USB DVB-T TUNER Dreambox 800

Απάντηση: Re: USB DVB-T TUNER DM800

με ενα λεπτο μαχαιρακι χωριζεις τα δυο μερη πλαστικου που το καλυπτουν (στη μια πλευρα στη μεση εχει μια μικρη εγκοπη)Το μαχαιρακι μολις μπει στην εισοχη το στριβεις και ξεκουμπωνει.
Επειτα σπρωχνεις τα πλαστικα και ξανακουμπωνουν

Χαχαχα..Είδες τελικά τι σου κάνει ένα μαχαιράκι?Με το που το άνοιξα και είδα ότι το tuner γράφει QT1010 πήγα στον on line server της newnigma είδα ότι δεν ήταν κατεβασμένοι οι drivers,τους κατέβασα,επαν/ση στον δέκτη,και ως θαύματος κατέβηκαν όλα τα κανάλια επίγεια ψηφιακά,μιά χαρά.Τέλος καλό όλα καλά.Για αυτό λοιπόν όσοι έχετε αυτό το στικάκι crypto redi pc 50,μαχαιράκι,ανάγνωση chipset και tuner,και κατέβασμα τους κατάλληλους drivers...:award:

Re: USB DVB-T TUNER DM800

Έχω και γω το στικάκι crypto redi pc 50 και είναι από τα καινούργια. Το έχω κάνει εγκατάσταση πολλές φορές σε διάφορα images με οδηγούς αν θυμάμαι καλά AF9015, ο δέκτης το βλέπει πάντα σαν tuner αλλά στην αναζήτηση δεν βρίσκει τους τηλεοπτικούς σταθμούς.-

Σήμερα διαβάζοντας το ποστ σου, το άνοιξα και γω αλλά σε ποιο σημείο είδες το νούμερο που αναφέρεις ??

Εκεί που μπαίνει η κεραία στην πάνω μεριά γράφει Ε213371 και από την κάτω ΒΜ1
94V-0 1026

Σε άλλο σημείο γράφει RD 970
VER1.0 100513
και όλα τα παραπάνω δυσανάγνωστα .-

Μήπως μπορείς να μου πεις στο δικό σου στικ σε ποιο σημείο το γράφει ???

Ευχαριστώ.-

Re: Απάντηση: Re: USB DVB-T TUNER DM800

Χαχαχα..Είδες τελικά τι σου κάνει ένα μαχαιράκι?Με το που το άνοιξα και είδα ότι το tuner γράφει QT1010 πήγα στον on line server της newnigma είδα ότι δεν ήταν κατεβασμένοι οι drivers,τους κατέβασα,επαν/ση στον δέκτη,και ως θαύματος κατέβηκαν όλα τα κανάλια επίγεια ψηφιακά,μιά χαρά.Τέλος καλό όλα καλά.Για αυτό λοιπόν όσοι έχετε αυτό το στικάκι crypto redi pc 50,μαχαιράκι,ανάγνωση chipset και tuner,και κατέβασμα τους κατάλληλους drivers...:award:
notist θυμασαι το chipeset εγραφε af9015 ή AF9015A-N1 ;
οι λεπτομέρειες κανουν τις διαφορες.

Χαχαχα..Είδες τελικά τι σου κάνει ένα μαχαιράκι?Με το που το άνοιξα και είδα ότι το tuner γράφει QT1010 πήγα στον on line server της newnigma είδα ότι δεν ήταν κατεβασμένοι οι drivers,τους κατέβασα,επαν/ση στον δέκτη,και ως θαύματος κατέβηκαν όλα τα κανάλια επίγεια ψηφιακά,μιά χαρά.Τέλος καλό όλα καλά.Για αυτό λοιπόν όσοι έχετε αυτό το στικάκι crypto redi pc 50,μαχαιράκι,ανάγνωση chipset και tuner,και κατέβασμα τους κατάλληλους drivers...

