σε μένα πάλι κάνει restart εντελώς ξαφνικά
Πιθανώς να φταίνε αυτόματα updates για αυτό. Κάνε μια διερεύνηση στα μενού, απενεργοποίησε όλες τις αυτόματες ενημερώσεις και δες αν συνεχίζει να στο κάνει...
σε μένα πάλι κάνει restart εντελώς ξαφνικά
Πιθανώς να φταίνε αυτόματα updates για αυτό. Κάνε μια διερεύνηση στα μενού, απενεργοποίησε όλες τις αυτόματες ενημερώσεις και δες αν συνεχίζει να στο κάνει...
δεν νομίζω να ήταν update γιατί είναι επιλεγμένο να εμφανίζει μήνυμα όταν βρίσκει νέο λογισμικό,3-4 φόρες το έχει κάνει μέχρι τώρα και δεν το κάνει αν κάνω κάτι συγκεκριμένο ή με το πόση ώρα είναι ανοιχτή,πχ όταν έβλεπα f1 στα 40 λεπτά περίπου έκανε restart
Εκτός από το update του firmware μέσω δικτύου, όπου δίνεται η επιλογή εμφάνισης μηνύματος, υπάρχουν και οι ενημερώσεις του δέκτη DVB-T, που γίνονται μέσω της επίγειας λήψης αυτόματα και "ύπουλα", εφόσον η σχετική επιλογή είναι ενεργοποιημένη, ακόμα κι αν η συσκευή είναι σε κατάσταση stand-by...
Mενού -> Ρυθμίσεις -> Μενού συστήματος -> Ενημέρωση συστήματος -> Αυτ. αναζήτ. ενημ. σε αναμονή -> Όχι, αν θέλεις να το απενεργοποιήσεις. Αν σου κάνει restart και με αυτή την επιλογή, τότε μιλάμε πλέον για πρόβλημα...
Πάνε καλά........????????????!!!!!!!!!!!!!!...ερχεται μια κυρια γυρο στα 50...
Χμ...θα αλλαξει πολυ πραγμα απο μεσα.
Τα σωθικά μιας 50UT50, όπως τα φωτογράφισε ένας Γερμανός κάτοχος:
![]()
http://www.hifi-forum.de/bild/panasonic-ut50mark_279781.html
....η εγγύηση ανανεώνεται για ενα χρονο μετα το σερβις?
Η τηλεοραση δεν εχει ενα χρονο εγγύηση? Εχουν περασει 3μημες απο τοτε που την πηρα...οποτε μου μενουν 9μημες...τα ανταλλακτικά θα εχουν 6?Βάσει νόμου, η εγγύηση στα ανταλλακτικά είναι οπωσδήποτε 6 μήνες. Αν δίνουν παραπάνω είναι δικό τους θέμα.
Λιγότερο απαγορεύεται.
Η τηλεοραση δεν εχει ενα χρονο εγγύηση? Εχουν περασει 3μημες απο τοτε που την πηρα...οποτε μου μενουν 9μημες...τα ανταλλακτικά θα εχουν 6?
2 χρόνια είναι η εγγύηση
Σωστος ο σακης! Αν και νομιζω οτι παλι δεν θα βγαλεις ακρη...για παράδειγμα αμα δω καμία γρατζουνιά ...αντε να αποδειξω οτι δεν υπήρχε πριν.οποτε θα κανω τον σταυρό μου και ας ελπισω οτι θα ερθει φτιαγμενη και οπως την παρελαβαν...λετε να μου την φερουν παλι ξαπλα? Μπορει να παθει κατι μονιμο η tv μεταφεροντας την ετσι?Τα ανταλλακτικά έχουν 6 μήνες εγγύηση αλλά η συνολική εγγύηση της τηλεόρασης σε καλύπτει παραπάνω.
Αν όμως ήσουν τώρα στους 23 μήνες, η εγγύηση της τηλεόρασης θα έληγε σε έναν μήνα, αλλά θα είχες ακόμα 5 μήνες για το ανταλλακτικό!
Όταν παραλάβεις (έτσι όπως έχει γίνει πλέον το πράγμα) πρέπει να...
κάνεις τον σταυρό σου...
να έχεις μαζί και παρέα ώστε να έχεις μάρτυρες για το οτιδήποτε...
να ελέγξεις για γρατζουνιές και χτυπήματα που δεν υπήρχαν...
φυσικά να την βάλετε σε λειτουργία...
να την κλείσεις και να την ανοίξεις, για να δεις αν θα ξαναδουλέψει...
αν έχεις οποιονδήποτε ενδοιασμό, να ενημερώσει την αντιπροσωπεία ο υπάλληλος... μπροστά σου!...
καλό είναι επίσης να κάνεις και μια καταγραφή με καμιά κάμερα ή με το κινητό, όλη την παραλαβή...
και φυσικά............. στο τέεεεεεελος υπογράφεις.
Τα παραπάνω μπορεί να φαίνονται υπερβολή αλλά μόνο έτσι οι αντιπροσωπείες δεν θα μας κάνουν ότι θέλουν!
λετε να μου την φερουν παλι ξαπλα? Μπορει να παθει κατι μονιμο η tv μεταφεροντας την ετσι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.