USB DVB-T TUNER Dreambox 800

Απάντηση: Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

εδω λεει οτι το προβλημα με τον συγχρονισμο εχει διορθωθει
http://www.dream-elite.net/forum/showthread.php?5387-USB-Tuners-Sync-Audio-problem-SOLVED

Αν διαβασεις θα δεις ότι δεν έχει λυθει ακομα και μαλιστα δυσκολευονται να το διορθωσουν. Αλλωστε κι εγω που έχω περασει τους τελευταιους οδηγους το προβλημα υπαρχει.

Re: USB DVB-T TUNER DM800

Με ικανοποίηση αναφέρω ότι εδώ και τρεις μέρες έχουν σταματήσει τα προβλήματα με την 29 της Digea και το Hauppage NOVA-T Usb stick!
Αυτό συνέβη γιατί μάλλον έχει κάτι αλλάξει στις παραμέτρους εκπομπής της Digea καθώς στον XORO την ίδια μέρα εμφανίστηκε ένα μύνημα περί αλλαγής εκπομπής και απαιτούσε επανασάρωση της συχνότητας!
Τυχαίο, δεν νομίζω!:award:
Ό,τι και να' τανε πάντως σημασία έχει πως τα σπασίματα σταμάτησαν παντελώς, το σήμα είναι ολοστάθερο και το ber μόνιμα μηδενικό πλέον, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα σε όλη την εγκατάσταση, ούτε καν στο AGC!

Είναι πολύ ευχάριστη εξέλιξη, μιας και το NOVA-T είναι πολύ ποιοτικό στικάκι, σταθερό στη λειτουργία του και το σημαντικό, δεν ζεσταίνεται σχεδόν καθόλου!:drummer:
Απορίας άξιο πάντως παραμένει, το τι ενοχλούσε το στικάκι πριν και δεν έπαιζε την 29, αφού το ίδιο στο pc λειτουργούσε κανονικότατα!
Δεν θα το ψάξω όμως, θα προσεύχομαι πάντως να μην έχουμε και άλλες αλλαγές!:bigcry:
attachment.php

Attachments

• ch29new.jpg
    ch29new.jpg
    93.8 KB · Views: 313

Δυστυχώς η χαρά μας κράτησε μόνο τέσσερεις μέρες!
Από σήμερα ξανά τα ίδια χάλια στην 29 της Digea με το Hauppage!
Ήθελα να ´ξερα τι $u@t@ πειράζουν εκεί στη Digea και δημιουργείται το πρόβλημα!!:rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle:

Καλησπέρα
Σας έχει τύχει τελευταία να κάνετε αυτόματο scan και να κολαει στην πρώτη συχνότητα της digea (506000 khz), με το hauppauge nova-t stick.

(με χειροκίνητη αναζήτηση και ΗΖ στα 8 βρίσκει κανονικά τα κανάλια).

Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Καλησπέρα σας.Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει που θα το βρω και εγώ το στικάκι της Hauppauge 294 - WinTV Nova-T Stick/DVB-T USB2.0 για τον 800άρι,από ελλάδα,γιατί σε αναζήτηση δεν το βρίσκω πουθενά.Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Καλησπέρα σας.Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει που θα το βρω και εγώ το στικάκι της Hauppauge 294 - WinTV Nova-T Stick/DVB-T USB2.0 για τον 800άρι,από ελλάδα,γιατί σε αναζήτηση δεν το βρίσκω πουθενά.Ευχαριστώ.

asus U3100 αυτό έχω εγώ είναι και φτηνότερο

το crypto redi pc50 έιναι πολύ φτηνό (20ε)
το έχω δανείσει και δε μπορώ να το δοκιμάσω
για να σου πώ οτι παίζει καλά 100%

Καλησπέρα
Σας έχει τύχει τελευταία να κάνετε αυτόματο scan και να κολαει στην πρώτη συχνότητα της digea (506000 khz), με το hauppauge nova-t stick.

