Ψηρίζοντας μέχρι θανάτου ,, πάντα , το πρώτο του Κινέζου έχει ενσωματομένο ( μεσα στο chip ) διακοπτικό τροφοδοτικό για ευκολία και οικονομία στην σχεδιάση , αλλα το audio γενικά δεν τα πάει καλά με αυτου του τύπου τα τροφοδοτικά , το δέυτερο του Βουλγαρου ειναι το κλασικό το " παλιό " που ειναι όλο linear ...
αυτό ειναι ένα σημειο που οι περισοτεροι προτιμούν το παλιό ,, για το φόβο των ιουδαιων δλδ ,,
μεταξυ μας ,, παίζει να μην καταλάβεις και τπτ ..
για μένα πάρε του βουλγαρου αποκλειστικά και μόνο για την αξιοπιστία ,,
Aρα δεν ξέρεις .. εικάζεις ...
οκ
VaSiLiS-T said:ξέρεις υπάρχουν πολλές τεχνικές που δεν ειναι κατα αναγκη διακοπτικές απλά χρήζουν μεγάλου μεγεθούς πυκνωτές που δεν δυναται να μπουν στην λιθογραφία
Ναι βρε,ψάξτε να βρείτε,δεν λέτε που έχει και τροφοδοτικό μέσα τόσο που κοστίζει
Σκέτο ένα απλό LM της πλάκας κάνει μισό ευρώ και πολύ να του είναι να έχει κάτι μέσα.
Τα switching (δεν ξέρω αν έχει τέτοιο μέσα) τώρα τελευταία κάνουν γκέλες πάντως,η hypex στα καλά της τέτοια έχει και συνοδεύουν κάτι σχεδιάσεις του δεκαχίλιαρου,μην τα υποτιμάμε...
Οκ,ούτε εμένα μου αρέσουν τα class d της (τα 400άρια τουλάχιστον που έχω ακούσει) αλλά από μετρήσεις δεν αγγίζονται εύκολα,η αλήθεια να λέγεται...
Ίσως θυμάσαι ότι και εγώ από τέτοια ακούω (Hypex 400άρια) και (προφανώς) τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση.. και τα έχω φτιάξει και με τα παλμοτροφοδοτικά της. Και την κουβέντα αυτή την ξεκίνησα ουσιαστικά υπερασπιζόμενος το charge pump που έχουν μέσα τα τελευταία XMOS.![]()
Πριν λίγες ώρες βγήκε ο Dom της Amanero στο diyaudio.com και έγραψε ότι παρότι το GB δεν τρέχει πια, πουλάει απευθείας (μέσω PM) τα Amanero στα 39 +22%ΦΠΑ με δωρεάν μεταφορικά.
Ενημερώνω γιατί την θεωρώ πάρα πολύ καλή τιμή για ένα "κλασικό" πλέον USB interface με εγγυημένες επιδόσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.