είναι τα watt των συσκευών που θα συνδέσεις επί 1,5 , αυτά χονδρικά ...
θελω να αγορασω ενα ups και δεν ξερω πως να υπολογισω τα va ωστε να παρω το σωστο
δηλαδη εαν εαν το συνολο των συσκευων μας ειναι 1500wat θελουμε 2500αρι ups?
Αν εχεις πραγματικά 1500watt φορτία, θες από 2500VA και πάνω
Η περίπου χ1.6 όπως ειπώθηκε για να βρεις τα VA, αλλά σχεδόν πάντα αναφέρουν δίπλα και τα watt τους...
Φυσικά όσο μεγαλύτερο πάρεις τόσο πιο πολύ ώρα θα έχεις αυτονομία, όσο πιο επώνυμο τόσο πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά λειτουργίας θα έχει, και πάει λέγοντας...
Αν εχεις πραγματικά 1500watt φορτία, θες από 2500VA και πάνω
Αλήθεια, τι σου καίει τόσο πολύ?
σκεφτομαι να παρω ενα "σοβαρο" πολυμπριζο -γιατι ο αριθμος συσκευων ανεβηκε-και συγχρονως να ειναι και ups.αλλα ετσι οπως φαινεται θα παω σε απλο πολυμπριζο.
pioneer 427xd 291w
denon 2807 500w
htpc enermax 500w
για να μην σας στα πολυλογω αυτα ειναι τα "θηρια" και ακολουθουν dvdplayer,nova,dvd-r,ps2 οποτε μαλλον θελω ups ντουλαπα...
Μηπως για την τιβί είναι αρκετη μια ποιοτική μπρίζα ασφαλείας?
Το htpc πάλι, πολύ μου φαίνεται το 500άρι... Μηπως 500W είναι το τροφοδοτικό του? Δεν σημαίνει ότι καιει και τόσα... Για τσεκαρε εδώ:
http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
Το σωστό είναι ο Denon να μην μπει πάνω σε UPS, λόγω του συμβατικού τροφοδοτικού του (με μετασχηματιστή). Τέτοιου είδους συσκευές δεν δουλεύουν σωστά με τα φτηνά (line interactive) UPS που κυκλοφορούν.
Το σωστό είναι ο Denon να μην μπει πάνω σε UPS, λόγω του συμβατικού τροφοδοτικού του (με μετασχηματιστή). Τέτοιου είδους συσκευές δεν δουλεύουν σωστά με τα φτηνά (line interactive) UPS που κυκλοφορούν.
Εγώ πάλι εχω βαλει το htpc (και όλα τα ΠιΣι μου) σε UPS, και ενισχυτή και τηλεόραση σε πολύμπριζο ασφαλείας της APC...
Βεβαια η τιβί μου και ο ενισχυτής μου, μάλλον είναι κατώτερης αξίας από τα δικά σου (dp88), οπότε...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.