unico se η krell s300i? γνωμες....

Eπειδή ένα από (τα πολλά) χαρίσματά μου είναι να προβλέπω το μέλλον, έχω να σου πω ότι τον Krell σε ένα με ενάμισι χρόνο θα ψάχνεις να τον δώσεις. Mε τον unison υπάρχει περίπτωση να βγάλεις και τριετία...

Κύριε, κύριε εγώ πόσο βλέπετε να κρατάω τους Gryphon ? :SFGSFGS5:

Εσύ από την άλλη πόσο θα αντέξεις με τους ........ πως τους είπαμε ? "παραγωγείς παραμόρφωσης" που λένε και οι εξπερ για τους wavac :party:

Βρε Κώστα, καλά τα λες, αλλά ας κάνουμε ένα μικρό τεστ: πάμε μια βόλτα από του Χουρμουζιάδη, να μας βάλει τον icepower της Rotel και έναν αντίστοιχης ισχύος Classe ή Linn, στα 802D πχ.

Δε νομίζω να κερδίσει ο Rotel...

Δηλαδή με λίγα λόγια βάζουμε έναν ενισχυτή 2x1000 σε ένα μικρό fostex και παίζουμε απλά με το volume χαμηλά...
Σταματάμε αφού μας έρθει ο κώνος καπέλο ή λίγο νωρίτερα...

Σου θυμίζει τίποτα η λέξη "λογάριθμος";

Βρε Κώστα, καλά τα λες, αλλά ας κάνουμε ένα μικρό τεστ: πάμε μια βόλτα από του Χουρμουζιάδη, να μας βάλει τον icepower της Rotel και έναν αντίστοιχης ισχύος Classe ή Linn, στα 802D πχ.

Δε νομίζω να κερδίσει ο Rotel...

+1

Ρε παιδια τι ειναι αυτα που λετε? Ο καθενας ακουει οπως και απο οπου γουσταρει. Γι αυτο αλλωστε υπαρχουν και τοσες διαφορετικες σχολες. ολες εχουν θετικα και αρνητηκα και ο καθενας διαλεγει. δεν ειναι τιποτα λαθος βρε παιδια. ωραια τα λιγα λαμπατα watt ωραια και τα πολλα κ.λ.π. Ημαρτων!

Σου θυμίζει τίποτα η λέξη "λογάριθμος";

Αμέ... Εσένα το ότι με ένα δύο click θα έχει δώσει όσα watt αντέχει ένα ευαίσθητο ηχείο των 8 Watt και οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να έχουμε και κάποιον έλεγχο σχετικά με την ένταση που ακούμε μουσική;
Για να μη μιλήσω για το πως ακούγεται π.χ. η εκφόρτηση του τροφοδοτικού ενός τέτοιου ενισχυτή σε ένα τέτοιο ηχείο, ή το αν παλιώσει λίγο το ποτενσιόμετρο και αποκτήσει γράζι...
Το πρώτο "χριτς" που θα κάνει το ποτενσιόμετρο θα το ακούσει όλη η γύρω περιοχή... :BDGBGDB55:

Είναι τουλάχιστον χαζό να επιμένεις ότι το να βάλεις έναν ενισχυτή των 2x1000 σε ένα ηχείο των 100+ DB σχεδιασμένο να αντέχει μέχρι 8 Watt είναι σοφό...

Με αυτή τη φιλοσοφία θα βάζαμε μηχανή των 500 ίππων σε smart επειδή έχει φρένα...

500 ιπποι σε smart! Αυτο θα επιταχυνει στο ρελαντι ρε!
Περα απο την πλακα οι ψηφιακοι δεν ειναι κακοι και εχουν σαφως πολλα πλεονεκτηματα σε σχεση με τους συμβατικους ενισχυτες απλα τους λειπει η "φινετσα" στον ηχο σε συγκριση με ενα καλο μηχανημα...ακομη. Σε λιγο καιρο μπορει να καθιερωθουν και να δωσουν ακομη καλυτερα πραγματα.

Αμέ... Εσένα το ότι με ένα δύο click θα έχει δώσει όσα watt αντέχει ένα ευαίσθητο ηχείο των 8 Watt και οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να έχουμε και κάποιον έλεγχο σχετικά με την ένταση που ακούμε μουσική;
Για να μη μιλήσω για το πως ακούγεται π.χ. η εκφόρτηση του τροφοδοτικού ενός τέτοιου ενισχυτή σε ένα τέτοιο ηχείο, ή το αν παλιώσει λίγο το ποτενσιόμετρο και αποκτήσει γράζι...
Το πρώτο "χριτς" που θα κάνει το ποτενσιόμετρο θα το ακούσει όλη η γύρω περιοχή... :BDGBGDB55:

Είναι τουλάχιστον χαζό να επιμένεις ότι το να βάλεις έναν ενισχυτή των 2x1000 σε ένα ηχείο των 100+ DB σχεδιασμένο να αντέχει μέχρι 8 Watt είναι σοφό...

