Βρε παιδια δεν ειπα οτι οι audiolab δεν ειναι καλοι ειπα οτι δεν μου αρεσουν και το προσωπικο γουστο δεν ιεναι υπερβολη. Τωρα οσο για τα κινεζικα που λετε δεν τα εχω ακουσει και δεν ανδιαφερομαι. Οσο για τον 300αρι που γινεται στη κινα δεν ιδρωνει και το αυτι μου αλλα δεν το παιρνω και στο ντουκου... Τελος παντων ο unico ειναι και made in italy με οτι θετικο συνεπαγεται. Καποτε παντως ειχα ακουσει τον απλο με ενα ζευγαρι vaderssteen τα μικρα αλλα δε μου αρεσε το αποτελεσμα λογο ηχειο μιας και την ιδια μερα ειχα ακουσει και το μεγαλο vaderssteen και δε μου αρεσε ο ηχος ουτε αυτου που επαιζε με αλλα ενυσχιτικα. Οποτε δεν το λαμβανω θποψην μου σαν εμπειρια για να παρω αποφαση. Οσον αφορα τα ρευματα του unico se δεω ειναι και λιγα 2x140 8Ω και 2x250 4Ω που πιστευω οτι ειναι αρκετα για βτα ηχεια μου. Παντως καποια σχολια σε αλλα ποστ για τον unico λενε οτι εχει παχυ ηχο και αργο δεν με προβληματιζουν ιδιαιτερα αλλα τα λαμβανω υποψην. εχει κανει απο σας κανενας ακροασεις με unico και με τι ηχεια;