ut50 σβηνει μονη της!

Sofoklis Antwniadis

Established Member
27 December 2012
182
ελευσινα
Καλησπέρα παιδιά . είμαι κάτοχος μιας panasonic ut50 και ξαφνικα σημερα ενώ εβλεπα τηλεοραση εσβησε μονη της και αναβοσβηνε το κόκκινο λαμπακι της αναμονης...η τηλεοραση δεν μπορει να ανοιξει (οταν συμβαίνει αυτο) απ το κοντρολ, μονο απ το κουμπι πανω στην tv...σχεδον καθε 5με 10 λεπτα σβηνει. Μπορει καποιος να βοηθήσει?
Ευχαριστώ.

Μήπως στις ρυθμίσεις, έχει ενεργοποιηθεί κατά λάθος καμμιά επιλογή για αυτόματο κλείσιμο ή κάτι παρόμοιο;

To σύστημα αυτοδιάγνωσης, έχει εντοπίσει κάποια βλάβη και απενεργοποιεί για προστασία τη συσκευή, θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις με το service...

Όταν σβήνει, πόσες φορές αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι;

Last edited:
Buffer Board (πλακέτα οδήγησης) κατά μεγάλη πιθανότητα σύμφωνα με το εγχειρίδιο χωρίς όμως να αποκλείεται να είναι κάποια καλωδίωση ή το πάνελ.

Καλησπερα...πηρα τηλ στην panasonic και θα μιλήσουμε αυριο για να ερθουν τα την παρουν...σημερα ομως που ανοιξα την τηλεοραση δεν εχει σβησει...την εχω γυρο στα 40λεπτα αναμενη...αμα την πάρουν θα δουν το προβλημα η θα μου πουν ολα οκ?

Για τις ενδείξεις βλάβης γίνεται καταγραφή στο service menu , μπορεί να το δει από εκεί ο τεχνικός.

Υποθέτω ότι η πλακέτα δεν τα έχει "φτύσει" εντελώς οπότε δεν το κάνει συνέχεια.

Μου το ειχε κανει και πιο παλια αλλα δεν ειχα δώσει σημασία. ..οταν ειχα βαλει ενα usb για να δω φωτογραφιες....νομιζα οτι εβρισκε αρχειο που δεν μπορουσε να ανοιξει και γι αυτο εσβηνε.σε τηλεοπτικο προγραμμα πρωτη φορα.η αληθεια ειναι οτι εβγαλα οτι ειχα κουμπωσει πανω σημερα για να ειναι ετοιμη για να την παρουν...ps3.xbox. ethernet. Να παιζει καποιο ρολο?

Μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν. Η καταγραφή του προβλήματος όμως υπάρχει και αυτό για εμένα αρκεί.
Σιγουρα, απλα δεν ξερω κατα ποσο θα ασχοληθουν με το προβλημα...η απλα θα την βαλουν να παιζει και θα πουν οτι δεν εχει κατι.

Στη θεση σου θα υπολογιζα ποτε περιπου σβηνει,δημαδη αν σβηνει αφου εχει μεινει κλειστει ολο το βραδυ η αν σβηνει αφου εχει παιξει καποιες ωρες,και στη συνεχεια θα προσπαθουσα να τραβηξω ενα βιντεο ωστε να δειχνει καθαρα τι γινεται.Δε ξερω ποσο ειναι εφικτο να γινει αυτο αλλα σιγουρα θα βοηθουσε στο προβλημα σου.

Γενικά έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα συμβατότητας Panasonic με το PS3 τελευταία. Και να πω ότι είναι και κανένα νέο μηχάνημα το PS3... τόσα χρόνια κυκλοφορεί...

Mια παλια μου το εκανε λογο ps3 δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και σε σενα.

το πσ3 είναι πάνω σε hdmi switch μετά στον ενισχυτή και μετά στην tv,από τότε που την αγόρασα δεν το έχω ανοίξει