Με αυτή τη φιλοσοφία θα βάζαμε μηχανή των 500 ίππων σε smart επειδή έχει φρένα...

Δεν επιμένω. Καθένας έως εκεί που μπορεί και καταλαβαίνει...

Eγω παλι ρε παιδια εχω να πω το εξεις. Αφου η ηριδα εχει τοσα χρωματα γιατι να μας αρεσει μονο ενα... Ολες οι υλοπιοισεις εχουν την ομορφια τους ακουστικα παντα. Απλα εξαρταται τη χρηση. Πιστευω πως ενας με εναν χωρο 20 τ.μ. η μικροτερο πανω απο 15-20 watt δε χριαζεται που σημαινει οτι ειναι το 2-5% της ισχυως ενως 2x1000 ενισχυτη που σημαινει πως σε αυτη τη σταθμη ακομα ουτε ισοροπια ισχυος στα καναλια δεν θα εχει . ολοι εχουμε παρατηρησει αυτο το φαινιμενο οταν το ποτενσιομετρο ειναι χαμηλα....

Last edited:
Μετα, το θεμα δεν ειναι η ισχυς του ενισχυτη αλλα και η συμπεριφορα του ηχειου η μηχανικες και ηλεκτρικες παραξενιες αυτου ως προς την ισχυ που λαμβανει και παραγει εργο κ.λ.π. Δε μπορουμε να ειμαστε τοσο απολυτοι και να λεμε μονο αυτο ειναι σωστο κ.λ.π. Ολα καλα στη θεωρια.... ολοι εχουμε γινει μαρτυρες λαθους συνδιασμων σε εκθεσεις οπου αναισητα ηχεια επαιζαν με singla endeed ευαισθητα ηχεια με θηρεια ισχυος μικρα δωματια με συστηματα που χιλιαδων ευρω που δεν επαιζαν ουτε ρελαντι λογω χωρου κ.λ.π. Δε γινεται να μηλαμε γενικα .... Το καλυτερο πιστευω ειναι να κοιταμε το χωρο μας και τις απαιτησεις του ως προς το τι ζηταμε εμεις σαν τελικο αποτελεσμα συναρτιση της δισκοθηκης μας και τελος ζητωντας και μια δευτερη γνωμη οπως καλη ωρα κανουμε εδω. :ernaehrung004:

Δεν επιμένω. Καθένας έως εκεί που μπορεί και καταλαβαίνει...

Τις εξυπνάδες και τους αφορισμούς σε άλλο forum κ. Κόγια.
Όταν σας τελειώνουν τα επιχειρήματα μην προσπαθείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλιώς.

Δεν φταίει αυτός...Εσείς οι "κομπλεξικοί", "φασίστες",που ανοίγετε διάλογο μαζί του φταίτε...

Last edited:
Παντως οταν δοκιμασα στο σπιτι μου ψηφιακη υλοποιηση με Magnepan, με εντυπωσιασε σε καποια πραγματα αλλα ηταν ετη φωτος μακρυα απο τον ενισχυτη μου σε σωματα και χροιες.
Τι με εντυπωσιασε; Οτι ηταν το ενα εικοστο σε ογκο και κιλα και οδηγουσε τα 83db ευαισθησιας ηχεια σε αξιοπρεπη σταθμη. Ως εκει.

Re: Απάντηση: unico se η krell s300i? γνωμες....

Δεν φταίει αυτός...Εσείς οι "κομπλεξικοί", "φασίστες",που ανοίγετε διάλογο μαζί του φταίτε...

Για πρώτη και τελευταία φορά, συμφωνώ απολύτως σε κάτι μαζί σου. Και το εννοώ!

Προσωπικά δεν επεδίωξα καμιά συμφωνία με σένα.Δεν θέλω καμία κουβέντα μαζί σου.Αν περιόριζες τα υψηλού τεχνικού και πολιτιστικού επιπέδου σχολιά σου εκεί που πραγματικά εκτιμούνται,θα ήταν καλύτερα γι' όλους...

Προσωπικά δεν επεδίωξα καμιά συμφωνία με σένα.Δεν θέλω καμία κουβέντα μαζί σου.Αν περιόριζες τα υψηλού τεχνικού και πολιτιστικού επιπέδου σχολιά σου εκεί που πραγματικά εκτιμούνται,θα ήταν καλύτερα γι' όλους...

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Το επεδίωξες - δεν το επεδίωξες, τί να κάνουμε, αφού συμφώνησα, να μη στο πω; Λυπήθηκα πολύ που συμφώνησα, και γι' αυτό στο είπα, να λυπηθείς κι εσύ. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, βλέπεις...