USB DVB-T TUNER Dreambox 800

Απάντηση: Re: USB DVB-T TUNER DM800

δεν την υποστηριζει το σκιν που εχει! θα χασει τα ελληνικα τελειως!

Λευτέρη μια απορια μονο.γιατι δεν εβαλες τοv driver για το ec168 που ειναι το τσιπ που εχει? δεν εκανε?

Το έβαλα αλλά δεν το αναγνώρισε κ άρχισα να περνάω κάποια και "έκατσε" σε εκείνο τελικά.
Αν είναι να μου τα χαλάσει τα Ελληνικά άστο Ηλία καλύτερα. :smash:
Εki που ξέρεις ότι έχει πρόβλημα ;

Re: USB DVB-T TUNER DM800

Μα τι λέτε βρε παιδιά, είστε σοβαροί? Τώρα μόλις την πέρασα σε μένα!

Απάντηση: Re: USB DVB-T TUNER DM800

Μια χαρά την υποστηρίζει στο beyonce excellence skin που έχει, δεν θα έχει πρόβλημα αν την περάσει και έτσι όπως είναι!
Αν κάποιο skin έχει ελληνικά έστω και τα χάλια, η μετάφραση δουλεύει! Το army skin έχει μια γραμματοσειρά που δεν είναι unicode αλλά και πάλι δουλεύει με αλλαγή της γραμματοσειράς στο φάκελο fonts!
Η μετάφραση είναι CVS, δεν είναι θέμα image!

Tι beyonce k χαζομάρες το default skin είναι.
Υπάρχει κ mariah Carey Ηλία; :ernaehrung004:

Θα το δοκιμάσω αργότερα Ηλία το δικό σου !

Επαναλαμβάνω ότι η μετάφρασή μου δεν χαλάει τα ελληνικά στο dreamelite, όπως και σε κανένα image! Είναι καθαρά κομμάτι του CVS! Αν το όποιο skin διαθέτει μια γραμματοσειρά που δεν είναι unicode, δεν θα δουλέψουν ούτε τα ελληνικά που έχουν ήδη!
Λευτέρη έτσι το έβγαλε το skin ο δημιουργός του, ρώτα αυτόν για το όνομα!

Δεν είναι το θέμα αυτό, αλλά να μπορούμε να αποδεικνύουμε αυτό που λέμε! Και το ότι έβγαλαν αμέσως update σε 1.33d ήταν ένας από τους λόγους αυτός! Ότι στην προηγούμενη που είχε για default το skin του Army δεν έπαιζε κανένα αλφάβητο εκτός από το λατινικό, και έτσι εκτός από τα ελληνικά δεν έπαιζε ούτε τα κυριλλικά (ρώσικα, βουλγάρικα) και έγινε χαμός από παράπονα! Έτσι μπήκε για default το beyonce excellence (και έτσι το λένε το skin και αντιπαρέρχομαι του κρύου αστείου) του matrix10 που δείχνει σωστά όλες τις γλώσσες!
Από εκεί και πέρα ζήτησα να περάσει ο Λευτέρης τη μετάφρασή μου μιας και δεν διαθέτω στικάκι μπας και χρειαστεί να διορθώσω καμιά ορολογία!
Τώρα αν δεν θέλει δικαίωμά του είναι, αλλά όχι ότι και θα του χαλάσουν τα ελληνικά, μην ακούω πράγματα που δεν στέκουν!
Παρεμπιπτόντως το glamour x-infinity δεν παίζει σωστά στο dreamelite, θέλει update που θα βγάλω τις επομενες ημέρες!
Αυτά, sorry για το offtopic!

Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

To στικάκι που αγόρασα είναι το :

http://cgi.ebay.co.uk/SINOVIDEO-Dig...raphics_Video_TV_Cards_TW&hash=item3cad897fd6

και μου ήρθε σε 10 περίπου εργάσιμες με κόστος συνολικό περί τα 15 ευρώ.
Χρησιμοποίησα το τελευταιο DreamEliteBH_DM800_133D και κατέβασα έναν από τους ενσωματωμένους στο πάνελ οδηγούς για την κάρτα avermedia volar X, όπως δείχνει και η φώτο.

Πολύ καλό το εγχείρημα και φοβερό value 4 money! :SFGSFGSF:
Μια μικρή ερωτήση από μέρους μου: το USB Stick αυτό είναι καθαρά φορητό? Δηλαδή δεν δέχεται το κλασσικό ομοαξονικό καλώδιο παρά μόνο τη δική του μικρή κεραιούλα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Πολύ καλό το εγχείρημα και φοβερό value 4 money! :SFGSFGSF:
Μια μικρή ερωτήση από μέρους μου: το USB Stick αυτό είναι καθαρά φορητό? Δηλαδή δεν δέχεται το κλασσικό ομοαξονικό καλώδιο παρά μόνο τη δική του μικρή κεραιούλα?

Η δικιά του κεραία έχει μια μικρή υποδοχή ,αλλά μπορείς με τον μετατροπέα που έχει στην συσκευασία του να "κοτσάρεις" κανονικό φις κεραίας RF(ομοαξονικό καλώδιο όπως το λες)!

