Την εμυ την εχω για μετρήσεις και είναι τρομερή παρεμπιπτόντως
Την εμυ την εχω για μετρήσεις και είναι τρομερή παρεμπιπτόντως
Οντως φιλε panos540 οσες παραπανω πληροφοριες εχεις τοσο πιο πολυ θα μας βοηθησεις. Ειμαι και εγω στα ιδια διλληματα.
Το λαπτοπ βγαζει spdif για να βαλω κατι σαν το zero dac αλλα παλι θα χρησιμοποιω την καρτα του φορητου που απο οτι εχω διαβασει πρεπει να αποφυγω σιγουρα.
Να βαλω μια εξωτερικη σαν την prodigy cube μεσο usb αλλα δεν θα εχω optical in μετα για να συνδεω και το ps3?
Να δωσω τα 300 δολλαρια που ζηταει η drDac2 αλλα γουρουνι στο σακι και πουθενα δεν εχει ενα review.
Να παω προς Dacmagic που κανεις δεν ακουσε διαφορες με αυτο και χωρις και εχει και 300 ευρω το λιγοτερο?
Να παρω κανα trends με τους περιορισμους του 48hz που δεν διαβαζω και τα καλυτερα?
ΟΥΦ δεν αντεχω αλλο.....![]()
Θεωρητικα υπαρχουν αρκετες επιλογες,αλλα στην πραξη ελαχιστες εχουν δοκιμασθει.Μια δοκιμη απο ανθρωπο που κατι ξερει απο ηχο,τον Σταματακο,οδηγει στην trendsaudio.Και ο συγκεκριμενος δεν λεει και ευκολα καλα λογια για κατι
Να μην λέμε ότι θέλουμε και παραπλανούμε τους άλλους και τον εαυτό μας.
Από το Trends UD-10.1 ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ 24/96 από την usb που είναι και το θέμα μας εδώ.
Και αυτό γιατί το chip που έχει είναι το Burr Brown PCM2704 και οι προδιαγραφές του από εργοστάσιο είναι ΜΟΝΟ για 16/48.
Όλα αυτά δεν είναι μυστικά τα λέει η Trends στο επίσημο site.
Eλεος πιά...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.