Φίλε, μπορείς να μας πεις ποιους ακριβώς drivers κατέβασες, γιατί εμένα που έχω το ίδιο usb (af-9015a - qt1010) μου κατεβάζει μόνο τις συχνότητες σε mpeg2 (ert) και καθόλου Digea!

Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Καλησπέρα σας.Από την κάτω πλευρά στην είσοδο για την κεραία γράφει QT1010 δυσανάγνωστα korn.Και εγώ πάλευα πολύ ώρα να το διαβάσω και τελικά το ζούμαρα με την κάμερα και το διάβασα.

AF9015A-N1 chipset
QT1010 tuner είναι

Οι drivers που είναι πράσινοι κατεβασμένοι δηλαδή στο online της newnigma είναι:

v4l-dvb-module-af9013
v4l-dvb-module-dvb-core
v4l-dvb-module-dvb-pll
v4l-dvb-module-dvb-usb
v4l-dvb-module-dvb-usb-af9015
v4l-dvb-module-mxl5005s
v4l-dvb-module-mxl5007t
v4l-dvb-module-qt1010 αυτό έλειπε σε μένα
v4l-dvb-module-stv0299

Ελπίζω να βοήθησα.Καλή επιτυχία.:2thumb22sup:

Και βέβαια βοήθησες, άσχετα αν το δικό μου είναι μάλλον από αυτά που δεν πρόκειται να βγάλουν ποτέ οδηγούς χαχαχαχαχαχ.-

Σε ευχαριστώ .-

Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Καλησπέρα σας.Από την κάτω πλευρά στην είσοδο για την κεραία γράφει QT1010 δυσανάγνωστα korn.Και εγώ πάλευα πολύ ώρα να το διαβάσω και τελικά το ζούμαρα με την κάμερα και το διάβασα.

AF9015A-N1 chipset
QT1010 tuner είναι

Οι drivers που είναι πράσινοι κατεβασμένοι δηλαδή στο online της newnigma είναι:

v4l-dvb-module-af9013
v4l-dvb-module-dvb-core
v4l-dvb-module-dvb-pll
v4l-dvb-module-dvb-usb
v4l-dvb-module-mxl5005s
v4l-dvb-module-mxl5007t
v4l-dvb-module-stv0299

Δυστυχώς εμένα κρασάρει συνέχεια με τους παραπάνω drivers και έτσι ξαναγυρίζω στο Dreamelite (το παλιό) που δε μου έχει ως τώρα κρασάρει ποτέ!
Ευχαριστώ πολύ πάντως για τη γρήγορη απάντηση!

Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

AF9015A-N1 chipset
QT1010 tuner είναι

v4l-dvb-module-af9013
v4l-dvb-module-dvb-core
v4l-dvb-module-dvb-pll
v4l-dvb-module-dvb-usb
v4l-dvb-module-mxl5005s
v4l-dvb-module-mxl5007t
v4l-dvb-module-stv0299

χρειάζεται να κανεις και τίποτα άλλο εκτος το να κατεβάσεις τους οδηγούς ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

χρειάζεται να κανεις και τίποτα άλλο εκτος το να κατεβάσεις τους οδηγούς ;

Όχι τι άλλο?Το είδε ενεργ/νο σαν δεύτερο και σκάναρα τις συχνότητες και τα κατέβασε όλα.

Χαιρετώ
Το Sinovideo αναγνωρίζεται τώρα και από το image SifteamEE-rev189-dm800 αμέσως και κατά την πρώτη εκκίνηση ζητά να διαμορφώσουμε αυτό το tuner.

