Upnp app για iOS και Android

Όταν:

✔️ το stream

είναι:
  • bitperfect,
  • asynchronous USB,
  • σωστό clock downstream,
  • σωστό DAC implementation,

τότε:

✔️ θεωρητικά

τα δεδομένα φτάνουν ίδια 🙂

Για upnp apps δεν μιλάμε; :unsure:
Τι σχέση έχει το asynchronous USB, το DAC implementation κλπ;
Αυτά είναι δουλειά του receiver, όχι του upnp app.

Για upnp apps δεν μιλάμε; :unsure:
Τι σχέση έχει το asynchronous USB, το DAC implementation κλπ;
Αυτά είναι δουλειά του receiver, όχι του upnp app.

Ναι, έχει πιάσει όλες τις περιπτώσεις, δεν ρώτησα συγκεκριμένα για upnp. Άσε που κάνουν κ λάθη.

• Like
Reactions: Tzimisce
Το jplay το εχω. Ειναι μαλιστα η δευτερη χρονια που πληρωσα 50αρικο για να το εχω. Αυτη τη φορα το πηρα για να δοκιμασω το hra streaming.

Αν συγκρινω πχ το tidal με την υλοποιηση connect και το jplay να παιζει tidal με ρυθμιση update time=12000 sec(αλλα ακομα και στην default τιμη) θα ελεγα ξεκαθαρα οτι το jplay ειναι πιο καθαρο, ειδικα ακους περισσοτερη λεπτομερεια στο μπασο και λεπτομερειες στο background, εχει πιο πολυ βαθος και αερα (αυτο ειναι το πρωτο που ακους), ειναι πιο γρηγορο στα transients , δηλαδη σε μια γρηγορη ακολουθια στα drums θα ακουστει τελεια σε σχεση με λιγο πιο αργα που θα ακουστει το tidal connect, εχει μια γενικα πιο open και χαιενταδικη παρουσιαση, το μπασο ειναι δυνατο και σφιχτο και λεπτομερες και θα ελεγα πολυ διαφορετικη παρουσιαση απο το tidal connect το οποιο ακουγεται να εχει πιο πολυ σωμα θεωρητικα αλλα λιγο θολο, το jplay ακουγεται ρεαλιστικο.

Το mconnect upnp παλι ακουγεται λεπτομερες στο tidal και πιο καθαρο απο το connect αλλα με πολυ περισσοτερο σωμα, οχι ομως με τη διαφανεια και την ταχυτητα του jplay.

Παρολα αυτα επειδη γουστα ειναι αυτα προτιμω το spotify connect το οποιο εχει φοβερο timing ,ατακα και σωμα, μου αρεσει οπως αποδιδεται η ροκ μουσικη στο spotify πολυ . Και το πιανο ακουγεται ωραια στο spotify. Ομως σε jazz και κλασικη το jplay ειναι κορυφη.

Το hra streaming σε απολυτη ποιοτητα ηχου ειναι αξεπεραστο αλλα εχει πολυ μικροτερη συλλογη κομματιων με βαρος την κλασικη και την jazz/blues.

Last edited: