ut50 σβηνει μονη της!

σε μένα πάλι κάνει restart εντελώς ξαφνικά

Πιθανώς να φταίνε αυτόματα updates για αυτό. Κάνε μια διερεύνηση στα μενού, απενεργοποίησε όλες τις αυτόματες ενημερώσεις και δες αν συνεχίζει να στο κάνει...

Πιθανώς να φταίνε αυτόματα updates για αυτό. Κάνε μια διερεύνηση στα μενού, απενεργοποίησε όλες τις αυτόματες ενημερώσεις και δες αν συνεχίζει να στο κάνει...

δεν νομίζω να ήταν update γιατί είναι επιλεγμένο να εμφανίζει μήνυμα όταν βρίσκει νέο λογισμικό,3-4 φόρες το έχει κάνει μέχρι τώρα και δεν το κάνει αν κάνω κάτι συγκεκριμένο ή με το πόση ώρα είναι ανοιχτή,πχ όταν έβλεπα f1 στα 40 λεπτά περίπου έκανε restart

δεν νομίζω να ήταν update γιατί είναι επιλεγμένο να εμφανίζει μήνυμα όταν βρίσκει νέο λογισμικό,3-4 φόρες το έχει κάνει μέχρι τώρα και δεν το κάνει αν κάνω κάτι συγκεκριμένο ή με το πόση ώρα είναι ανοιχτή,πχ όταν έβλεπα f1 στα 40 λεπτά περίπου έκανε restart

Εκτός από το update του firmware μέσω δικτύου, όπου δίνεται η επιλογή εμφάνισης μηνύματος, υπάρχουν και οι ενημερώσεις του δέκτη DVB-T, που γίνονται μέσω της επίγειας λήψης αυτόματα και "ύπουλα", εφόσον η σχετική επιλογή είναι ενεργοποιημένη, ακόμα κι αν η συσκευή είναι σε κατάσταση stand-by... ;)

Mενού -> Ρυθμίσεις -> Μενού συστήματος -> Ενημέρωση συστήματος -> Αυτ. αναζήτ. ενημ. σε αναμονή -> Όχι, αν θέλεις να το απενεργοποιήσεις. Αν σου κάνει restart και με αυτή την επιλογή, τότε μιλάμε πλέον για πρόβλημα...

Εκτός από το update του firmware μέσω δικτύου, όπου δίνεται η επιλογή εμφάνισης μηνύματος, υπάρχουν και οι ενημερώσεις του δέκτη DVB-T, που γίνονται μέσω της επίγειας λήψης αυτόματα και "ύπουλα", εφόσον η σχετική επιλογή είναι ενεργοποιημένη, ακόμα κι αν η συσκευή είναι σε κατάσταση stand-by... ;)

Mενού -> Ρυθμίσεις -> Μενού συστήματος -> Ενημέρωση συστήματος -> Αυτ. αναζήτ. ενημ. σε αναμονή -> Όχι, αν θέλεις να το απενεργοποιήσεις. Αν σου κάνει restart και με αυτή την επιλογή, τότε μιλάμε πλέον για πρόβλημα...

ήταν στο 1 ώρα, θα δω αν το ξανακάνει

Τωρα να σας πω οτι εμεινα ευχαριστημενος με τημ πρωτη επαφη του σερβις...θα ηταν ψεμα.με παιρνει μια κυρία τηλ οτι έρχεται να παρει την τηλεοραση, αφου πρωτα ρωτησε αν θα ειναι καποιος να την βοηθησει να την κατεβασουμε απ τον δευτερο οροφο...ερχεται μια κυρια γυρο στα 50 μπαινει σπίτι και της λέω οτι απο χθες η τηλεοραση παιζει χωρις κανένα προβλημα .με ρωταει τι θελω να κανουμε! (Αν θα την παρει η οχι).της λεω φυσικα και θα την παρετε γιατι εχει προβλημα και ο τεχνικος θα δει στο σερβις μενου οτι εχει σβησει η τηλεόραση απο μονη της! Και μου λεει ...ποιος το ειπε αυτο? Δεν εχει τετοιο μενου η τηλ! Δεν μπορει ματια μου να το δει...τρωω το πρωτο φλας! Παμε κατω την tv , ανοίγει το αμαξι, ριχνει τα καθησματα και παει να την βαλει ξαπλα...οπα λεω! Οι πλασμα δεν μεταφέρονται όρθιες? Οχι μου λεει...παντα ξαπλα με την οθονη προς τα πανω....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! περιμενω νεα αυριο καο θα σας πω...

Να συμπληρώσω οτι μενω ελευσινα και εξυπηρετεί το σερβις των μεγάρων

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα παιδιά. Μιλησα τωρα με τον τεχνικο, εχει παραγγείλει να του φερουν 3 πλακετες για αλλαγη...σε 3 -4 μερες θα μου την φερει...3 πλακετες??? Ποιες μπορει να ειναι...?

Η τηλεοραση ειναι καινουρια...μπορω να ζητησω αντικατασταση?

Last edited by a moderator:
Μάλλον ο τεχνικός δεν μπορεί να βρει τι φταίει και για καλό και για κακό θα αλλάξει τις πλακέτες οδήγησης.

1overall.JPG

Είναι δεξιά και αριστερά στην φωτογραφία που βλέπεις (είναι από την VT50 που έχει και 2 ανεμιστηράκια και subwoοfer που η δικιά σου δεν έχει).

Μπορείς να δεις και εδώ πως είναι μια πλάσμα από μέσα...

http://www.fullhd.gr/item/13527-panasonic-tx-p50vt50e-teardown.html

Απάντηση: Re: ut50 σβηνει μονη της!

Χμ...θα αλλαξει πολυ πραγμα απο μεσα.

Όχι και πολλά....

Τα σωθικά μιας 50UT50, όπως τα φωτογράφισε ένας Γερμανός κάτοχος:

panasonic-ut50-mark_279781.jpg

http://www.hifi-forum.de/bild/panasonic-ut50mark_279781.html

....η εγγύηση ανανεώνεται για ενα χρονο μετα το σερβις?

Η εγγύηση της συσκευής παραμένει ως είχε, μόνο το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιηθεί θα έχει δική του, εκ νέου, εγγύηση (το χρονικό διάστημα εγγύησης των ανταλλακτικών που δίνει η αντιπροσωπεία δεν το γνωρίζω).

Βάσει νόμου, η εγγύηση στα ανταλλακτικά είναι οπωσδήποτε 6 μήνες. Αν δίνουν παραπάνω είναι δικό τους θέμα.
Λιγότερο απαγορεύεται.

Re: Απάντηση: ut50 σβηνει μονη της!

Βάσει νόμου, η εγγύηση στα ανταλλακτικά είναι οπωσδήποτε 6 μήνες. Αν δίνουν παραπάνω είναι δικό τους θέμα.
Λιγότερο απαγορεύεται.
Η τηλεοραση δεν εχει ενα χρονο εγγύηση? Εχουν περασει 3μημες απο τοτε που την πηρα...οποτε μου μενουν 9μημες...τα ανταλλακτικά θα εχουν 6?

Η τηλεοραση δεν εχει ενα χρονο εγγύηση? Εχουν περασει 3μημες απο τοτε που την πηρα...οποτε μου μενουν 9μημες...τα ανταλλακτικά θα εχουν 6?

2 χρόνια είναι η εγγύηση

Τα ανταλλακτικά έχουν 6 μήνες εγγύηση αλλά η συνολική εγγύηση της τηλεόρασης σε καλύπτει παραπάνω.
Αν όμως ήσουν τώρα στους 23 μήνες, η εγγύηση της τηλεόρασης θα έληγε σε έναν μήνα, αλλά θα είχες ακόμα 5 μήνες για το ανταλλακτικό!

Όταν παραλάβεις (έτσι όπως έχει γίνει πλέον το πράγμα) πρέπει να...

