Μια φώτο με τις πληροφορίες που βγάζει για κάθε κανάλι:
Ημουν στο "παρα πεντε" τον μαρτιο του 2008,να παρω τον 7100 (τελικα πηρα dm800, απο γερμανια).Με εβαλες ξανα στην "μπριζα" να παρω ενα μτχ 8000s εφοσον τον βρω σε καλη τιμη,μονο και μονο για την εικονα.Αληθεια με την diablo wifi λες να εχω προβλημα ;
Μα υπάρχει από το 2008 συζήτηση για τον Vantage 7100.Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας τόσο ποιοτικός σε εικόνα (και όχι μόνο) δέκτης όπως ο Vantage έγινε αντικείμενο συζήτησης τόσο καθυστερημένα.
Αναρωτιέμαι μήπως φταίμε οι πρώτοι χρήστες του που δεν γράφαμε στο φορουμ απανωτά για αυτόν τις θετικές εντυπώσεις μας...
Πιστεύω επειδή η τιμή του δέκτη είναι αρκετά ψηλα όταν βγήκε,τον δέκτη τον πήραν λίγοι όταν είχε βγει.
Που απο αυτα που ειχα διαβασει, οταν βγηκε,εχει ελαφρα χειροτερη εικονα (τελικα το enigma2 κανει κακο στην ποιοτητα της εικονας).Τελικα αν ο vu+ duo μου ειχε την ποιοτητα κατασκευης και την εικονα του vantage και 3d μενου,pip θα αγγιζε το τελειο.καλη ωρα οτι εχει γινει με τον μεγαλο αδερφο του (VT-1). στα 650 ευρω :Banane0: ποιος θα τον αγορασει;;...
seagate 1tbΈχει βάλει κάποιος εσωτερικό δίσκο στον 8000TS;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.