USB DVB-T TUNER Dreambox 800

Re: USB DVB-T TUNER DM800

το sinovideo εχω.
επαιζε κανονικα σε dreamelite αλλα σε newnigma τπτ.
Πάνο τα φώτα σου :P
νομιζω βρηκα τι φταιει.
ανοιξα το στικακι και ειδα οτι το tuner ειναι TDA18218HN , και αυτο δεν υπαρχει στο feed του newnigma!

http://code.google.com/p/openee/sou...es/v4l-dvb/files/v4l-dvb-tda18218.patch?r=176

και εδω ειναι και για τα 2 (af015 + tda18218)

Πάνο help..

Last edited:

νομιζω βρηκα τι φταιει.
ανοιξα το στικακι και ειδα οτι το tuner ειναι TDA18218HN , και αυτο δεν υπαρχει στο feed του newnigma!

http://code.google.com/p/openee/sou...es/v4l-dvb/files/v4l-dvb-tda18218.patch?r=176

και εδω ειναι και για τα 2 (af015 + tda18218)

http://code.google.com/p/openee/sou...dvb-af9015_fix_for_tda18218_tuner.patch?r=156

Πάνο help..

edited!

Εγώ πάλι κατέβασα τους drivers για smsusb (Crypto PC100) και πάλι δεν το βλέπει. Πρέπει να κάνω τίποτα άλλο;

tda18218 υποστηρίζει το sifteam και το openpli.

δεν γινεται να μπει καπως και στο newnigma??

στο pli-image λες:

For af9015 chipsets, you need following ipk files:

v4l-dvb-module-af9013
v4l-dvb-module-dvb-pll
v4l-dvb-module-dvb-usb
v4l-dvb-module-dvb-usb-af9015
v4l-dvb-module-mc44s803
v4l-dvb-module-mt2060
v4l-dvb-module-mxl5005s
v4l-dvb-module-mxl5007t
v4l-dvb-module-qt1010
v4l-dvb-module-tda18218
v4l-dvb-module-tda18271

το ipk δεν μπορω να το βαλω και στο νewnigma?

Τελικά σε πιο image παιζει κανονικά το (Crypto PC100) ...Το έχει δοκιμάσει κανείς....Εγώ δεν κατάφερα τίποτε ...

Τελικά σε πιο image παιζει κανονικά το (Crypto PC100) ...Το έχει δοκιμάσει κανείς....Εγώ δεν κατάφερα τίποτε ...

OpenPLI 2.0 beta, Sifteam latest, και στα υπόλοιπα αν βάλεις τους σωστούς οδηγούς από τα άλλα images.

κάπου κάνω λάθος ..πέρασα το image opoen pli 2 αλλά όταν το βάζω το (Crypto PC100) δεν μου το αναγνωρίζει...αλλά και οταν προσπαθώ να μπω ιντερνετ (να κατεβάσω cccam και αλλα αρχεία ) δεν μπορώ .. μάλλον ο σερβερ τους είναι κλειστός...

κάπου κάνω λάθος ..πέρασα το image opoen pli 2 αλλά όταν το βάζω το (Crypto PC100) δεν μου το αναγνωρίζει...αλλά και οταν προσπαθώ να μπω ιντερνετ (να κατεβάσω cccam και αλλα αρχεία ) δεν μπορώ .. μάλλον ο σερβερ τους είναι κλειστός...

Ο server τους δουλεύει. Δε θα σου αναγνωρίσει έτσι απλά το στικ το OpenPLI, πρέπει να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα, εγκαθιστώντας κάποια πακέτα από το feed.

Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

καλημέρα σε ολους,

Σε 800se εγκατεστησα το sifteam αναγνωριζει το crypto 100 στο usb device αλλα δεν το βλεπω στo tuner configuration.
Χρειαζεται να κανω κατι αλλο?

Ευχαριστω

Ο server τους δουλεύει. Δε θα σου αναγνωρίσει έτσι απλά το στικ το OpenPLI, πρέπει να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα, εγκαθιστώντας κάποια πακέτα από το feed.

Εχω το ET9000.
Εβαλα και το openpli2 beta.
Που βρίσκω το feed με τα αρχεία που λες για να δω το usb tuner μου;

Εχω το ET9000.
Εβαλα και το openpli2 beta.
Που βρίσκω το feed με τα αρχεία που λες για να δω το usb tuner μου;

μενού-παραμετροποίηση-software managment-advanced options-packet managment

ok
μπήκα εκεί. Εχει διαφορους drivers.
Παρόλο που τον εγκατέστησα ΔΕΝ το βλέπω στα tuners του openpli

technisat airstar telestick2

Στο dream elite black hole 1.33 phoenix edition(Το έχω λόγω του κλησιματος του server)το αναγνωρίζει κανονικά.Πάντως ψάξε drivers για Dib0700(νομίζω έτσi λέγεται στις παραμετροποιήσεις tuner)

κανω install τα drivers για dib0700 αλλα μου λεει οτι δεν το βρισκει.
παντα με openpli 2