USB DVB-T TUNER Dreambox 800

Re: USB DVB-T TUNER DM800

Πανο ευχαριστω πολυ,το εβαλα το αρχειο και το stick αναγνωριστηκε και κατεβασε 25 καναλια.
Απλως δεν δουλευει ο ηχος σε καποια καναλια και σε αλλα μερικες φορες δουλευει ο ηχος και σε αλλα οχι.

Παραδειγμα αν βαλεις alpha δεν εχει ηχο αν κανεις zap σε καναλι τις nova και μετα γυρνας στο alpha εχει ηχο,αν πας στο mega που δεν εχει και γυρισεις στον alpha ο ηχος εξαφανιζεται.

Τωρα τι ειναι αυτο δεν ξερω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Σου δούλεψε δηλαδή;

Το tuner δείχνει ενεργοποιημένο.
Έκανα σάρωση, αλλά δεν συντόνισε κανένα κανάλι.
Δεν ξέρω αν φταίει η εσωτερική κεραία (To stick έχει ένα ιδιαίτερο βύσμα και θέλει αντάπτορα για να συνδεθεί με την εξωτερική κεραία).

Παιδια εγω πηγα πηρα το crypto redi pc 100 απο τον ΓΕΡΜΑΝΟ περιπου 25 ευρω το εβαλα σε newnigma2 το αναγνωρισε αμεσως κ κατεβασε τα καναλια σφαιρα!
ΚΑΙ ERTHD!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Το tuner δείχνει ενεργοποιημένο.
Έκανα σάρωση, αλλά δεν συντόνισε κανένα κανάλι.
Δεν ξέρω αν φταίει η εσωτερική κεραία (To stick έχει ένα ιδιαίτερο βύσμα και θέλει αντάπτορα για να συνδεθεί με την εξωτερική κεραία).

Κατάλαβα, έχεις το ίδο με τον Αντώνη. Μάλλον θα πρέπει να βρεις τον αντάπτορα για την κεραία.

Πανο ευχαριστω πολυ,το εβαλα το αρχειο και το stick αναγνωριστηκε και κατεβασε 25 καναλια.
Απλως δεν δουλευει ο ηχος σε καποια καναλια και σε αλλα μερικες φορες δουλευει ο ηχος και σε αλλα οχι.

Παραδειγμα αν βαλεις alpha δεν εχει ηχο αν κανεις zap σε καναλι τις nova και μετα γυρνας στο alpha εχει ηχο,αν πας στο mega που δεν εχει και γυρισεις στον alpha ο ηχος εξαφανιζεται.

Τωρα τι ειναι αυτο δεν ξερω.

Περίεργο. Κάποιος άλλος χρήστης αναφέρει πως αν αλλάξει από δορυφορικά σε επίγεια, μετά δε δουλεύει το συγκεκριμένο στικ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Κατάλαβα, έχεις το ίδο με τον Αντώνη. Μάλλον θα πρέπει να βρεις τον αντάπτορα για την κεραία.

Ναι και είμαι στην αναμονή μήπως και βρει τον αντάπτορα...
Στην επιλογή σάρωσης καναλιών έβαλα europe dvb-t.

Περίεργο. Κάποιος άλλος χρήστης αναφέρει πως αν αλλάξει από δορυφορικά σε επίγεια, μετά δε δουλεύει το συγκεκριμένο στικ.
Το θεμα ειναι οτι και το προηγουμενο στικ που δοκιμασα (afatech af9015) εκανε και αυτο το ιδιο πραγμα.(και χειροτερα,εβγαζε tuner failed πολλες φορες).
Μπορει να φταιει ο driver ?

Το θεμα ειναι οτι και το προηγουμενο στικ που δοκιμασα (afatech af9015) εκανε και αυτο το ιδιο πραγμα.(και χειροτερα,εβγαζε tuner failed πολλες φορες).
Μπορει να φταιει ο driver ?

