Χιούστον
Supreme Member
Eπειδή ένα από (τα πολλά) χαρίσματά μου είναι να προβλέπω το μέλλον, έχω να σου πω ότι τον Krell σε ένα με ενάμισι χρόνο θα ψάχνεις να τον δώσεις. Mε τον unison υπάρχει περίπτωση να βγάλεις και τριετία...
Δηλαδή με λίγα λόγια βάζουμε έναν ενισχυτή 2x1000 σε ένα μικρό fostex και παίζουμε απλά με το volume χαμηλά...
Σταματάμε αφού μας έρθει ο κώνος καπέλο ή λίγο νωρίτερα...
Βρε Κώστα, καλά τα λες, αλλά ας κάνουμε ένα μικρό τεστ: πάμε μια βόλτα από του Χουρμουζιάδη, να μας βάλει τον icepower της Rotel και έναν αντίστοιχης ισχύος Classe ή Linn, στα 802D πχ.
Δε νομίζω να κερδίσει ο Rotel...
Σου θυμίζει τίποτα η λέξη "λογάριθμος";
Αμέ... Εσένα το ότι με ένα δύο click θα έχει δώσει όσα watt αντέχει ένα ευαίσθητο ηχείο των 8 Watt και οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να έχουμε και κάποιον έλεγχο σχετικά με την ένταση που ακούμε μουσική;
Για να μη μιλήσω για το πως ακούγεται π.χ. η εκφόρτηση του τροφοδοτικού ενός τέτοιου ενισχυτή σε ένα τέτοιο ηχείο, ή το αν παλιώσει λίγο το ποτενσιόμετρο και αποκτήσει γράζι...
Το πρώτο "χριτς" που θα κάνει το ποτενσιόμετρο θα το ακούσει όλη η γύρω περιοχή... :BDGBGDB55:
Είναι τουλάχιστον χαζό να επιμένεις ότι το να βάλεις έναν ενισχυτή των 2x1000 σε ένα ηχείο των 100+ DB σχεδιασμένο να αντέχει μέχρι 8 Watt είναι σοφό...
Με αυτή τη φιλοσοφία θα βάζαμε μηχανή των 500 ίππων σε smart επειδή έχει φρένα...
Δεν επιμένω. Καθένας έως εκεί που μπορεί και καταλαβαίνει...
Δεν επιμένω. Καθένας έως εκεί που μπορεί και καταλαβαίνει...
Δεν φταίει αυτός...Εσείς οι "κομπλεξικοί", "φασίστες",που ανοίγετε διάλογο μαζί του φταίτε...
Δεν φταίει αυτός...Εσείς οι "κομπλεξικοί", "φασίστες",που ανοίγετε διάλογο μαζί του φταίτε...
Προσωπικά δεν επεδίωξα καμιά συμφωνία με σένα.Δεν θέλω καμία κουβέντα μαζί σου.Αν περιόριζες τα υψηλού τεχνικού και πολιτιστικού επιπέδου σχολιά σου εκεί που πραγματικά εκτιμούνται,θα ήταν καλύτερα γι' όλους...
Προσωπικά δεν επεδίωξα καμιά συμφωνία με σένα.Δεν θέλω καμία κουβέντα μαζί σου.Αν περιόριζες τα υψηλού τεχνικού και πολιτιστικού επιπέδου σχολιά σου εκεί που πραγματικά εκτιμούνται,θα ήταν καλύτερα γι' όλους...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.