USB DAC MUSICAL FIDELITY

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΦΕΡΕ O ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ;;ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ , ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Δεν γνωρίζω – ίσως κάποιος φιλος να γνωρίζει
Αλλά σε παρακαλώ μη χρησιμοποιείς κεφαλαία… σε φόρουμ το να χρησιμοποιείς κεφαλαία είναι σαν να *φωνάζεις*

θα εισαχθει κανονικα με τιμη 180 ευρω και περιπου σε ενα μηνα απο τωρα.

Επικοινωνησα σημερα για να μαθω αν εχουν εισαχθει και με πληροφορησαν οτι ο κατασκευαστης απαιτει εναν ελαχιστο αριθμο κομματιων για να τα στειλει και γι αυτο το λογο ακομα δεν ειναι σιγουροι. Αν υπαρχει ενδιαφερον απο καποιον με μια μικρη προκαταβολη (180 θα πωλειται) μπορει να του το φερουν με την επομενη παραλαβη συσκευων (εστω και ενα κομματι).
Αυτο μου ειχαν πει και πριν 2 μηνες βεβαια απλα σε δευτερη επικοινωνια μια βδομαδα μου ειχαν μιλησει για κανονικη εισαγωγη και ειχα μεινει ησυχος.

Πριν 2 ωρες αγορασα το δικο μου απο τον αντιπροσωπο,εφερε 100 πρωτα κομματια και η τιμη πωλησης ειναι 180 ευρω. Οι πρωτες ακροασεις με σημα απο το wdtv με οπτικη ινα ειναι αρκετα καλες και φυσικα η συγκριση με το αναλογικο σημα του media player η μερα με τη νυχτα (υλικο wav και mp3 στα 320) . Δοκιμες με usb συνδεση αυριο που θα εχω χρονο και ηρεμια για ανακατεμα με καλωδια.

Last edited:
Δεχεται σημα και απο flac στην ψηφιακη εξοδο,μολις το επιβεβαιωσα::a0210:

Μα το DAC δεν κάνει την αποκωδικοποίηση. Ο media player την κάνει και στέλνει την στερεοφωνική παλμοσειρά στο DAC.

Εχεις απολυτο δικιο,ουσιαστικα το παραπανω μηνυμα πηγαινε στο wdtv και οχι στο dac. Σε αλλο θεμα ειχε γινει το ερωτημα αν το wdtv βγαζει ψηφιακο σημα απο flac αρχεια.

Aπο το πρωι ακουω με συνδεση usb απο τον υπολογιστη (desktop P4 πενταετιας).Η συνδεση-εγκατασταση ειναι ευκολη και μετα απο αυτη απενεργοποιειται η καρτα ηχου του υπολογιστη.Ο ηχος ειναι εμφανως καλυτερος απο τον ηχο της καρτας ηχου, x-fi creative, αλλα και παλι υποδεεστερος της συνδεσης με οπτικη ινα με το wdtv (με τα ιδια κομματια συγκριση). Δυστυχως η "ηλεκτρονικη βρωμια" του υπολογιστη ειναι παρουσα και με αυτο το τροπο συνδεσης. Δεν ξερω αν ενα λαπτοπ θα εδινε καλυτερο ηχο,η επομενη δοκιμη θα δειξει.

Αυτο που παρατηρω ομως και με αυτο το τροπο συνδεσης ειναι οτι mp3 με bitrate κατω απο 256 (αντε με 192 αυτα που εχω μετατρεψει εγω απο δικα μου cd) απλα δεν ακουγονται.

Last edited:
Για να το κάνεις να κελαηδήσει τουλαχιστον σε μένα που χρησιμοποιώ vaio-laptop-όταν πρόσθεσα τον υβριδικό λαμπάτο προενισχυτή της trends PA-10 o ηχος του απογειώθηκε ακόμη περισσότερο.Προσοχή θέλει στο καλώδιο USB να είναι καλής ποιότητας με διπλό μαγνήτη-έναν στην εισοδο του καλωδίου και έναν στην έξοδο-μιάς και οι παρεμβολες και οι θόρυβοι απο τον ιδιο τον υπολογιστη θα ταλαιπωρούν τον ηχο.

ειναι αληθεια οτι το καλωδιο usb που χρησιμοποιησα ηταν τριμετρο και της πλακας,αλλα αυτο ειχα διαθεσιμο.H λαμπα σιγουρα θα δινει το δικο της χρωμα στον ηχο.

Τελικα το αγόρασα σήμερα.το συνέδεσα με pc μέσω usb και coaxial με φτηνο DVD. Σε συγκριση με το dac magic που ειχα πριν πιστευω οτι vdac υπερτερει στα χαμηλα του αλλα χανει στις υψηλες οπου το dac magic ειναι ιδιαιτερα αναλυτικο.
η γενικοτερη εικονα που σχηματισα ειναι παρα πολυ καλη λαμβανοντας υποψιν και την χαμηλη αξια αγορας του.

Τελικα το αγόρασα σήμερα.το συνέδεσα με pc μέσω usb και coaxial με φτηνο DVD. Σε συγκριση με το dac magic που ειχα πριν πιστευω οτι vdac υπερτερει στα χαμηλα του αλλα χανει στις υψηλες οπου το dac magic ειναι ιδιαιτερα αναλυτικο.
η γενικοτερη εικονα που σχηματισα ειναι παρα πολυ καλη λαμβανοντας υποψιν και την χαμηλη αξια αγορας του.

Ωραίος,

Καλή διασκέδαση!!!