Θα δουλεύει, μπορώ ήδη αν θες να σου στείλω το διορθωμένο module, σε τι δέκτη θες να το βάλεις και τι image έχεις;
εαν μπορεις βαλε καποι link για να το παρουμε και οι υπολοιποι....Θα δουλεύει, μπορώ ήδη αν θες να σου στείλω το διορθωμένο module, σε τι δέκτη θες να το βάλεις και τι image έχεις;
Από αύριο - μεθαύριο θα είναι στο feed του OpenPLI 2.0. Ως τότε, όποιος θέλει δοκιμάζει το παρακάτω αρχείο:
http://www.zshare.net/download/871520778622dc99/
και το αντιγράφει πάνω από αυτό που ήδη έχει. Λογικά δουλεύει σε όλα τα images εκτός από Blackhole.
το crypto 100 λειτουργεί στο openpli 2.0?
παιδια με την χρηση ενος usb hub,μπορει o dm800 μαζι με το usb tuner να δει και ενα usb φλασακι?
το δευτερο usb ειναι πιασμενο απο τον σκληρο.
Από αύριο - μεθαύριο θα είναι στο feed του OpenPLI 2.0. Ως τότε, όποιος θέλει δοκιμάζει το παρακάτω αρχείο:
http://www.zshare.net/download/871520778622dc99/
και το αντιγράφει πάνω από αυτό που ήδη έχει. Λογικά δουλεύει σε όλα τα images εκτός από Blackhole.
ευχαριστω φιλε malakudi sto devices ειναι κενο το ανοιξα με wordpad,στο τuner lei usb tuner dibicom 7000pc(dvb-t),sto manage dvb-t λει gigabyte u8000-rh,dmesg ti enoeis
@bluechris: δεν έχω δοκιμάσει ποτέ σε DM8000. Μήπως δεν υποστηρίζει το module firmware_class (που είναι υπεύθυνο για φόρτωμα firmware);
Να ρωτήσω και γω κάτι. Θα παίξει το crypto redi pc50 στον 800SE που έχω; Κάνει το αρχείο του malakudi και για το δικό μου δέκτη; Να το πάρω; Έχω Newnigma πάνω (τελευταία έκδοση). Επίσης μπορώ να βάλω 2 tuner για να βλέπω με το ένα και να γράφω με το άλλο δεύτερο κανάλι ή μπορώ να το κάνω αυτό και με ένα tuner;
Να ρωτήσω και γω κάτι. Θα παίξει το crypto redi pc50 στον 800SE που έχω; Κάνει το αρχείο του malakudi και για το δικό μου δέκτη; Να το πάρω; Έχω Newnigma πάνω (τελευταία έκδοση). Επίσης μπορώ να βάλω 2 tuner για να βλέπω με το ένα και να γράφω με το άλλο δεύτερο κανάλι ή μπορώ να το κάνω αυτό και με ένα tuner;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.