Τα ανωτέρω προφανώς ισχύουν για σύνδεση με παλαιά ή και φτηνά CD-DVD player μέσω της ομοαξονικής. Ως USB DAC δεν έχω προλάβει ακόμα να το ψάξω-ακούσω αλλά διάβασα αλλού ότι ως τέτοιο είναι ακόμα καλύτερο παρ' ότι εκεί δέχεται σήμα μόνο ώς 16bit/48Khz!
Θα μπορούσε κανείς να ζητήσει περισσότερες εισόδους-εξόδους, δυνατότητες επιλογής δειγματοληψίας κλπ κλπ. Όμως στην τιμή του νομίζω ότι είναι καλύτερα που δεν τα έχει διότι απ' ότι ακούω τα λεφτά του είναι ευτυχώς όλα στην ποιότητα του ήχου.
Αυτό που για λόγους προστασίας περιβάλλοντος δεν μου αρέσει καθόλου, είναι το τροφοδοτικό του διότι καταναλώνει 8 watt ακόμα κι όταν το DAC δεν λειτουργεί και για να το απενεργοποιήσεις πρέπει να το βγάλεις απ' την πρίζα. Είναι βέβαια συνηθισμένο για το είδος της συσκευής και την κατηγορία τιμής αλλά κατά τη γνώμη μου θα πρέπει όλες ανεξαιρέτως οι συσκευές και χωρίς καμία δικαιολογία για το αντίθετο, να έχουν τη δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης για μηδενική κατανάλωση ρεύματος όταν δεν χρησιμοποιούνται. Ναι τα μηχανήματα παίζουν σαφώς καλύτερα "ζεστά" αλλά επιτέλους πρέπει να βάζουμε τις προτεραιότητες με τη σωστή σειρά.