κάνεις τον σταυρό σου...
να έχεις μαζί και παρέα ώστε να έχεις μάρτυρες για το οτιδήποτε...
να ελέγξεις για γρατζουνιές και χτυπήματα που δεν υπήρχαν...
φυσικά να την βάλετε σε λειτουργία...
να την κλείσεις και να την ανοίξεις, για να δεις αν θα ξαναδουλέψει...
αν έχεις οποιονδήποτε ενδοιασμό, να ενημερώσει την αντιπροσωπεία ο υπάλληλος... μπροστά σου!...
καλό είναι επίσης να κάνεις και μια καταγραφή με καμιά κάμερα ή με το κινητό, όλη την παραλαβή...
και φυσικά............. στο τέεεεεεελος υπογράφεις.

Τα παραπάνω μπορεί να φαίνονται υπερβολή αλλά μόνο έτσι οι αντιπροσωπείες δεν θα μας κάνουν ότι θέλουν!

Τα ανταλλακτικά έχουν 6 μήνες εγγύηση αλλά η συνολική εγγύηση της τηλεόρασης σε καλύπτει παραπάνω.
Αν όμως ήσουν τώρα στους 23 μήνες, η εγγύηση της τηλεόρασης θα έληγε σε έναν μήνα, αλλά θα είχες ακόμα 5 μήνες για το ανταλλακτικό!

Όταν παραλάβεις (έτσι όπως έχει γίνει πλέον το πράγμα) πρέπει να...

κάνεις τον σταυρό σου...
να έχεις μαζί και παρέα ώστε να έχεις μάρτυρες για το οτιδήποτε...
να ελέγξεις για γρατζουνιές και χτυπήματα που δεν υπήρχαν...
φυσικά να την βάλετε σε λειτουργία...
να την κλείσεις και να την ανοίξεις, για να δεις αν θα ξαναδουλέψει...
αν έχεις οποιονδήποτε ενδοιασμό, να ενημερώσει την αντιπροσωπεία ο υπάλληλος... μπροστά σου!...
καλό είναι επίσης να κάνεις και μια καταγραφή με καμιά κάμερα ή με το κινητό, όλη την παραλαβή...
και φυσικά............. στο τέεεεεεελος υπογράφεις.

Τα παραπάνω μπορεί να φαίνονται υπερβολή αλλά μόνο έτσι οι αντιπροσωπείες δεν θα μας κάνουν ότι θέλουν!
Σωστος ο σακης! Αν και νομιζω οτι παλι δεν θα βγαλεις ακρη...για παράδειγμα αμα δω καμία γρατζουνιά ...αντε να αποδειξω οτι δεν υπήρχε πριν.οποτε θα κανω τον σταυρό μου και ας ελπισω οτι θα ερθει φτιαγμενη και οπως την παρελαβαν...λετε να μου την φερουν παλι ξαπλα? Μπορει να παθει κατι μονιμο η tv μεταφεροντας την ετσι?

λετε να μου την φερουν παλι ξαπλα? Μπορει να παθει κατι μονιμο η tv μεταφεροντας την ετσι?

Μπορεί να σπάσει το πάνελ. Αν συμβεί, δεν είναι κάτι που θα περάσει απαρατήρητο...

Γενικά η μεταφορά τηλεόρασης όταν δεν γίνεται μέσα στην κούτα της θέλει πολύ προσοχή στις λακκούβες και ειδικά όταν την βάλουμε ξαπλωτή. Όταν γίνεται μέσα στην κούτα και κάθετα (όπως είναι το σωστό) είναι προστατευμένη.

Τι να πω ρε παιδια...θα βγαλω φωτο απ το μπαλκονι την ωρα που την βγαζουν και αν τη φερνουν φερνουν παλι ετσι θα παρω την panasonic τηλ! Διαβασα στο βιβλιαρακι οδηγιών οτι απαγορεύεται η μεταφορα ξαπλα...απορω πως το εκαναν αυτο.ενας φιλος μου ειπε οτι απαγορεύεται να μεταφέρεται ξαπλωμένη λογω του φωσφόρου. ..παιζει?