Χαιρετώ
Το Sinovideo αναγνωρίζεται τώρα και από το image SifteamEE-rev189-dm800 αμέσως και κατά την πρώτη εκκίνηση ζητά να διαμορφώσουμε αυτό το tuner.
agapitoi filoi to image tis sifteam exei olous tou neous drivers to dokimasa me ena pinacle e-330 kai doylepse apsoga opotw einai mia kalh lisi gia osoys apo emas exoyn problhma

όντως στο image SifteamEE-rev189-dm800 το cripto redi pc 50 (mxl5007t) το αναγνωρίζει άμεσος σαν δεύτερο tuner αλλα δεν μου βρίσκει κανάλια , ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει ; το σήμα από τι εξωτερική κεραία είναι καλο και σε υπολογιστή δουλεύει άψογα

θα ποσταρω και θα περιμενω μια απαντηση...αγορασα ενα φτηνο tuner το τουρμπο χ αλλα οχι το υβριδικο,το απλο με το mpeg 4 αναφερει...http://www.plaisio.gr/Computers/Har...Turbo-X-DTT-1000-Digital-TV-tuner-HU394-T.htm.
Τοποθετησα το software που ειχε και μια χαρα τα digea καναλια αλλα χωρις τα υπολοιπα...ψαχνωντας ειπα να βαλω και το dvbviewer...και παλι 8 καναλια βρηκε...εχει κανεις καμια ιδεα για το τι πρεπει να κανω???ευχαριστω εκ των προτέρων.

θα ποσταρω και θα περιμενω μια απαντηση...αγορασα ενα φτηνο tuner το τουρμπο χ αλλα οχι το υβριδικο,το απλο με το mpeg 4 αναφερει...http://www.plaisio.gr/Computers/Har...Turbo-X-DTT-1000-Digital-TV-tuner-HU394-T.htm.
Τοποθετησα το software που ειχε και μια χαρα τα digea καναλια αλλα τα υπολοιπα ναι μεν τα βρηκε αλλα μαυρη οθονη...ψαχνωντας ειπα να βαλω και το dvbviewer... 8 καναλια βρηκε...εχει κανεις καμια ιδεα για το τι πρεπει να κανω???ευχαριστω εκ των προτέρων.Τα καναλια οπως το σπορ +,σινε+ και τα υπολοιπα με το λογισμικο του τα βρισκει αλλα αδυνατει να τα παιξει μαυρη οθονη

Καλησπέρα παιδιά,

Exv κλώνο DM800 με BL76, Sim1.0 και τρέχω Gemini 5.1 με kernel 2.6.18-7.3.
Yπάρχει κάποια πρόταση για να μπορέσω να εγκαταστήσω dvb-t stikaki ??
οτι drivers βρίσκω και δοκιμάζω , μου λένε ότι δεν κάνουν για αυτό τον κερνελ και παίζουν σε 2.6.18-7.4

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση

Στις επόμενες μέρες θα υπάρχει πλήρη υποστήριξη dvb-t στο OpenPLI 2.0 για κάποια στικ που υποστηρίζονταν σωστά μόνο στο Blackhole, όπως το Hauppauge Mini ή Crypto PC 100. Επίσης θα υπάρχει υποστήριξη για το νέο revision του Crypto PC 50 (νομίζω πως δε το υποστηρίζει κανένα άλλο Image). Τα patches έχω ανεβάσει εγώ στο development section του OpenPLI forum.

Η υποστήριξη αφορά όλους τους δέκτες που υποστηρίζονται από το OpenPLI 2.0, δηλαδή DM800, DM8000, DM500HD, DM800SE, VUDUO, ET9000.

Μακάρι να δουλέψει και το Crypto PC 50........

Μέχρι τώρα από τότε που το πήραμε, το κρατάμε στο pc γιατί μόνο εκεί δουλεύει....

Μακάρι να δουλέψει και το Crypto PC 50........

Μέχρι τώρα από τότε που το πήραμε, το κρατάμε στο pc γιατί μόνο εκεί δουλεύει....

Θα δουλεύει, μπορώ ήδη αν θες να σου στείλω το διορθωμένο module, σε τι δέκτη θες να το βάλεις και τι image έχεις;