USB DVB-T TUNER Dreambox 800

Re: Απάντηση: Re: USB DVB-T TUNER DM800

Σε dm800 εννοειται!
Περαστε το παρακατω αρχειο στο φακελο tmp του δεκτη σας κ καντε manual install αφου πρωτα κουμπωσετε το dvb-t tuner σας κ κανετε επαννεκινηση!
Το δοκιμασα σε newnigma2 και σε experimental με gp3!

http://hotfile.com/dl/116198632/1d82ac8/usbtuner_0.4.3b_dm800.ipk.html
ισχυει και σε κλωνους 800 η μονο σε original?

Re: Απάντηση: Re: USB DVB-T TUNER DM800

ισχυει και σε κλωνους 800 η μονο σε original?
Δεν ξερω δεν εχω κλωνο αλλα μαλλον θα κανει κ για τα δικα σας μηχανηματα!

Re: USB DVB-T TUNER DM800

Παίδες έχω μπλέξει άσχημα...

Εχω DM800 original - enigma2 5.1 - Crypto PC100. Δοκίμασα τα settings του site του enigma οι οποίες δεν δούλεψαν και μετά δοκίμασα και αυτά τα οποία έχει βγάλει ο chris4 λίγο πιο πάνω.

Τον tuner δεν τον βρίσκει (όταν από τα settings του λέω να δείξει τους tuner) αλλά όταν ξαναέβαλα το Crypto PC100 στο USB του 800 μου εμφάνισε ένα μύνημα ότι κάτι βρήκε. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα παρά να πω ΟΚ και έκτοτε έφυγε το μύνημα και όπως είπα ο tuner άφαντος!!

(έχω κάνει επανεκίνηση κάθε φορά μετα την εγκατάσταση των settings)

Θα προτιμούσα να μη χρειαστεί να ξαναεγκαταστήσω το enigma καθώς επίσης και να μην αλλάξω image.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις

Παίδες έχω μπλέξει άσχημα...

Εχω DM800 original - enigma2 5.1 - Crypto PC100. Δοκίμασα τα settings του site του enigma οι οποίες δεν δούλεψαν και μετά δοκίμασα και αυτά τα οποία έχει βγάλει ο chris4 λίγο πιο πάνω.

Τον tuner δεν τον βρίσκει (όταν από τα settings του λέω να δείξει τους tuner) αλλά όταν ξαναέβαλα το Crypto PC100 στο USB του 800 μου εμφάνισε ένα μύνημα ότι κάτι βρήκε. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα παρά να πω ΟΚ και έκτοτε έφυγε το μύνημα και όπως είπα ο tuner άφαντος!!

(έχω κάνει επανεκίνηση κάθε φορά μετα την εγκατάσταση των settings)

Θα προτιμούσα να μη χρειαστεί να ξαναεγκαταστήσω το enigma καθώς επίσης και να μην αλλάξω image.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις
Λοιπον καλημερα καταρχας αν κ το image σου ειναι πολυ παλιο θα το παλεψουμε λιγο!
Για αρχη κουμπωσε το στικακι σου κ θα σου βγαλει (για λιγο) ενα μηνυμα οτι αναγνωριστηκε η συσκευη!
Μετα κανε επανεκινηση ΟΛΟ το ντριμποξ και οταν επανελθει περνα ενα-ενα τα παρακατω αρχεια (χειροκινητη εγκατασταση) μεχρι εως οτου αναγνωριστει η συσκευη σου σαν 2ο τουνερ!
Οταν αναγνωριστει πηγαινε στην επιλογη του 2ου τουνερ κ αλλαξε τη 2η επιλογη κ επελεξε: Europe dvb-t channels!

http://hotfile.com/dl/117122557/496...tuners_on_dm800)_v0.4.3b_ipk_package.rar.html

Τωρα αν μετα απο ολα αυτα δεν κανεις τπτ εδω ειμαι, αλλα να ξερεις μαλλον θα χρειαστει να βαλεις ενα πιο καινουριο image!

Φίλε chris4 το δοκίμασα αλλα δεν ήθελε να εγκαταστήσει εκδόσεις προηγούμενες από την 4.1(κάτι) και μου έβγαζε μύνημα ότι cannot downgrade ή κάτι παρόμοιο.

Αρα έχω εγκαταστήσει την βερσιον 4.1(κάτι), την οποία και ξαναεγκατέστησα, αλλά δεν το βλέπει το τιουνερ ο σκασμένος...!

Τώρα για αλλαγή image είναι κάτι που θα ήθελα να αποφύγω αν μπορούσα (σε κάθε περίπτωση ακούω προτάσεις για image που να παίρνει απαραίτητα cccam και να διευκολύνει την ιστορία με το DVB tuner...)

Ευχαριστώ

φταει ο kernel εχεισ 2.8.73 ενω τωρα ειναι 2.8.74 εχω 2 dreambox k ξερω ο 1 οκ ο αλλος δε δεχεται λει το κερνελ ειναι παλιο αν εχεις sim 2.01 περνα nemesis 2.2 κ εισαι οκ gia mena h to dreamlite 2 einai ta idia k ta kalytera πιστευω αλλιως δυσκολα.

Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Ήρθε χθες το καλώδιο από τη Σιγκαπούρη και από σήμερα ο dm800 λαμβάνει και τα επίγεια ψηφιακά κανάλια (βρήκε 21 κανάλια από Υμηττό).
Ένα ευχαριστώ στον Πάνο (malakudi) που με βοήθησε στην εγκατάσταση του stick στο openpli.

Μια βοήθεια παιδιά για εγκατάσταση του AirStar Telestick 2 στο newnigma 3.2.1

Δοκίμασα τους drivers που έχει μέσα για technisat αλλά πάντα device not found.

Συγγννώμη που ρωτάω κ εγώ κάτι το οποίο έχει χιλιοαπαντηθεί, αλλά μπερδεύτηκα διαβάζοντας όλες τις σελίδες του post.
Το καλύτερο tuner για DM800 Sim 2.01 με im
age sim201-ssl82-Gemini3-0.31-r3 είναι το Hauppauge, το Crypto 100 ή το SinoVideo;

Γεια σας παιδια.

κι εγω,οπως και ο bisbikoulas εχω GP2 5.1 σε κλωνο bootloader 76 kai sim 2.01

πηρα το crypto redi pc 50,το αναγνωριζει σαν συσκευη,αλλα οχι στα tuner.

τωρα διαβασα πως μαλλον φταει το παλιο Image.βεβαια ημοθν βολεμενος τοσο καιρο,δεν με ενοιαζαν και πολλα πολλα,ισα ισα που εχω το cccam και ειμαι μια χαρα.

διαβασα τωρα ενα σωρο για διαφορα images ,δεν ξερω τι να κανω...δεν υπαρχει τροπος για το 5.10 GP ε?

ειδα οτι το newenigma ειναι καλο.απλα ειμαι χρονια με το αλλο και δεν ξερω αν θα μου παιξει και το στικακι...

παιδια εχω σαλταρει εω και ποσες μερες τωρα εχω ενα dm800 κλωνο.image dreamelite phoenix edition ssl82 ramimaher.πηρα ενα στικ το crypto redi pc100 εκανα εγκατασταση τους drivers κανονοικα βρισκει τα καναλια κανονοικα αλλα οταν παω να δω επιγειο περνω tunefaild.στο pc ολα οκ.στο box tunefaild.μπορει καποιος να βοηθισει αν θελει?

παιδια εχω σαλταρει εω και ποσες μερες τωρα εχω ενα dm800 κλωνο.image dreamelite phoenix edition ssl82 ramimaher.πηρα ενα στικ το crypto redi pc100 εκανα εγκατασταση τους drivers κανονοικα βρισκει τα καναλια κανονοικα αλλα οταν παω να δω επιγειο περνω tunefaild.στο pc ολα οκ.στο box tunefaild.μπορει καποιος να βοηθισει αν θελει?
Ρε παιδια βαλτε κανα καινουριο image τι παθατε με ολα τα παλια images?Το enigma2 φημιζεται για την μεγαλη υποστηριξη του μην χαραμιζεται τα μηχανηματα σας αναβαθμιστε τα!
Υ.Γ Οι drivers για usb dvb-t δουλευουν μονο σε καινουρια images!

Ρε παιδια βαλτε κανα καινουριο image τι παθατε με ολα τα παλια images?Το enigma2 φημιζεται για την μεγαλη υποστηριξη του μην χαραμιζεται τα μηχανηματα σας αναβαθμιστε τα!