Μήπως έχεις χαμηλό σήμα; Το dvb-t stick το έχεις πάνω στο usb του δέκτη, με προέκταση, σε hub; Είχα δει πως όταν το είχα πάνω στο usb δεχόταν παρεμβολές από το tuner του δέκτη (ΕΤ9000), γι' αυτό του έβαλα ένα μικρό usb extension cable και το απομάκρυνα 40-50 πόντους.

Το εχω με ενα μικρο extension cable, υπαρχει καποιος τροπος να δω το σημα ?
Τωρα παρατηρω οτι δεν μου εχει κατεβασει το bluesky.
Λες τελικα να ειναι θεμα κεραιας ?

Παιδια εγω πηγα πηρα το crypto redi pc 100 απο τον ΓΕΡΜΑΝΟ περιπου 25 ευρω το εβαλα σε newnigma2 το αναγνωρισε αμεσως κ κατεβασε τα καναλια σφαιρα!
ΚΑΙ ERTHD!!!

επειδή εχουμε το ιδιο setup μηπως θα μπορουσες να μου πεις τι εκανες για να σου δουλεψει αναλυτικά;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Ναι και είμαι στην αναμονή μήπως και βρει τον αντάπτορα...
Στην επιλογή σάρωσης καναλιών έβαλα europe dvb-t.

http://cgi.ebay.ie/RF-Coaxial-MCX-T...298?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a09a42722

Παραγγείλτε καμιά 10ρια, free shipment έχει, και μοιραστείτε τα. Αν δεν έχετε paypal, σας τα παραγγέλνω κι εγώ και τα στέλνω στον Αντώνη.

Απάντηση: Re: USB DVB-T TUNER DM800

ΚΑΙ ERTHD!!!

Σε ποιο δέκτη???

Re: Απάντηση: Re: USB DVB-T TUNER DM800

Σε ποιο δέκτη???
Σε dm800 εννοειται!
Περαστε το παρακατω αρχειο στο φακελο tmp του δεκτη σας κ καντε manual install αφου πρωτα κουμπωσετε το dvb-t tuner σας κ κανετε επαννεκινηση!
Το δοκιμασα σε newnigma2 και σε experimental με gp3!

http://hotfile.com/dl/116198632/1d82ac8/usbtuner_0.4.3b_dm800.ipk.html

Παρτε εδω και ολα τα στικακια που δουλευουν με αυτο το αρχειο:

as102
a800
a867
af9005
af9015
af9035
au6610
az6027
ce6230
cinergyT2
dib0700
dibusb-mb
dibusb-mc
dtt200
dtv5100
dw2102
ec168
gl861
nova-t-usb2
m920x
smsusb
vp702x
vp7045
b2c2_flexcop
b2c2_flexcop_usb
em28xx

Δοκιμαστετο κ σε αλλα images κ πειτε μου αν σας δουλεψε!

σε μενα οταν παω να εγκαταστήσω το ipk που ανεβασες μου βγαζει σφαλμα :chinscratch:(dm800-newnigma 3.2- crypto pc 100)

ακυρο το παραπανω ποστ μου, τελικα ξαναεγκατεστησα το newnigma και δεχτηκε το ipk σου χωρίς σφαλμα αυτή τη φορά, ετσι μπορεσα και να δω και το tuner στις ρυθμίσεις και να συντονιστεί με τα κανάλια

βεβαια ενώ παλια το newnigma εβλεπε το smargo μου και οχι το tuner, τωρα καταφερα να δω το tuner αλλά οχι το smargo

γεια χαρα σε ολους εχω 1 giγabyte u8000rh εχω βαλει πολλα image αλλα τιποτα ενω το αναγνωριζει κ στο tuner lei dibcom 7000pc καναλια δε κατεβαζει εχω nemesis 2.2 s078 μενω λαρισα κ σε λιγεσ μερες αρχιζει ψηφιακη αλλα απο το βολο τισ ερτ mpeg2 δε κατεβαζει τιποτα ενω στην τv οκ ολα με καλο σημα ξερει καποιος κατι υπαρχει λυση ευχαριστω κ καλο μηνα.