Vantage HD 8000TS

Δοκίμασα όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις .
Θα έλεγα η τελευταία 2.75 δίνει καλύτερη ποιότητα εικόνας σε σχέση με παλιότερα firm.

Ημουν στο "παρα πεντε" τον μαρτιο του 2008,να παρω τον 7100 (τελικα πηρα dm800, απο γερμανια).Με εβαλες ξανα στην "μπριζα" να παρω ενα μτχ 8000s εφοσον τον βρω σε καλη τιμη,μονο και μονο για την εικονα.Αληθεια με την diablo wifi λες να εχω προβλημα ;

Η ποιότητα εικόνας πιστεύω είναι η κορυφαία σε HD δορυφορικούς δέκτες.
Κάποια κολλήματα τα κάνει ο δέκτης, δεν ξέρω ακόμα αν είναι θέμα αναβάθμισεις (2.75) ή θέμα συνεργασία με την diablo.

Απάντηση: Re: Vantage HD 8000TS

Ημουν στο "παρα πεντε" τον μαρτιο του 2008,να παρω τον 7100 (τελικα πηρα dm800, απο γερμανια).Με εβαλες ξανα στην "μπριζα" να παρω ενα μτχ 8000s εφοσον τον βρω σε καλη τιμη,μονο και μονο για την εικονα.Αληθεια με την diablo wifi λες να εχω προβλημα ;

μας εχει βαλει ο φιλος greekgreek στην πριζα..
η τιμη που πηρε τον δεκτη απλα δεν υπαρχει. δυσκολο να τον βρεις φθηνα. εχω δει σε αλλα φορουμ να τον δινουν μεταχειρισμενο 300-350ευρα.. αλλα και εδω στα 250ε.

320-330 εχει καινουργιος απο γερμανια (τον βρηκα και 275+μεταφ. αλλα δεν στελνουν ελλαδα)....Χθες "εχασα" εναν σε δημοπρασια στο ebay.de (στα 170 +μεταφορικα) στο τελευταιο δευτερολεπτο.

Last edited:
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας τόσο ποιοτικός σε εικόνα (και όχι μόνο) δέκτης όπως ο Vantage έγινε αντικείμενο συζήτησης τόσο καθυστερημένα.
Αναρωτιέμαι μήπως φταίμε οι πρώτοι χρήστες του που δεν γράφαμε στο φορουμ απανωτά για αυτόν τις θετικές εντυπώσεις μας...

Οι περισσοτεροι χομπυστες δορυφομανεις ξεραμε οτι vantage,lyngbox,ipbox 9000 και katrein εχουν την καλυτερη εικονα αλλα οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν αλλα ελλατωματα (π.χ cccam γιοκ).

Απάντηση: Re: Vantage HD 8000TS

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας τόσο ποιοτικός σε εικόνα (και όχι μόνο) δέκτης όπως ο Vantage έγινε αντικείμενο συζήτησης τόσο καθυστερημένα.
Αναρωτιέμαι μήπως φταίμε οι πρώτοι χρήστες του που δεν γράφαμε στο φορουμ απανωτά για αυτόν τις θετικές εντυπώσεις μας...
Μα υπάρχει από το 2008 συζήτηση για τον Vantage 7100.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=19815

Last edited:
Συζήτηση σίγουρα υπήρξε θεωρητική από τη στιγμή λανσαρίσατος του δέκτη στην αγορά, λίγες όμως κατατεθειμένες απόψεις από πραγματικούς χρήστες του δέκτη (εννοείται ότι ο πρώτος διδάξας lessaros έκανε κατάθεση ...ψυχής για τον δέκτη)!

Πιστεύω επειδή η τιμή του δέκτη είναι αρκετά ψηλα όταν βγήκε,τον δέκτη τον πήραν λίγοι όταν είχε βγει.

Βλέπω εγώ στον Edision Argus VIP2 που πήρα πρόσφατα, επειδή είναι πιο ακριβός από τον Edision Argus Mini 2in1 IP ,να τον έχουν προτιμήσει λίγοι ,τα θέματα που βρήκα για τον δέκτη ελάχιστα, η υποστήριξη "τυπική".
Αντίθετα για τον Edision Argus Mini 2in1 IP υπάρχει ένα "πανηγύρι" .

Πιστεύω επειδή η τιμή του δέκτη είναι αρκετά ψηλα όταν βγήκε,τον δέκτη τον πήραν λίγοι όταν είχε βγει.

καλη ωρα οτι εχει γινει με τον μεγαλο αδερφο του (VT-1). στα 650 ευρω :Banane0: ποιος θα τον αγορασει;;...

Re: Απάντηση: Vantage HD 8000TS

καλη ωρα οτι εχει γινει με τον μεγαλο αδερφο του (VT-1). στα 650 ευρω :Banane0: ποιος θα τον αγορασει;;...
Που απο αυτα που ειχα διαβασει, οταν βγηκε,εχει ελαφρα χειροτερη εικονα (τελικα το enigma2 κανει κακο στην ποιοτητα της εικονας).Τελικα αν ο vu+ duo μου ειχε την ποιοτητα κατασκευης και την εικονα του vantage και 3d μενου,pip θα αγγιζε το τελειο.

Θα πρέπει να πούμε ότι όλα δεν είναι, καλά και ρόδινα με τον δέκτη.

Έχει τα "κολληματάκια" του ,ακόμα δεν μπόρεσα να δουλέψω την χειροκίνητη αναζήτηση.
Η οποία ,αν δεν κάνω εγώ κάτι λάθος,δεν δουλεύει.
Αναγκάστηκα για κάποιες συχνότητες σε ορισμένους δορυφόρους να κάνω blind scan.

Στη χειροκίνητη αναζήτηση, εκεί που σου εμφανίζει το παροχό πάνω απο τις συχνότητες, πατάς το κόκκινο ή το κίτρινο κουμπί για πρόσθεση αφαίρεση και διόρθωση.
Με το κόκκινο πάλι αποθηκεύεις τις αλλαγές.

Αυτά που γράφεις Αποστόλη τα είχα βρει,

Η χειροκίνητη αναζήτηση μου βγάζει το εξής πρόβλημα ,κατεβάζει την συχνότητα αλλά χαλάει η σειρά σε όλα τα άλλλα κανάλια και στους δορυφόρους.
Τελικά βρήκα την λύση με το blind scan.