εγω πηγα να βαλω την newenigma 3.2.1 αλλα δεν την πηρε καλα και μου βγαλε το γνωστο "ca not found"

τωρα το φλασαρω με rs232,(1 ωρα θελει ακομα....) και βαζω αυτην εδω σε αυτο το θεμα, http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=75749

θα κανει αυτη αραγε για το crypto pc 50?

TO IMAGE TOY RAMIMAHER εχω.εχει τρα καινουρια drivers ετσι δεν ειναι?απλα δεν εχω βρει κατι καλητερο πολυ σταθερο epg κατευθειαν.ειμαι πολυ ευχαριστειμενος.δοκιμασα πολλα.οποτε αλλαγη image λες chris4?den δεν εχει νεο kernel το συγκεκριμεμο image?

Τελικα,επειδη χτες με πηρε το ξημερωμα ,αλλαζοντας συνεχως images,δεν μπορω άλλο!

εχω απ οτι ειδα estar sim με bootloader 76,απλα πρεπει καθε image πριν το βαλω,να το κανω convert με ενα προγραμμα.

το θεμα ειναι,εβαλα το newenigma 3.2.1,το οποιο ομως δεν μου αναγνωριζε το δορυφορικο tuner...ουτε βεβαια το ψηφιακο,εβαλα το nemesis 2.2,αλλα εκτος οτι δεν βρηκα drivers για το crypto pc 50 (AF9015A-N1,MXL5007T),δεν μπορεσα να βρω και cccam plugin.επισης εβαλα και αυτο το Image www.dreamboxupdate.com/opendreambox/1.6/dm800/images/release-dm800-3.1.0.nfi" το οποιο μου ηταν μια χαρα,και βρηκα και cccam και ελληνικα και ολα καλα.αλλα για ψηφιακα,τιποτα...βασικα δεν καταλαβα καν ποιο Image ειναι...newenigma,nemesis,dreamelite....

το σιγουρο ειναι οτι θα το παω παω πισω το crypto.

το θεμα ειναι,οπως ειπατε καποια παιδια,να βαλουμε καινουργια Images.πειτε μου,εγω τωρα ποιο να βαλω?με το gemini δεν ειχα καποιο ιδαιτερο προβλημα,αλλα εφοσον προχωραμε μπροστα,θα θελα να βαλω και το ψηφιακο,αφου γινεται.αλλα τελικα,ποιο στικακι και ποιο Image? οεο?

Last edited:

Τελικα,επειδη χτες με πηρε το ξημερωμα ,αλλαζοντας συνεχως images,δεν μπορω άλλο!

εχω απ οτι ειδα estar sim με bootloader 76,απλα πρεπει καθε image πριν το βαλω,να το κανω convert με ενα προγραμμα.

το θεμα ειναι,εβαλα το newenigma 3.2.1,το οποιο ομως δεν μου αναγνωριζε το δορυφορικο tuner...ουτε βεβαια το ψηφιακο,εβαλα το nemesis 2.2,αλλα εκτος οτι δεν βρηκα drivers για το crypto pc 50 (AF9015A-N1,MXL5007T),δεν μπορεσα να βρω και cccam plugin.

το σιγουρο ειναι οτι θα το παω παω πισω το crypto.

το θεμα ειναι,οπως ειπατε καποια παιδια,να βαλουμε καινουργια Images.πειτε μου,εγω τωρα ποιο να βαλω?με το gemini δεν ειχα καποιο ιδαιτερο προβλημα,αλλα εφοσον προχωραμε μπροστα,θα θελα να βαλω και το ψηφιακο,αφου γινεται.αλλα τελικα,ποιο στικακι και ποιο Image? οεο?

estar sim με bootloader 76?ανοιξες το box και ειδες την sim?

estar sim με bootloader 76?ανοιξες το box και ειδες την sim?

Οχι,πηγα ειδα το site που το πηρα,που με παρεπεμται στην σελιδα της estar,η οποια λεει,οτι πρεπει να γινεται αυτη η διαδικασια μονο με το κοβερτορα,για να μην βγαζει το μηνυμα το error.και οντως,οσα τα εκανα convert,τα πηρε μια χαρα με την μια.μαλιστα ειχε και ενα ssl αρχειο,που αν δεν παρει καλα το image και σου βγαλει το "ca not found",το φλασαρεις 30δευτ. με αυτο το ssl και το μηχανακι σου ειναι παλι ετοιμο να παρει νεο Image

Attachments

• dream.JPG
    dream.JPG
    16.3 KB · Views: 78
Last edited: