενα νερα, πανουκλες, ποντικια και κατσαριδες που θα ξεφυτρωνουν) Ελπιζω να μη δουμε κανενα T-rex να ξεπροβαλει απο κανα δασος.

Και ενω ολοι πολυ γρηγορα εφτασαν σε σημειο τρελλας, κανενας δεν σκεφτεται σε περιπτωση που ο θολος παραμεινει επ αοριστο να σκεφτουν αμεσα να φυτεψουν κανα σπορο για μελλοντικη τροφη. Μια εβδομαδα περασε και αρχισαν να κανουν σαν τους κανιβαλους, κανενα σχεδιο δρασης, καμια σοβαρη συζητηση επ'αυτου.

Και εχεις και τη γυναικα/μαγκαιβερ/ μαζι με τη δημοσιογραφο να θελουν να κρατησουν το μυστικο των πιτσιρικαδων. ( ενω η λογικη θα ηθελε να το πουν σε 2-3 που κανουν κουμαντο στην πολη καθως και στο στρατο/επιστημονες απ'εξω, μηπως εκεινοι βγαλουν ακρη να βρουν τι συμβαινει με τα παιδια)
Γενικα, ολοι κρατανε απο ολους μυστικα και ολα πανε κατα διαολου χωρις λογο και αιτια βασικα.
Για μια ακομα φορα, μονοι τους βγαζουν τα ματια τους, οτι βολευει τους σεναριογραφους καθε φορα για να κυλησει το επεισοδιο. Λιγη περισσοτερη αληθοφανεια για την εξελιξη της ζωης εκει μεσα δεν θα εβλαπτε.
Ενας αχταρμας, απο ολα εχει ο μπαξες ειναι εκει μεσα.

Τι ψάχνεις...
Στο βιβλίο, ακριβώς επειδή ο αέρας γίνεται όλο και πιο ακατάλληλος μέσα στο θόλο, τα φυτά πεθαίνουν. Δεν μπορούν να σπείρουν. Εκτός αυτού, ακόμα πιστεύουν οτι θα τους σώσουν σύντομα.
Ο Rennie υποδαυλίζει συνεχώς φασαρίες για να φέρει χάος στην πόλη. Η σύρραξη στο Σ/Μ είναι δική του προβοκάτσια.

Έγινε και αυτό που έλεγες: ψάχνουν για την πηγή μέσα στο Θόλο.
Τι βρήκαν όμως; Τα πιτσιρίκια που χορεύουν...οριζόντιο gangnam style. :flipout::flipout:

Re: Under the Dome (2013 )

Κώστα, έβαλες να δεις το Needful Things να' ρθεις λίγο στα ίσα σου με τον Βασιλιά;
Φαντάζεσαι να το ξαναγύριζαν σήμερα, σαν σειρά 2-3 κύκλων (!!!) τι επιτυχία θα' χε; :confused:

Ναι, κάνω μια ανασκόπηση στα έργα του King ψάχνοντας χειρότερο απο το UtD. Ακόμα δεν το βρήκα. :D

Νομίζω ναι αλλα δεν το θυμάμαι. Πάντως, δεν παίρνει υποψηφιότητα για χειρότερη μεταφορά.

Απάντηση: Under the Dome (2013 )

Σήμερα είδα το 6ο επεισόδιο... Δεν νομίζω ν´ αντέξω άλλο, έχω φτάσει στα όρια μου... Ετοιμάζομαι για "δεξί κλίκ και delete". Είπα να της δώσω λίγο χρόνο ακόμα αλλά πάει απ´ το κακό στο χειρότερο. :frown:

Σήμερα είδα το 6ο επεισόδιο... Δεν νομίζω ν´ αντέξω άλλο, έχω φτάσει στα όρια μου... Ετοιμάζομαι για "δεξί κλίκ και delete". Είπα να της δώσω λίγο χρόνο ακόμα αλλά πάει απ´ το κακό στο χειρότερο. :frown:

Περιμενε... Νομιζω οτι στο εβδομο επεισοδιο θα ραγισει ο θολος και θα ρουφηξει ολο τον πλανητη μεσα.
Εχω την εντυπωση οτι στο εκτο επεισοδιο ακουσα ενα κρακ και καπου πηρε το ματι μου μια ρωγμη. Μην εγκαταλειπεις.! :flipout:

Περιμενε... Νομιζω οτι στο εβδομο επεισοδιο θα ραγισει ο θολος και θα ρουφηξει ολο τον πλανητη μεσα.
Εχω την εντυπωση οτι στο εκτο επεισοδιο ακουσα ενα κρακ και καπου πηρε το ματι μου μια ρωγμη. Μην εγκαταλειπεις.! :flipout:

Προσπαθώ, κάνω κουράγιο και λέω "άντε, άλλο ένα", σαν αντιβίωση ένα πράμα, αλλά δεν νομίζω οτι θ´ αντέξω... Μ´ εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου. :flipout:

Re: Απάντηση: Under the Dome (2013 )

Και τι θα δείξουν στον δεύτερο κύκλο αν γίνει αυτό απο τώρα; Έχουμε πολύ πόνο μπροστά μας. :p

Προσπαθώ, κάνω κουράγιο και λέω "άντε, άλλο ένα", σαν αντιβίωση ένα πράμα, αλλά δεν νομίζω οτι θ´ αντέξω... Μ´ εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου. :flipout:

Ειναι που δεν εχεις μπει ακομα στο κλιμα της σειρας.! Εγω κανω προπονηση και εχω φτιαξει και ντεκορ σπιτι. ! :flipout:

UnderTheDome_mbig-1024x576.jpg

Απάντηση: Re: Under the Dome (2013 )

Ωραία δουλειά και ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια :2thumb22sup:

Δεν ειναι δικο μου βρε, χιουμορ εκανα.
Αντι να το κανω θολο, προτιμω να γεμισω το μπωλ με προφιτερολ και να το φαω. ! :flipout:

Ευτυχώς που δεν είναι δική σου δουλειά, γιατί το αποκεφαλισμένο πτώμα και το αίμα που κυλάει, ήταν λίγο ανησυχητικό :confused:

Ειδα σερι τα πρωτα 6 επεισοδια...
Καλη ειναι.... εχει καποιο ενδιαφερον αλλά κλασικη αμερικλανια.....λιγο μυστηριο, δραση περιπετεια και ερωτικα ειδυλλια μεταξυ εφηβων, μεταεφηβων, νεων, 30αερηδων, μεσηλικων και σαϊκων.

To εβδομο επεισοδιο εισαγει νεα, ανατρεπτικα δεδομενα.
Μαθαμε οτι μεσα στο θολο, στο κεντρο του (που απο την αρχη το φωναζα καποιος με iq 60 να σκεφτει να κοιταξει αν υπαρχει κατι που τον δημιουργει) υπαρχει ενας δευτερος προστατευτικος θολος που εχει μεσα του ενα εγωγηινο αυγο κοτας---λεμε τωρα)

Η (προφανως) μορφη ζωης του αυγου (ή οι γονεις αυτης) σιγουρα δημιουργησαν τον μικρο θολο για προστασια του αυγου και ισως και τον μεγαλο θολο για τον ιδιο λογο. (για να μην προσεγγισουν το αυγο ενας μεγαλος αριθμος ανθρωπων, επιστημονων, στρατιωτικων που τα ανατιναζουν ολα κλπ)

Επισης το αυγο-κοτα ή οι γονεις αυτοι μαλλον εχουν φιλικες διαθεσεις ως προς τους κατοικους μιας και προσπαθουν να επικοινωνησουν παιρνοντας μορφη καποιου αγαπημενου προσωπου κλπ

Ισως και λαθος ερμηνευση απο πλευρας μου, αλλα δεν μου αρεσε οτι μου δωθηκε η εντυπωση πως οι κοτο-εξωγηινοι (ή οτι κι αν ειναι) εχουν την ικανοτητα να βλεπουν τα μελλουμενα. ( η γεννα της γυναικας και η εμφανιση του αντρα της, η καρδιακη προσβολη και η ειδοποιηση προς την κορη να προστρεξει κοντα στη μανα)
Βρηκα λιγο υπερβολικη αυτη την ικανοτητα γνωσης μελλουμενων, ακομη και απο κοτο-εξωγηινους.
Μια απορια (ανευ σημασιας αν ο θολος ειναι εξωγηινο δημιουργημα, αρα και αγνωστης "αρχιτεκτονικης" λειτουργιας), ειναι οτι ακομα και στα ποστερ της σειρας βλεπουμε μια ματωμενη παλαμη επανω στον θολο. Δηλαδη αυτο το ενεργειακο πλεγμα μπορει και συγκρατει την υλη να κολλα επανω του. ? Θα επρεπε αμεσα οτι υλικο τον αγγιζει να γλυστρα ακαριαια απο πανω του και να παραμενει καθαρος αμεσα.
Ισως τους βολευει οπτικα για να προσδιδουν κατι τις πιο δραματικο βεβαια.
images

Παντως αυτο το επεισοδιο μου εφτιαξε λιγο το κεφι. Ευτυχως που δεν θα καταληξουμε να φταιει καμια...αλ καιντα για τον θολο.
Θα μου πειτε στηβεν κινγκ ειναι αυτος, δεν περιμενες καποια τετοιου ειδους εξελιξη. ? Ομολογω οτι δεν ειχα κατσει να σκεφτω που θα το παει ο ποιητης.

Last edited:

ΤΙ;;; Δεν φταίει η Αλ Κάϊντα;
Γιατί μας το κάνουν αυτό; Και ήλπιζα σε πολιτικό θρίλερ! :laugh:

Re: Απάντηση: Under the Dome (2013 )

To εβδομο επεισοδιο εισαγει νεα, ανατρεπτικα δεδομενα.
Μαθαμε οτι μεσα στο θολο, στο κεντρο του (που απο την αρχη το φωναζα καποιος με iq 60 να σκεφτει να κοιταξει αν υπαρχει κατι που τον δημιουργει) υπαρχει ενας δευτερος προστατευτικος θολος που εχει μεσα του ενα εγωγηινο αυγο κοτας---λεμε τωρα)

Η (προφανως) μορφη ζωης του αυγου (ή οι γονεις αυτης) σιγουρα δημιουργησαν τον μικρο θολο για προστασια του αυγου και ισως και τον μεγαλο θολο για τον ιδιο λογο. (για να μην προσεγγισουν το αυγο ενας μεγαλος αριθμος ανθρωπων, επιστημονων, στρατιωτικων που τα ανατιναζουν ολα κλπ)

Επισης το αυγο-κοτα ή οι γονεις αυτοι μαλλον εχουν φιλικες διαθεσεις ως προς τους κατοικους μιας και προσπαθουν να επικοινωνησουν παιρνοντας μορφη καποιου αγαπημενου προσωπου κλπ

Ισως και λαθος ερμηνευση απο πλευρας μου, αλλα δεν μου αρεσε οτι μου δωθηκε η εντυπωση πως οι κοτο-εξωγηινοι (ή οτι κι αν ειναι) εχουν την ικανοτητα να βλεπουν τα μελλουμενα. ( η γεννα της γυναικας και η εμφανιση του αντρα της, η καρδιακη προσβολη και η ειδοποιηση προς την κορη να προστρεξει κοντα στη μανα)
Βρηκα λιγο υπερβολικη αυτη την ικανοτητα γνωσης μελλουμενων, ακομη και απο κοτο-εξωγηινους.
Μια απορια (ανευ σημασιας αν ο θολος ειναι εξωγηινο δημιουργημα, αρα και αγνωστης "αρχιτεκτονικης" λειτουργιας), ειναι οτι ακομα και στα ποστερ της σειρας βλεπουμε μια ματωμενη παλαμη επανω στον θολο. Δηλαδη αυτο το ενεργειακο πλεγμα μπορει και συγκρατει την υλη να κολλα επανω του. ? Θα επρεπε αμεσα οτι υλικο τον αγγιζει να γλυστρα ακαριαια απο πανω του και να παραμενει καθαρος αμεσα.
Ισως τους βολευει οπτικα για να προσδιδουν κατι τις πιο δραματικο βεβαια.
images

Παντως αυτο το επεισοδιο μου εφτιαξε λιγο το κεφι. Ευτυχως που δεν θα καταληξουμε να φταιει καμια...αλ καιντα για τον θολο.
Θα μου πειτε στηβεν κινγκ ειναι αυτος, δεν περιμενες καποια τετοιου ειδους εξελιξη. ? Ομολογω οτι δεν ειχα κατσει να σκεφτω που θα το παει ο ποιητης.
To αυγό (που δεν είναι αυγό αλλα το παραβλέπω) και η...κότα που το έκανε είναι στο πνεύμα του βιβλίου. Όλα τα υπόλοιπα που επεισοδίου είναι αποκυήματα ενός μπερδεμένου μυαλού (και δεν εννοώ του King :D ).

Ο Θόλος δεν είναι ενεργειακό πεδίο αλλα φορτισμένο υλικό και λερώνεται όπως το γυαλί.

Κατα τ' άλλα...φιλάκια, αγκαλίτσες, μωράκια...τι ωραία που περνάμε κάτω από τη γυάλα!

Ελπιζω τωρα που εμφανιστηκε το...
αυγο
να τρυγυρνα το θεμα επανω σε αυτο και να μην μας γεμισουν με πλανα κοριτσιστικα κουτσομπολια και λουλουδια στους καμπους.
Αν το κανουν, ενω ανακαλυφθηκε το...θεμα, τοτε μιλαμε για κακη σκηνοθεσια.
Δεν μπορει ο σκηνοθετης να μην αφηνει να εξελιχθει ταχιστα η πλοκη/δραση γυρω απο το...
αυγο και τους γονεις του
και ενω ξερουμε οτι ειναι εκει, να μας δειχνουν ερωτες και χαζομαρες, Θα κανει πλεον σκηνοθετικα καραμπαμ, οτι τα σαλιαρισματα μπαινουν επιτηδες για να ροκανισουν χρονο επεισοδιου, και οχι (ταχα) γιατι μας εδειχναν και τη ζωη και τα δρωμενα πως κυλουσαν μεσα στον θολο.

Τωρα τα δεδομενα (τα) αλλαξαν, οποτε πρεπει να γκαζωσουν.!
Και ρε παιδακι μου.! μετα απο 1 εβδομαδα, αγνωστοι μεταξυ τους, γνωριστηκαν, εκαναν σεξ, εγιναν ζευγαρακια. Το εχω βαρεθει να το βλεπω πια αυτο το κλισε σε ολες τις σειρες.
Και αφου ακαριαια ΟΛΟΙ παντα καταληγουν ετσι, (ευκολες γυναικες, ευκολοι αντρες)
ΠΩΣ γινεται και πριν την αρχη της σειρας, ειναι ΟΛΟΙ μπακουρια. ?

Ηθελα να ηξερα, ετσι υποτιθεται οτι ειναι στην πραγματικοτητα στην αμερικη η κοινωνια. ?
Το πρωι πεφτει ο ενας επανω στον αλλον, το μεσημερι κρεββατωμα, το βραδυ ζευγαρι. ?
Τι διαολο. ? Τοσο πειναλας νομιζουν οτι ειναι ο κοσμος πια. ? ολο σεξ και ζαχαρωματα σε καθε σκηνη. ?

Μια σειρα δεν μπορουν να φτιαξουν οπου εστω για μια φορα, κανενας να μην βγαζει τα ματια του και σαλιαριζει με κανεναν. ? ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ.!

Τωρα ξεχασα και πως ειπαμε την σειρα.
sex and the dome. ?
twilight saga under the dome. ?