Under the Dome [CBS]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Under the Dome (2013)

Βγήκε ένα special επεισόδιο γέφυρα για την 2η σεζόν που αρχίζει την Δευτέρα!

Λέγεται "Inside Chesters Mill".

Πραγματικα δεν ξερω γιατι εξακολουθω να την βλεπω.....ισως πρεπει να αρχισω το revolution για να δεσει το γλυκο...ευτυχως επαιξε ο Κινγκ ...για 5 δευτερολεπτα :flipout: αλλιως θα εκανε μικροτερη τηλεθεαση.

το βιβλίο το ακολουθούν η πάνε όπως θέλουν ; την έχω σταματήσει από 4 επεισόδιο

Απο τα 4 επεισόδια που είδες θα πρέπει να κατάλαβες οτι το βιβλίο το έχουν μόνο για να ακουμπάνε πάνω τους καφέδες τους :p

Να το αρχισω δηλαδη ? :D

Αν δεν το έχεις αρχίσει ήδη τότε δες κάτι άλλο , είναι κάπως σαν το revolution , από το ένα επεισόδιο στο επόμενο νομίζεις ότι βλέπεις άλλη σειρά γιατί το σενάριο έχει τόσες τρύπες όσες και το κεφαλοτύρι.:p

Εσύ την σκότωσες! .. Οχι.. εσύ! .. οχι εγώ, αυτή! .. Μάλλον όχι αυτή..
Θα την σκοτώσεις εσύ ? .. Όχι εγώ.. καλύτερα εσύ.. Όχι μη..

Πάει.. η σειρά έχει γίνει ότι και ότι.. και δεν είναι ούτε φαρίνα γιώτη! :laugh:

Ωχ! τα νεύρα μου γιατρέ !!!
Μάλλον θα την σταματήσωωω..

Σκηνή :
Μη ξεχάσω να βγάλω τα σκουπίδια το βράδι.. γιατί θα περάσει το σκουπιδιάρικο.. :laugh:

Όλα καλά.. και όλα ωραία!
Στον κόσμο μας εμείς !!! :laugh:

Last edited:

τώρα είδα την απάντηση ε κάτι είναι και αυτό που ξέρεις μπορεί κάποια στιγμή να διαβάσουν τι γράφει και να την κόψουν

Ναι.. άμα το πηγαίνουν έτσι σε κάθε επεισόδιο.. θα τελειώσει "φυσικά" η σειρά!! :laugh:

Re: Under the Dome

Μπορεί κάποιος που έχει διαβάσει το βιβλίο να μου απαντήσει,αν τα γεγονότα στην σειρά μέχρι στιγμής έχουν σχέση με αυτά του βιβλίου ή έχει αλλαχτεί εντελώς ;