(με χειροκίνητη αναζήτηση και ΗΖ στα 8 βρίσκει κανονικά τα κανάλια).
Σε μένα δεν αργεί, ειδικά τώρα που φτιάξανε επιτέλους το σήμα τους και σταμάτησαν τα σπασίματα!
Έχεις δει αν έχεις ενεργοποιημένη καμιά ανίχνευση δικτύου? Ή μήπως έχεις οριακό σήμα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

asus U3100 αυτό έχω εγώ είναι και φτηνότερο

το crypto redi pc50 έιναι πολύ φτηνό (20ε)
το έχω δανείσει και δε μπορώ να το δοκιμάσω
για να σου πώ οτι παίζει καλά 100%

Καλημέρα.Το asus U3100 είναι οκ παίζει καλά?Ευχαριστώ.

αμα λέει ο george οτι παίζει το redi δέ μπορώ να πώ το αντίθετο.
δέν έχω μπορέσει να το δοκιμάσω ακόμα.

το Asus u3100 που έχω επάνω και παίζει πολύ καλά ,αλλά δέ
βγάζει το σήμα στη μπάρα των πληροφοριών,
εάν σε ενδιαφέρει αύτο.

Η έλλειψη SNR στα επίγεια ψηφιακά οφείλεται καθαρά στη μη υποστήριξη των πληροφοριών dvb-t από την DMM! Πρέπει να προστεθούν στο python που ελέγχει αυτές τις τιμές! Για σήμα στα ψηφιακά επίγεια θα βλέπετε το AGC (αν υπάρχει, μιας και στα skins της dreamelite δεν κόπτονται να είναι πλήρη και σωστών πληροφοριών)!
Δεν οφείλεται σε κανένα στικάκι το ότι δεν φαίνεται το σήμα, είναι σημαντικό να τονιστεί αυτό για να μη βγαίνουν λανθασμένα συμπεράσματα!:HTEHETH63:

Απάντηση: Re: USB DVB-T TUNER DM800

το crypto redi pc50 παιζει τσαμι με τους drivers για volar hd

Καλησπέρα.Αγόρασα το crypto redi pc50,το έβαλα στην πάνω θύρα usb,πάτησα 2 φορές μπλέ κουμπί,πήγα στο usb tuner panel,πάτησα enable,αλλά μου βγάζει μήνυμα sorry,no supported device found.Έχω περάσει με το dream up το Elite Dream BH OE1.6 DM800 Multiboot USB 1.3 tuner.Μπορείς να βοηθήσεις?κάνω κάτι λάθος?Ευχαριστώ.

Απάντηση: USB DVB-T TUNER DM800

Πρέπει να το τρέξω στο pc πρώτα με το cd εγκατάστασης,που λέει driver install η είναι άσχετο?Ευχαριστώ.

να σου πω τι εκανα γω!
Περασα στο dream το dream elite 1.3.3D εβγαλα το κουτι απο το ρευμα!εβαλα το στικ προσοχη χωρις επεκταση αλλα κατευθειαν πανω στο usb!Πηγα ενεργοποιησα το stick και διαλεξα τους drivers για το volar hd ειναι το πρωτο νομιζω!Πηγα μετα στο scan και διαλεξα scan για dvb-t!Αυτα εκανα!
Πιστευω να βοηθησα πιο αναλυτικα δεν μπορω γιατι ειμαι διακοπες και εχω το 2ο κουτι μαζι μου με gemini 5.0

Απάντηση: Re: USB DVB-T TUNER DM800

να σου πω τι εκανα γω!
Περασα στο dream το dream elite 1.3.3D εβγαλα το κουτι απο το ρευμα!εβαλα το στικ προσοχη χωρις επεκταση αλλα κατευθειαν πανω στο usb!Πηγα ενεργοποιησα το stick και διαλεξα τους drivers για το volar hd ειναι το πρωτο νομιζω!Πηγα μετα στο scan και διαλεξα scan για dvb-t!Αυτα εκανα!
Πιστευω να βοηθησα πιο αναλυτικα δεν μπορω γιατι ειμαι διακοπες και εχω το 2ο κουτι μαζι μου με gemini 5.0

Ευχαριστώ πολύ.Καλές διακοπές εύχομαι.-bye-