Ανακαλώ ότι σου από κοντά για το κεντρικό της σειράς . Ίσως ήμουνα πολύ κοντά και το είδα λάθος. Τα ματσαρίσματα και τα λοιπά + και - εσύ τα ξέρεις.
Πάντως εγώ θα δοκίμαζα και τον Παυλάρα στο σκαμπώ να απαγγέλει κανένα παραμύθι.
Για τη βάση δεν ξέρω να την κάνεις στον μαραγκό από το ίδιο ξύλο να φαίνεται σαν προέκταση του επίπλου. Ετσι και αλλιώς οι βάσεις των lynx είναι περίεργες και να την ματσάρεις με ιδιοκατασκευή το βλέπω δύσκολο.
ΥΓ.
Χάλια σε αντανακλάσεις η vt30 χάλια χάλια :ADFADF1:
Μάλλον θα προχωρήσω με το Lynx...
Μια τελευταία άποψη έστω και για το αισθητικό μέρος θα ήταν καλοδεχούμενη...
:ernaehrung004:
Χωρις να διαθετω πολλες γνωσεις γυρω απο τα AV στησιματα, αλλα καθαρα επειδη ξερω το συγκεκριμμενο χωρο, εχω την αισθηση οτι τα συγκεκκριμμενα μπροστινα στο συγκεκριμμενο στησιμο, δεν χρειαζονται τοσο μεγαλο κεντρικο, η πληροφορια μπορει να ρθει κ απο το μικρο πικολο το οποιο λογω κατασκευης αντεχει αχρωματιστα σε σταθμες. Επιπλεον αισθητικα θα ναι σιγουρα πιο εναρμονισμενο σε μεγεθος σε σχεση με το επιπλο πισω.
The bigger, the better. Δεν είναι οι στάθμες, αλλά η πληροφορία και το εμπρός μέτωπο που μεγαλώνει απίστευτα. Για ταινίες συζητώ. Για μουσική κοιτάμε άλλα.
Να δώσω ένα απτό παράδειγμα:
Είχα στήσει στη δουλειά μια πεντάδα revolution με τα 4άρια μεγάφωνα. Τα εμπρός ήταν δαπέδου με δύο τεσσάρια drivers, και το κεντρικό οριζόντιο με 2 4άρια drivers. Απολύτως ματσαρισμένα κλπ. Έβαλα για δοκιμή ένα μεγάλο κεντρικό από Martin Logan, theater i, νομίζω, και έπαθα τεράστιο σοκ από την πληροφορία και τα εφφέ. Εκεί που άκουγες το ελικόπτερο να κατεβαίνει απλά μπροστά σου με το revolution, με το μεγάλο κεντρικό.... αισθανόσουν τον αέρα από τις λεπίδες του έλικα... .
Η καλυτερη πληροφορια μαλλον προηλθε περισσοτερο απο την απειρως καλυτερη αναλυση του ML που οπως και να χει ειναι αλλη κλαση απο το τιμιο Tannoy. Παντως αντιλαμβανομαι το σκεπτικο σου.
Προσπαθούσα να κεντρίσω το ενδιαφέρον του Βλάχου...![]()
Περισσοτερη πληροφορια στη δικη μου αντιληψη σημαινει μεγαλυτερη αναλυση. Μεγαλυτερο μεγεθος οπως το αντιλαμβανομαι σημαινει μεγαλυτερος ογκος στην πληροφορια. Ο Νικος οτι και να παρει μετα το μικρο φοκαλ, ειτε το Piccolo ειτε το Lynx η διαφορα θα ειναι χαωδης. Το μικρο πικολο μονο πικολο δεν ακουγεται και αν το καλοσκεφτει καποιος, συνηθως τα κεντρικα εχουν μεγαφωνα μια ιντσα μικροτερα απο αυτα των μπροστινων, και αυτο συμβαινει σε πολλα πακετα Front-center εταιριων οπως η Q-Acoustics, Dali κλπ. Το καλο με το χωρο του Νικου ειναι οτι ακριβως μπροστα απο την τριαδα των ηχειων δεν υπαρχει αχανης χωρος να διαχεεται ο ηχος και να "χαθουν" τα ηχεια. Το γεγονος οτι ο απεναντι τοιχος ειναι αρκετα κοντα μαλλον ειναι θετικο στο AV, κ το αντιθετο στο δικαναλο. Αυτη ειναι η δικη μου λογικη sto γιατι δεν χρειαζεται μεγαλυτερο κεντρικο απο το picolo και το σχολιο μου ηταν για το ηχειο εξαρχης.
Τα περαιτερω του 5καναλου τα ξερετε καλυτερα απο μενα και με την ελλειπη μου γνωση θα ταν υβρη να συνεχισω να μιλαω για ξενα χωραφια. Ετσι κ αλλιως οποια αλλαγη προς το καλυτερο θα ναι.
Τί θα κάνομεν ρε γμτ με τα τζάκιααααααααααα!?!?!?!?!?!?! :rifle: :rifle: :rifle:
Τί θα κάνομεν ρε γμτ με τα τζάκιααααααααααα!?!?!?!?!?!?! :rifle: :rifle: :rifle:
Θα τα αναβετε, θα βαζετε τη μουσικουλα συνοδευτικα, διπλα το ποτακι σας και θα γουσταρετε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.