Δεν είναι το θέμα αυτό, αλλά να μπορούμε να αποδεικνύουμε αυτό που λέμε! Και το ότι έβγαλαν αμέσως update σε 1.33d ήταν ένας από τους λόγους αυτός! Ότι στην προηγούμενη που είχε για default το skin του Army δεν έπαιζε κανένα αλφάβητο εκτός από το λατινικό, και έτσι εκτός από τα ελληνικά δεν έπαιζε ούτε τα κυριλλικά (ρώσικα, βουλγάρικα) και έγινε χαμός από παράπονα! Έτσι μπήκε για default το beyonce excellence (και έτσι το λένε το skin και αντιπαρέρχομαι του κρύου αστείου) του matrix10 που δείχνει σωστά όλες τις γλώσσες!
Από εκεί και πέρα ζήτησα να περάσει ο Λευτέρης τη μετάφρασή μου μιας και δεν διαθέτω στικάκι μπας και χρειαστεί να διορθώσω καμιά ορολογία!
Τώρα αν δεν θέλει δικαίωμά του είναι, αλλά όχι ότι και θα του χαλάσουν τα ελληνικά, μην ακούω πράγματα που δεν στέκουν!
Παρεμπιπτόντως το glamour x-infinity δεν παίζει σωστά στο dreamelite, θέλει update που θα βγάλω τις επομενες ημέρες!
Αυτά, sorry για το offtopic!

Ηλια παρανοηση!απλα ειχα μεινει σε αυτο που μου ειχες πει για το σκιν και γι αυτο το ειπα μην παιδευτει.τωρα ειδα οτι βγηκε το 133d. χιλια σορρυ
εννοειται πως πρεπει να βαλει την μεταφραση.την εβαλα κι εγω γτ η κανονικη δεν παλευεται.:ernaehrung004:

Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

2-2.jpg

1-7.jpg

Με άλλον δέκτη έχεις πιάσει ψηφιακά κανάλια;

Ναι με τον Azbox. Επίσης το ίδιο το stick το U3000H το βγάζω από το VU το βάζω στο PC και πιάνει τα πάντα και σε windows και σε Linux με kaffeine οπότε υπάρχει θέμα driver πιστεύω.

Απλά ήθελα από κάποιον Αθηναίο να μου στείλει ένα backup από τα κανάλια του που να έχει μέσα με DVB-T τα κανάλια της ERT να το βάλω πάνω να δω αν θα μου τα παίξει γιατί τελικά το πρόβλημα μπορεί να είναι στο scan ενώ αν του τα καρφώσω τα κανάλια να μπορεί να τα παίξει αλλά κανείς δεν θέλει να με βοηθήσει... τεσπα.

Ναι με τον Azbox. Επίσης το ίδιο το stick το U3000H το βγάζω από το VU το βάζω στο PC και πιάνει τα πάντα και σε windows και σε Linux με kaffeine οπότε υπάρχει θέμα driver πιστεύω.

Απλά ήθελα από κάποιον Αθηναίο να μου στείλει ένα backup από τα κανάλια του που να έχει μέσα με DVB-T τα κανάλια της ERT να το βάλω πάνω να δω αν θα μου τα παίξει γιατί τελικά το πρόβλημα μπορεί να είναι στο scan ενώ αν του τα καρφώσω τα κανάλια να μπορεί να τα παίξει αλλά κανείς δεν θέλει να με βοηθήσει... τεσπα.

Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό που ζητάς (δεν είμαι από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη) αλλά αν δε βρίσκει τα κανάλια ακόμα και σε χειροκίνητη ανίχνευση με όλα τα στοιχεία σωστά συμπληρωμένα, τότε δε θα δουλέψει ούτε με έτοιμη λίστα. Προφανώς δεν υποστηρίζεται ακόμα σωστά. Ποιο ακριβώς είναι το μοντέλο; Και ποιο το usb pnp id;

Ειδικά στον VU+ η υποστήριξη που υπάρχει υπολείπεται σε μοντέλα από τον DM800.

Μα έχω και DM800 και VU... και στους 2 το ίδιο κάνει.
Το στικ είναι το ASUS U3000H και το έχω αλλάξει ήδη μια φορά στο πλαίσιο γιατί το 1ο που είχα πάρει το Volar Hybrid (A830) δεν υποστηριζόταν ενώ αυτό έλεγαν στην DreamElite πως παίζει. Εδώ σε θέλω λοιπόν.. ναι μεν εγκαθίσταται αλλά δεν πιάνει κανένα κανάλι... τυχαίο? δεν νομίζω

φίλε bluechris
εγώ έχω το usb Asus u3100mini
dreamelite 1.3 , οχι το 1.3.3d
παίζει τα πάντα κανονικά & σκανάρει
με drivers Hauppauge WinTV-Nova-T (HD)
που είχε μέσα δέν πείραξα τίποτα.

πρός το παρόν έχω μέσα μόνο τις ερτ
του digea τα έσβησα, εάν θέλεις μπορώ να σου στείλω
τα κανάλια αυτά εκτός εάν θέλεις να περιμένεις
μέχρι το βράδυ να περάσω μέσα & τα υπόλοιπα.

Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

To λοιπόν το στικάκι μας κάνει τα νεράκια του.
Συγκεκριμένα κ έπειτα από αρκετή ώρα λειτουργίας κολλάει και βγάζει tuner fail και μόνο με επανεκκίνηση ξεκολλάει.
Αυτό που πρόσεξα με κάθε επιφύλαξη είναι ότι συμβαίνει στις εναλλαγές digea-ert ! Πιθανόν πάντα λέω.
Ίσως ο λόγος είναι κι ότι ζεσταίνεται υπερβολικά(έχει και μια κουφόβραση έξω) τόσο ώστε χρησιμοποιώντας το usb extention το κόλλησα πάνω στο εξωτερικό ανεμιστηράκι του dm και θα δω πως θα πάει.
Επίσης χρησιμοποίησα έναν άλλον driver του πάνελ ,τον προτελευταίο της pinnacle μπας και μας "κάτσει" καλύτερα.
Είδωμεν !!