Vantage HD 8000TS

Έχω ένα 500αρι seagate εγώ και σκέφτομαι να τον βάλω στον 8000TS.
Στο κουτί είχε ένα καλώδιο για την μεταφορά data,δεν χρειάζεται και ένα ακόμα καλώδιο για το power.

Re: Απάντηση: Vantage HD 8000TS

Έχω ένα 500αρι seagate εγώ και σκέφτομαι να τον βάλω στον 8000TS.
Στο κουτί είχε ένα καλώδιο για την μεταφορά data,δεν χρειάζεται και ένα ακόμα καλώδιο για το power.
υπαρχει μεσα αυτο
δεν θα δυσκολευτης καθολου στην τοποθετηση του
η αναγνωση του 1 τερα που ειχα γινοταν μεσα σε 3 - 4 δευτερολεπτα
σου δινει ακομα την επολογη connect to pc αλλα η επικοινωνια γινετε μονο με καλωδιο usb
αλλα και να μπαινει ο σκληρος σε κατασταση αναμονης
ενω αν θεσ μεσω δικτιου μονο με ftp

Υ.,Γ
παλια ειχα δοκιμαση να τον συνδεσω και με esata
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=44012

το λαθος μου τοτε ηταν οτι χωριζα των σκληρο σε partition kai γιαυτο δεν τον διαβαζε

Έχω ένα σκληρό που τον δοκίμασα στο EGREAT Μ34Α και το φόρμαρα από αυτό.
Θα φορμάρει τον δίσκο ο 8000TS αν τον βάλω εσωτερικό ,μπορεί να έχω πρόβλημα μήπως δεν τον αναγνωρίσει;

Re: Απάντηση: Vantage HD 8000TS

Έχω ένα σκληρό που τον δοκίμασα στο EGREAT Μ34Α και το φόρμαρα από αυτό.
Θα φορμάρει τον δίσκο ο 8000TS αν τον βάλω εσωτερικό ,μπορεί να έχω πρόβλημα μήπως δεν τον αναγνωρίσει;
θα το κανει o vantage αν δεν ειναι fat 32
ποτε μα ποτε δεν μου εχει δημιουργιση προβλημα το θεμα HDD

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
κρατα βακαπ πριν γιατι αν δεν ειναι fat 32 θα σου διαγραψει τα παντα

Πέρασα στον 8000TS έναν 500αρι εσωτερικό δίσκο,χωρίς να συναντήσω ιδιαίτερα προβλήματα.

Στις εγγραφές ισχύουν τα ίδια και με τον vip2 που τον είχα ψάξει πιο πριν ,δηλαδή:
Μπορείς να γράφεις δυο διαφορετικά κανάλια από τον ίδιο αναμεταδότη και να βλέπεις κάποιο τρίτο από τον ίδιο αναμεταδότη ή μπορείς να δεις οποιαδήποτε άλλο,από τι άλλο tuner (το επίγειο).

Μπορείς ακόμα να γράφεις ένα κανάλι από το ένα tuner (δορυφορικό) και να γράφεις δεύτερο κανάλι από το άλλο tuner (επιγειο) και να περιηγήσε μέσα στους δυο αναμεταδότες που κάνεις εγγραφές (αυτό ισχύει στις παρακάτω φώτο).

Όταν κάνεις εγγραφές σου δείχνει σε πια κανάλια μπορείς να περιηγήσε ,όπως στην φώτο:

p1000349d.jpg

Ακόμα ,όπως και ο vip2,σου δείχνει πια κανάλια γράφει και σε ποιο σημείο είναι η εγγραφή:

p1000352m.jpg

Last edited:
Έχει τύχει ποτέ να σας κάνει format σκληρό δίσκο κατά την διάρκεια της εκκίνησης, και να σας σβήσει τα πάντα?

ναι
την πατησα στην αρχη και ευτηχως δεν ειχα πολλα αρχεια μεσα
αλλα ειχα κανει το εξεις
ειχα χωρισει των σκληρο σε partition fat 32 kai ntfs και με των κουμποσα των εκανε απο μονοσ του σε fat 32
απο εκει και περα 1,5 χρονο τωρα δεν μου εχει παρουσιαση οθτε μια φορα προβλημα που ειναι και γεματος

Το είδα αυτό στον Vantage 7100 που κάνω δοκιμές με partitions.
Του είχα βάλει αρχεία MPG για να τα αναγνωρίσει, ζοριζόταν στην εκκίνηση, κόλλησε και μου έκανε format σε FAT32.
Δεν είχα δει όμως σε αυτήν την περίπτωση, αν είχα κάνει partition ή όχι.

Απάντηση: Re: Vantage HD 8000TS

...ειχα χωρισει των σκληρο σε partition fat 32 kai ntfs και με των κουμποσα των εκανε απο μονοσ του σε fat 32...
Δοκιμών συνέχεια... 3 partition, FAT32 + EXT3 + NTFS.
Απλά ο σκληρός κουμπώθηκε στον 7100 και έμεινε μόνο το FAT32! Τα άλλα δύο έγιναν καπνός!
Οπότε και ο δικός μου έχει τα ίδια χούγια με τον 8000.

Εγώ χρησιμοποιώ έχω κουμπωμενο έναν 2.5'' με δύο partitions (1 FAT32 + 1 NTFS) βλεπει και γραφει κανονικά στο FAT32 και μου αφήνει ανέπαφο το NTFS για άλλη χρήση.

των 1 τ παντος των παει σφαιρα :a0210:
Στην σελίδα της Vantage για τον 8000TS γράφει μέχρι 1 tb,ίσως είναι αυτό που δεν αναγνώρισε μεγαλύτερο.
Ποιον δίσκο του έχεις εσύ ,ποιας εταιρείας;

Στην σελίδα της Vantage για τον 8000TS γράφει μέχρι 1 tb,ίσως είναι αυτό που δεν αναγνώρισε μεγαλύτερο.

ναι καπου τι ειχα διαβασει και γω αυτο.. και αν δε κανω λαθος το ιδιο και ο vt-1 μεχρι 1tb δεχεται.

Re: Απάντηση: Re: Vantage HD 8000TS

εναν seagate 7200.12

Εγώ χρησιμοποιώ έχω κουμπωμενο έναν 2.5'' με δύο partitions (1 FAT32 + 1 NTFS) βλεπει και γραφει κανονικά στο FAT32 και μου αφήνει ανέπαφο το NTFS για άλλη χρήση.
και δεν στον κανει format περιεργο μου ακουγεται
σε εμενα γινοταν μαυρη η οθονη και εγραφε κατι για installetion broken file kai εκανε καμποση ωρα να των φορμαρη και να ανοιξει

Δοκίμασα 1 tb εσωτερικό δίσκο στον Vantage HD 8000TS τον αναγνώρισε.
Τον αναγνωρίζει μετά από ένα λεπτό περίπου αφού ανοίξω τον δέκτη.

Δεν ξέρω αν και τον 1,5 tb που του είχα δοκιμάσει ,ήθελε περισσότερη ώρα για να τον αναγνωρίσει.

παρα πολυ ωρα σου κανει
εγω δεν αντιμετοπιζω τετοιο προβλημα
οπωσ το εχω ξαναγραψει μεσα σε 4 -5 δευτ των ανοιγει